Bildirim
1.500-2.000 YTL. arası Tv
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Philips yada LG modellerinden birini tercih edebilirisn SAYGILAR -
slm,
LG 32LX2R 8 taksitle 2850YTL, ben iki gün önce aldım, vatan bilgisayar dan
ama daha ucuz dersen carrdefourda Dectron 32'' var 1790YTL hemde 18 ay taksitle,world kart a 21 taksit
birde plihips te bir model var ama ev sinema sistemi hediyeli 2300YTL ye -
arkadaşlar ben de bir tv almayı düşünüyorum. samsung slim tv baya aklıma yattı 2000 ytlden aşağı olmak koşuluyla..2000 ytl yi geçmeyecek klasik olursa buyuk ekran ama lcd olursa da 26" den kucuk olmayan ne tavsiye edersiniz? yanlardan bakılınca kararmayan temiz görüntüsü olan bir tv işimi görürü sadece ev kullanımı için alacağım, prof. bişi olması gerekmez, HD de şart değil çünkü anlaşılan yakınlarda bu tek. TR ye gelmeyecek -
carrefour'da ki Dectron 32'' var 1790YTL hala devam ediyor mu? Ayrıca dectron nasıl bir televizyondur, bilen veya kullanan arkadaşlar var mı?
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- titan os uygulama yükleme
- samsung tv internetten film izleme sorunu
- lg televizyon sinyal yok diyor ne yapmalıyım
- grundig tv en iyi görüntü ayarları
- daha fazla bellek kazanmak için bu uygulama şimdi yeniden başlatılacak
- micro led tv
- tcl televizyon
- oled yanığı
- televizyon alırken nelere dikkat edilmeli
- miracast nasıl açılır
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X