Şimdi Ara

1.500 TL ye laptop önerisi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
260
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşım azerbaycanda oturuyor yaklaşık 1.500 TL butçesi var laptop istiyor tek istedği sims 3ü yüksek kalitede oynamak ben
    exper bu laptopu önerdim bir bakın siz ne önerirsiniz acil lazım lütfen
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• Casper İ5 işlemcili laptopu önerebilirim...
  • 1 gün önce PB aldım 1,150 tl ye o zaman , ( laptop tavisyeler kısmına bak ) , DELL de çok çok uygundu. belkide 1.500 tl vermene gerek olmayabilir,

araştırmak + kampanya ile 150 / 250 tl uygun ürün alabilirsiniz. EXPER alma ve alıp yollamak nasıl olacak?
  • dell i5
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bukalemun

1 gün önce PB aldım 1,150 tl ye o zaman , ( laptop tavisyeler kısmına bak ) , DELL de çok çok uygundu. belkide 1.500 tl vermene gerek olmayabilir,

araştırmak + kampanya ile 150 / 250 tl uygun ürün alabilirsiniz. EXPER alma ve alıp yollamak nasıl olacak?

hocam hayırlı olsun ama benim arkadaş da pb i7 aldı bir ay geçmedi batarya %50den snra şarj olmuyordu servise gönderdi.

bu arada kesinlikle exper alma.
  • biz PB i3 aldık aldığım gün DELL içinde tavsiye geldi ama 1.149 tl MM dan ve 10 taksit ( ykb ) aldım. ürün kaplama ve donanım olarak çok iyi , fiyatta benim aldığım dönemde uygundu ve 2/3 gün araştırdık aldım.

DH de başlık açtım ve tavsiyelerde vardı aldığım cihaz için,

DH FORUMDA ŞUANDA 3 ADET BAŞLIK VAR ANA KONU VAR, BİRAZ ARAŞTIRMA YETERLİ
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bukalemun

biz PB i3 aldık aldığım gün DELL içinde tavsiye geldi ama 1.149 tl MM dan ve 10 taksit ( ykb ) aldım. ürün kaplama ve donanım olarak çok iyi , fiyatta benim aldığım dönemde uygundu ve 2/3 gün araştırdık aldım.

DH de başlık açtım ve tavsiyelerde vardı aldığım cihaz için,

DH FORUMDA ŞUANDA 3 ADET BAŞLIK VAR ANA KONU VAR, BİRAZ ARAŞTIRMA YETERLİ

hocam iyi günlerde kullan umarım bir sorun çıkmaz benim çevremde tek PB bu olduğu için değerlendirmem de olumsuz oluyor.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    37 bin TL'ye laptop tavsiyesi
    5 ay önce açıldı
    20.000 Tl'ye Laptop Önerisi
    2 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.