Şimdi Ara

1,500 tl civarı notebook tavsiyesi..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
674
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar yaklaşık 2 yıldır kullandığım disüstü bilgisayarımı satıp, donanımsal ve yazılımsal olarak güncel teknolojileri kullanan bir disüstü bilgisayar almayı düşünüyorum..Limit olarak üç aşağı beş yukarı 1,500 Tl ayırmayı düşünüyorum..Ultrabook' ları düşündüm ama henüz taşınabilirlikle performans arasında önmeli bir uçurum var..O yüzden devamlı taşımayacağım için performans diyorum ve aşağıdakiler mutaka olmalı..
    -Windows 8
    -2, 3 adet USB3.0 yuvası
    -Mümkünse SSD disk
    -HDMI girişi
    -6 GB civarı ram
    -2 GB ekran kartı

önerilerinizi bekliyorum..Aslında bi kampanya da gözlüyorum..Büyük alışveriş mağazaların yeni mağaza açılışlarında yaptıkları gibi..

• Kesinlikle lenovo z500

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • http://www.pcdepo.com/lenovo-ideapad-z580-59-352526-8gb-notebook-urun9013.html

Bu ürün dikkatimi çekti araştırmalarımda bilgilerinde Bluray okuyucu yok ama fotoğrafta görülüyor..yalnız freedos muş..Elimdeki bilgisayarın Windows 7 serialini bu bilgisayara kursam daha sonra ücretini ödeyip windows 8 e yükseltsem oluyormu arkadaşlar yoksa..elimdeki pc nin orjinal windows 7 seriali sadece bu elimdeki pc de mi kullanabilirim..daha sonra da elimdeki laptopu satacağım..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.