Şimdi Ara

1.500-1.800 TL aralığında TV tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
833
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

47-50" arası bir TV arıyorum (Led/Lcd? Plasma?) 3d ıvır zıvır gibi özelliklere çok ihtiyacım yok. Olsa da olur olmasa da olur. Kaliteli, fiyat performans ürünü, uzun yıllar sıkıntı çıkarmadan çalışacak hangi cihazları önerirsiniz?

Biraz araştırdım 50" bandında şu cihazları buldum.
    Philips 50PFL3008K/12
    LG 50PH670S 50"
    Vestel Smart 50PF7055
    PANASONIC TX-L50EM5E FHD LED LCD TV
    Vestel 50PF7055
    LG 50PN6500

47" bandında
    Panasonic tx-l47e5e
    Panasonic TX-L47EW5E
    PANASONIC TX-L47E5E FHD LED TV
    PHILIPS 47PFL4307K

• up.. aynı durumdayım
  • Ben size plazma tv onerebilirim.
    Şu anda 50ph 670s kullanmaktayım ısrarla kendi cihazımı size onermiyeceğim ama mutlaka plazma olsun derim.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: zaferaxu

Ben size plazma tv onerebilirim.
    Şu anda 50ph 670s kullanmaktayım ısrarla kendi cihazımı size onermiyeceğim ama mutlaka plazma olsun derim.

Neden ısrarla plazma?
  • Ben bir sene kadar araştırdım tv işini çok araştırdım sonuçta plazmada karar kıldım ve plazma aldım çok ta memnunum.Şimdi teknik olarak açıklamasını yapacak bilgiye sahip değilim ama görüntü olarak bence ledlerden çok daha iyiler.Bir teknoloji mağazasına gidince önce ledler parlaklığı ile sizi cezbederler ama tv yayınını açınca acı gerçekler ortaya çıkıyor. Tam anlatamadım galiba forumda konu ile alakalı çok başlık var bir göz atın isterseniz.
    Panasonic plazma tavsiye ediliyor genelde forumda ama bulmak ayrı bir dert fiyatları ayrı bir dert.
    Tv işi zor dediğim gibi forumlara göz atın mağazalarda inceleyin. Aceleye getirmeyin herşey içinize sinsin öyle alın

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.