For-x 804 amfi
Arkadaşlar selam. Teknik bilgiye ihtiyacım var.
Kenwood Bt306 teyp
For-x xae804 4x80 rms amfi
2 takım Soundmax Mx6 16 cm midrange
1 takım Mobass Mbt01 dome tiz
1 takım For-x tx-25t tiz
Soundmax fc8 20cm 800 watt sub
Sistem bu şekilde. 1 takım midrange ve mobas tizleri arkaya bağladım. Subwofer bagajda. 1 takım midrange ön kapı içlerinde.
Önlere For-x tx-25t tizleri eklemek istiyorum. Amfiye çok yüklenmiş olur muyum ? Amfinin 2 kanalına bass bağlı. Diğer 2 kanala 4 adet midrange, 4 adet tiz olacak. 2 midrange 2 tiz olacak kanal başı. Yorumlarınızı bekliyorum teşekkürler.
2 amfi yardım lutfen
Arkadaşlar merhaba. 2 takım midrange 1 takım tizz 1 amfide bağlı ek olarak bass ayrı amfide bağlı olacak. Araç çalışır haldeyken ses sistemini kullanacağım için ek akü vs ihtiyac varmı ?
Sony amfi ohm hakkında Yardım lütfen
Selam arkadaşlar Sony XM-N1004 4 kanal amfi var. 2 kanal köprülü şekilde bass bağlı. Diğer 2 Kanalda 2 takım Soundmax mx6 midrange bağlı. Midrangelerin bağlı olduğu kanala 1 takım Mobass mbt-01 dome tweeter eklendi fakat eklemeyi tesisatçı yaptı bakamadım. Midrangeler 4ohm ve 2 şer paralel olarak 1 kanala bağlanınca 2 ohm düşüyor sanırım. Yani 1 kanala 1 takım midrange diğer kanalla 1 takım midrange bagliydi. Şimdi Mobass mbt-01 tizzler bağlanınca beenim kafam karıştı 2 ohm dahada aşağı düşmüş müdür? Yada ek amfi gerekirmi
|
Resimdeki Samsung J2 Duos orjinalmi acaba
3000 tl ye kadar klima tavsiyesi
|
|
Arabaya mobil klimayı koydum
|
|
|
Son Giriş: 2 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 3 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 36
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 3.387 (Bu ay: 62)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 0 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Motorlu Araçlar Dünyası