< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
75 inch max 17-18bin tl'ye kadar televizyon tavsiyesi lazım
-
-
aynı şartlarda bana da lazım. tcl 75p615 modeli kafamda vardı fakat media markette gördüğüm kadarıyla görüntü hiç akıcı değildi. direk eledim. alternatif olarak samsung veya lg ler de bu tarz görüntü teklemesi olmuyormuş. tavsiyelerinizi bekliyoruz.
-
LG 75UP75006LC sanırım bu modele karar verdim. gidip canlısını görcem. dolby atmos dolby vision destekli. bunun haricinde au9000 seriside hoşuma gitti. ikisine de bakıp karar vercem.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bahsettiğiniz modelleri inceldiniz mi üstad. Bende 65q70a düşünüyorum bunu da gördüyseniz aralarında görüntü farkı ne derece acaba
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
tam modelini hatırlıyorum dersem yalan olur ama samsung qled model vardı 65 inç yan yana duruyolardı. görüntüsünü çok beğenmiştim. orada çalışan arkadaş biraz samimiydi ve dedi ki abi bunlar özel çekilmiş videolar doğal değil herşeyini en iyisi göstersin diye çekilmiş örnekler dedi. gereksiz çok para verme dedi. ama görüntüsü benim hoşuma gitmişti
şimdi önümde üç seçenek var
Samsung au9000 75 inç
LG 75UP75006LC
LG 70 nano756
bu üçü fiyat olaralta bana uyuyor. 70 " olan nanoyu çok övdüler paneli 10bitmiş. ama ben 75 " almak istediğim için çok arada kaldım. samsungu eledik diyelim görüntü akıcılığı ve kalitesi olarak bu ikisinden hangisini seçerdiniz.
-
O boyutta panel gerçek 10 bit olsaydı kaç para olurdu biliyormusunuz..
64.5" LG 65NANO756PA - Specifications (displayspecifications.com)
İnanmayın böyle şeylere panel 8 bit standart.
Gerçek 10 bit panel örnekleri:
-
hocam karar verdin mi?
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X