Merhaba Arkadaşlar 40 bün TL ye kadar ( belki zorlarsak 45 bin) projeksiyon cihazı bakıyorum. Aradığım bazı özellikler var bunlara uyan tavsiye edebileceğiniz cihazlar için desteğinizi rica ederim -Cihazın ana kullanım amacı evde film, video yada gittiğimiz bir yerde birşeyler izlemek olacaktır -Full HD olması önemli -evde çocuklar içinde kullanılacağı için taşınabilir boyutlarda olmasını istiyorum ancak illa ki laser capsule 3 gibi minik olmasıda gerekmez. -gündüz çok iyi olmasada izlenebilir olması tercih nedeni olacaktır, telefondan direk kablosuz görüntü aktarımı dışarıda bilgisayar olmadığı zamanlarda faydalı olacaktır, kabloluda olabilir 45 dereceye kadar görüntü düzeltme otomatik zoom vs gibi özellikler olmasını istediğim özellikler arasında , illa android olmasıngerekmez onu mi stick ile de çözebilirim diye düşünüyorum. şimdiye kadar xgimi halo+ , epson laser ef 12 , xgimi horizon , epson f02 vb modellere baktım şimdiden herkese teşekkür ederim < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bildirim