Şimdi Ara

Max 20.000 TL laptop tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
251
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba. İş için kullanılacak ve 20.000 TL'yi geçmeyecek laptop arıyorum. Oyun olarak sadece LoL oynatsa yeter. Freedos olması sorun olmaz.

• Acer Nitro5 AN515-58 bi bak istersen..

www.n11.com
    Acer Nitro5 AN515-58 NH.QFJEY.00B i5-12450H 16 GB 512 GB SSD RTX 3050 15.6" Dos Dizüstü Bilgisayar Fiyatları ve Özellikleri
    https://www.n11.com/urun/acer-nitro5-an515-58-nhqfjey00b-i5-12450h-16-gb-512-gb-ssd-rtx-3050-156-dos-dizustu-bilgisayar-55424112
  • Merhabalar, öncelikle bu sitede konu açmayı bulamadığımdan buraya yazdığımı belirtmek istiyorum. Ailemle yaptığım anlaşma sonucu bir yıl boyunca kullanacağım bir bilgisayar arıyorum. Sonrasında bu bilgisayarı onlara vereceğim ve gerçek bir oyuncu bilgisayarı alacağım. Ancak bu bilgisayarın da çok kötü olmasını istemiyorum. Aradığım özellikler:

16 GB RAM, 512 GB veya 1 TB SSD, harici ekran kartı olmasına gerek yok ancak dahili grafik işlemcisi iyi olan bir işlemci olursa iyi olur. Ayrıca Windows 11 kurulu olarak gelmesi çok çok iyi olur çünkü hem orijinal kullanmak istiyorum hem de kurulumuna ekstra zaman ve para ayırmak istemiyorum. Steam’deki 2 boyutlu indie oyunları oynayabileceğim kadar iyi bir bilgisayar olsa yeter. Tavsiyenizi belirtirken Vatan Bilgisayar, n11, pazarama gibi güvelinir sitelerden link de atarsanız sevinirim. Şimdiden çok teşekkür ederim.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    30.000 TL'ye laptop önerisi
    geçen yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.