Şimdi Ara

1.6 arabanızın 0-130 km hızlanması kaç saniye?buyrun performansları görelim... (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
130
Cevap
0
Favori
6.617
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: antiochos

hondalar hiç güzel arabalar değil

araba dedinmi alman kardeşim.

Türk insnanı 2 tane hızlı ve öfkeli izlio nfs oynuo japon hastası oluyor özentilikten başka bişi diil
    Aynı insanlar Hitler Kavgamı okuyup nasyonel sosyalistim diyip ortalarda dolaşıyor

Aynı insanlar şahinlerle kro kro lastik yakıp youtube a koyuyorlar

+12154...
  • quote:

Orjinalden alıntı: ***blood***

quote:

Türk insnanı 2 tane hızlı ve öfkeli izlio nfs oynuo japon hastası oluyor özentilikten başka bişi diil
    Aynı insanlar Hitler Kavgamı okuyup nasyonel sosyalistim diyip ortalarda dolaşıyor

+12154...

+206

• quote:

Orjinalden alıntı: ***blood***

quote:

+12154...

Hondalar güzel değilmiş.Gel seni legend'e bindirelim gör arabayı.

Hız bir gösterge, kanıt, provokasyon veya meydan okuma değil; sadece bir zevk patlamasıdır

• quote:

Orjinalden alıntı: supremum

quote:

Orjinalden alıntı: japon dostu

quote:

Orjinalden alıntı: akayogullari

quote:

Orjinalden alıntı: Gokhan43
    ORaya bi Palio 1.6 16V 103HP'lik motorun da 0-100'ünü eklesene bi bakalım

Aman dostum tam bir felaket o araba eklemesin daha iyi.Bizim bir arkadaşta vardı kat. iptali+hava fil. bastmı direk koltuğa yapıştırıyordu.Ayaklarım tutmadı civic tozuna bile yetişemez bırak onu tozunu bile göremez

şaka bir yana 1.6 palioyu bırakın o alet bildiğimiz KÖPEK tekerlekli tabut

0-100 hızlanması 9 küsür saniye idi yanlış hatırlamıyorsam. Ne yakıyordu o Palio'lar bilen var mı?
    Arkadaşımda 1.4 Palio var. 60 ytl ye 200 km gittim diyordu.

Valla çok yakıyor be hocam , hele agresif kullanıma hiç gelemiyor 300 civarı yakıyor desem yeridir gerçi hiç ölçmedim ama yine de cep yakan bir yakıt değeri var ama bastın mı da hakkını veriyor meret

• doğan slx i tek geçerim
    quote:

Orjinalden alıntı: vti_1.6

quote:

Orjinalden alıntı: jeandan Type-R

gökberg al sana eski kasa focusun verileri

0-100: 10.7
    0-130: 18.2

şimdi aracına sövmeye başla

civic de kullandım megane var şuan istemesem de onu kullanıyorum.
    Civicin megane'e göre eksileri

konfor
    donanım
    bi nebze daha iyi olan yol tutuş.

Meganın civice göre eksileri

motor
    şanzıman
    bi nebze daha iyi olan direksiyon sistemi(kimse itiraz etmesin civicde daha dinamik bi sürüş var)

civic eksiksiz bi araba değil.Ama benim kriterlerime tam uyan bi araç.

Abicim nasıl megane civicten daha konforlu ya? 2006 Megane kullanmıştım emanet birkaç hafta Allah canımı alsın ki konfor monfor bulamadım.Yok abi rahat değil ben ne yapayım?Bora,focus,civic ondan çooook daha rahat..Yapacak bişey yok.Hem iç mekan kalitesi olarak civic megane dan yine daha iyi..

• Arkadaşlar size gerçekten kötü gelebilir ama bana bahsettiğiniz üzere incelediğim civic mükemmel geldi.

