Şimdi Ara

3000 tl ye kadar klima tavsiyesi

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
859
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    4 yaşında oğlum var odasına klima almaya karar verdim. Antalyada yaşıyorum.13-14 metrekare oda güneydoğu cephe 1 tane pimapen çiftcamlı pencere var. Yaz kış klima sürekli açık olacak. İnverter daikin shira serisi vb model düşünüyorum. Akıllı göz felan yazıyor bazılarında işe yararmı bilmiyorum. 9000 lik yeterli olur sanırım. Yada 12000 lik almak daha mantıklı mı olur. Tasarruflu inverter bir klima olmalı. Klimaların ozelliklerinde A+, A++ felan yazıyor. eer seer değerleri kwh tuketim felan yazıyor, Ama orda yazıyor bilen anlayan bir arkadaşın tavsiyesi daha önemli. Daikin mitsubishi samsung toshiba tavsiyelerinizi bekliyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Phenomkan

Merhaba arkadaşlar. Hayırlı Bayramlar.
    4 yaşında oğlum var odasına klima almaya karar verdim. Antalyada yaşıyorum.13-14 metrekare oda güneydoğu cephe 1 tane pimapen çiftcamlı pencere var. Yaz kış klima sürekli açık olacak. İnverter daikin shira serisi vb model düşünüyorum. Akıllı göz felan yazıyor bazılarında işe yararmı bilmiyorum. 9000 lik yeterli olur sanırım. Yada 12000 lik almak daha mantıklı mı olur. Tasarruflu inverter bir klima olmalı. Klimaların ozelliklerinde A+, A++ felan yazıyor. eer seer değerleri kwh tuketim felan yazıyor, Ama orda yazıyor bilen anlayan bir arkadaşın tavsiyesi daha önemli. Daikin mitsubishi samsung toshiba tavsiyelerinizi bekliyorum.

arkadaşım hoşgeldiniz. sizlerinde bayramı mubarek olsun.

allah bağışlasın oğlunuzu. allah uzun ömürler versin inşallah.

şimdik sizin o oadaya 9000 btu yeterde artar bu kesin.

bakın klima işi çok karışık bir iştir. piyasa çok fena halde. herkes birşey söyluyor fikir veriyor. odiyor benimki iyi diğeri benimki iyi.

marka ve böyle insanlar çok olduğu zaman haliyle kafalar karışıyor.

klima herzaman alınabilen bir cihaz değildir. birkere alacaksınız sizleri uzun yıllar rahat götürecek klima olmalı. sanırım sizlerde aynı fikirdesiniz.

bakın bu piyasada şahsi fikrim ve kullanıcı memnuniyetlerine bakarsanızda görürsünüz öncelikli olan mitsubişhi elektiriktir.

klimaların kalitesi performansı getirisi arkasındaki firmanın müşterinin herzaman yanında ve memnuniyetine önem vermesi ve birçok yararlı olan hizmetleri ile tartışılmaz derece iyidir. sizi asla üzmez yarı yolda bırakmaz. cebinizi yakmaz. verimliliği üst seviyede olan cihazlardır bunlar.

kullanıcıları hepside memnundur. bu klimalar diğer klimalarla karşılaştırılması yanlıştır.

bütçenizi az bir zorlama yapabilirseniz sf25va serisini alabilirsiniz. inanınki bana verdiğiniz parayı sonuna kadar hakeden bir cihazdır. verdiğinizin karşılığını herzaman size verir.
    shirada iyidir kötü diyemem. ama ben daıkına asla güvenmedim güvenmiyorum. nedeni birçok alt kalite klima üreten firmaları satın aldı. ve orda uretilen klimaya kendi logolarını basıyorlar sür piyasaya gitsin.

şimdik ben bu bilgileri biliyorken nasıl guveneceğim bu markaya. daıkının birtek ururu sarara olan modeline guvenirim. oda zaten herkesin alabileceği fiyatta bir cihaz değil.

bakın kağıt ustunde hepsi klimadır. ama iş sahaya indimi belli oluyor. malesef birçok markada sadece kağıt ustunde kalıyor değerler. isterse A onartı olsun fostur.

ozaman arçelikler dünyanın bir numaralı klimalarıdır. fiyatıda göz önunde bulundurursak rakibi yok.
    lütfen yzılanları iyi değerlendirin. araştırın soruşturun. herkez birşeyle söyler. nasıl olsa parası kendinden çıkmıyor. siiz siz olun bu piyasada boğulmayın uyanık olun.

tekrar iyi bayramlar. saygılarımla.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hasanustaa -- 24 Eylül 2015; 17:16:02 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Phenomkan

Merhaba arkadaşlar. Hayırlı Bayramlar.

İsabetli bir karar olmuş tavsiyedir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İç ve dış ünitesinin içinde bakır boru kullanılmayan klimaları almayın.Ayrıca tesisat borusuda tamamen bakır olmak zorundadır. İÇİnde Alüminyum boru kullanılan klimaları tercih etmeyin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi istanbulbirbaska -- 28 Eylül 2015; 16:20:22 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.