25000 TL'ye Kadar Laptop Tavsiyesi
-
-
-
Teşekkürler
-
epeyDell Inspiron 15 3520 35201013U BT45 Notebookhttps://www.epey.com/laptop/dell-inspiron-15-3520-35201013u-bt45.html
Abim kesin ifade etmişsin ama freeDOS halledilmesi kolay bir işlem pc den anlayan birilerine götürürseniz halleder(freeDOS pcler genel olarak daha ucuz).
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
-
hocam merhaba. Yukardaki arkadaş da belirtmiş ama freedos pc tercih etmek her türlü daha mantıklı olacaktır. Siz kurmayı bilmiyorsanız bile bir bilgisayarcı 300 - 400 liraya halledecektir. Hazır windows kurulu pc alacağınız zaman normal fiyatın üstüne 2500 - 3000 tl civarında işletim sistemi fiyatı ekleniyor. Bu fiyatı daha gelişmiş işlemciye veya başka özelliğe verip ucuz yollu olarak windows'u çözmek daha mantıklı olur. Tabi karar sizin belki başka durumlar vardiır bilemiyorum sadece bilgilendirmek istedim. Pc tavsiyesi olarak da boş dönmeyeyim eğer macbook düşünürseniz macbook air m1 modelin bu fiyatlara sıfırları var. Performans olarak fazlasıyla tatmin eder bence.
-
Eyvallah desteğiniz için, bence de freeDos almak daha mantıklı ancak yakınım için araştırıyorum bu konulardan çok anlayan biri değil ondan hiç uğraşmasın diye işletim sistemi yüklü bakıyorum.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X