Bildirim
1.500 TL ye laptop önerisi ?
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
Casper İ5 işlemcili laptopu önerebilirim... -
1 gün önce PB aldım 1,150 tl ye o zaman , ( laptop tavisyeler kısmına bak ) , DELL de çok çok uygundu. belkide 1.500 tl vermene gerek olmayabilir,
araştırmak + kampanya ile 150 / 250 tl uygun ürün alabilirsiniz. EXPER alma ve alıp yollamak nasıl olacak? -
dell i5 -
quote:
Orijinalden alıntı: Bukalemun
1 gün önce PB aldım 1,150 tl ye o zaman , ( laptop tavisyeler kısmına bak ) , DELL de çok çok uygundu. belkide 1.500 tl vermene gerek olmayabilir,
araştırmak + kampanya ile 150 / 250 tl uygun ürün alabilirsiniz. EXPER alma ve alıp yollamak nasıl olacak?
hocam hayırlı olsun ama benim arkadaş da pb i7 aldı bir ay geçmedi batarya %50den snra şarj olmuyordu servise gönderdi.
bu arada kesinlikle exper alma. -
biz PB i3 aldık aldığım gün DELL içinde tavsiye geldi ama 1.149 tl MM dan ve 10 taksit ( ykb ) aldım. ürün kaplama ve donanım olarak çok iyi , fiyatta benim aldığım dönemde uygundu ve 2/3 gün araştırdık aldım.
DH de başlık açtım ve tavsiyelerde vardı aldığım cihaz için,
DH FORUMDA ŞUANDA 3 ADET BAŞLIK VAR ANA KONU VAR, BİRAZ ARAŞTIRMA YETERLİ -
quote:
Orijinalden alıntı: Bukalemun
biz PB i3 aldık aldığım gün DELL içinde tavsiye geldi ama 1.149 tl MM dan ve 10 taksit ( ykb ) aldım. ürün kaplama ve donanım olarak çok iyi , fiyatta benim aldığım dönemde uygundu ve 2/3 gün araştırdık aldım.
DH de başlık açtım ve tavsiyelerde vardı aldığım cihaz için,
DH FORUMDA ŞUANDA 3 ADET BAŞLIK VAR ANA KONU VAR, BİRAZ ARAŞTIRMA YETERLİ
hocam iyi günlerde kullan umarım bir sorun çıkmaz benim çevremde tek PB bu olduğu için değerlendirmem de olumsuz oluyor.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X