YouTube uygulaması otomatik açılmıyor.
Arkadaşlar selam. Telefonu değiştirdim. Tarayıcıda tıkladığım bir video Youtube uygulamasını otomatik açması lazım ama açmıyor. Onun yerine YouTube sitesine veya YouTube mobil siteye giriyor tarayıcı. Bunun ayarını bulamadım. Yardımcı olur musunuz
Arkadaşlar merhaba. İş için kullanılacak ve 20.000 TL'yi geçmeyecek laptop arıyorum. Oyun olarak sadece LoL oynatsa yeter. Freedos olması sorun olmaz.
Merhaba. Aracımız model yükseltmek amacıyla satılıktır.
150 binde
Tramer 624 TL
Sol ön ve arka kapı değişen
Sağ ön çamurluk, sağ arka kapı ve sağ arka çamurluk lokal boya
Herhangi ciddi bir kazası olmayıp şasi podye airbag gibi bir yerinde soru işareti oluşturacak hiçbir olumsuzluğu yoktur.
Temiz ve bakımlı bir araç olup içinde sigara içilmiştir.
https://www.sahibinden.com/s/ieB6GXap
Aracımız usulünce yapılacak pazarlığa açıktır.
Üstüne para verebileceğimiz otomatik, 2020 üzeri, tercihen hb ve yine tercihen benzinli bir araçla takasa açıktır. Galericiler de yazabilir 😂
Araç İzmir'de
1.6 puretech mi 1.5 HDI mı?
Arkadaşlar merhaba. Fiat 500L aracımı satıp aynı ayarda gördüğüm Citroen C5 aircross almayı düşünüyorum. Beygiri Torku yakıtı önemli değil bu motorlardan en sorunsuzu en problemsiz olanı hangisidir internette hiç bilgi bulamadım. Ustalara soruyorum 30 sene önceki kafayla Fransız araçtan uzak dur diyorlar.
Kullanan veya duyumu olan varsa problemsiz olanı öğrenmek isterim. İki motordan birinde kronik veya bilindik bir problem varsa, ikisi de alınmaz diyorsanız yazabilirseniz sevinirim.
Silinebilir
Silinebilir
ABS ESP TC ışıklarının yanması
|
İzmir’de radyo tamiri
|
Ofis için tavsiye 2000-2500 TL
|
650 liraya ofis için
|
I was born intelligent, education ruined me. |
Son Giriş: 2 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 3 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 3.944
İkinci El Bölümü Mesajları: 82
Konularının görüntülenme sayısı: 107.288 (Bu ay: 4.770)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 30 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Konu Dışı / Off Topic