Daha fazla bilgisi olan varsa lütfen aydınlatsın beni.Kafam çok karıştı.Araba almak bu kadar zor değil diye düşünüyodum.Param olsa araba kolay diye düşünüyodum.Ama kolay değilmiş.Bende girdim foruma.Çok bilgilisiniz araba konusunda.Bana detaylı bilgi verirseniz çok sevinirim.
  • quote:

Orjinalden alıntı: halo12

Arkadaşlar size gerçekten kötü gelebilir ama bana bahsettiğiniz üzere incelediğim civic mükemmel geldi.

Daha fazla bilgisi olan varsa lütfen aydınlatsın beni.Kafam çok karıştı.Araba almak bu kadar zor değil diye düşünüyodum.Param olsa araba kolay diye düşünüyodum.Ama kolay değilmiş.Bende girdim foruma.Çok bilgilisiniz araba konusunda.Bana detaylı bilgi verirseniz çok sevinirim.

Ben size gerekli bilgiyi veriyim.

Civic ' in 1.6 modellerini iyice bir inceleyin.Performans olarak çok önde olduğu her halinden bellli olan bu arabayı beğenmeyenler çıkıp kafanızı karıştırmasın.Civic 1 numara.Araba yakmıyor denecek kadar az yakıt yakıyor.Bir honda satış yerine gidip deneme yapın ve sonra düşünün.Başka arabalarıda deneyin ama onun kadar başarılı olamayacaklarını biliyorum.Civic bitirmiş olayı süperrrrrrrrrr...

• laguna neden yok
  • quote:

ben hondaları hiç bi zaman araba olarak görmedim hep motosiklet olarak görüyorum araba olarak görmüyorum

• Arkadaşım sen o Honda Civic'i al getir bakalım 0-100 0-130 0-ibre sonu deneylim ne olacak
  • birazdaha makas sürat denirse.......
  • quote:

Orjinalden alıntı: nolamaz

quote:

ben hondaları hiç bi zaman araba olarak görmedim hep motosiklet olarak görüyorum araba olarak görmüyorum

Ömer abartma istiyosan.

• coralla vvt-i 2002 0-100 km ----> 10.1 sn

istediginiz gibi test edebiliriz
  • quote:

Orjinalden alıntı: jeandan Type-R

gökberg al sana eski kasa focusun verileri

0-100: 10.7
    0-130: 18.2

şimdi aracına sövmeye başla

civic de kullandım megane(bva) var şuan istemesem de onu kullanıyorum.
    Civicin megane'e göre eksileri

konfor
    donanım
    bi nebze daha iyi olan yol tutuş.

Meganın civice göre eksileri

motor
    şanzıman
    bi nebze daha iyi olan direksiyon sistemi(kimse itiraz etmesin civicde daha dinamik bi sürüş var)

civic eksiksiz bi araba değil.Ama benim kriterlerime tam uyan bi araç.

megan rxt 1.6 110 hp var 2001 onunla seni gecerim al hondanı :D
    hodri meydan bizzat test ettik honda 1.6 ile megana kısa şanzıman ve cok iyi hızlanıyor
  • meraba arkadaşlar bi kaç sorum olacak:
    bendeki araba 2000 model opel vectra 2,0i cdx
    bi bora ile kapıştım.1,6 8v.adam epey bi modifiye etmiş dışını.bildiğim kadarıyla aracının hava filtresini değiştirmiş.motoruyla başka bi oynama yapmışmı bilmiyorum.
    yaklaşık olarak 70 le falan giderken kapışmaya başladık.bi 180 civarlarına kadar kafa kafaya gittik.(bendeki arabada zerre kadar modifiye yok.onda manyak bi abartı egzost vardı.harika bağırıyordu).iki şeritli yolda gidiyorduk.ben sağda oda soldaydı.hızım 210 cvarlarına geldiğinde baktım arkama geçti.biraz daha gittik ve sellektör yapmaya başladı.durduk bana dedi ki 2,0 ın hakkını verdin.bendeki 1,6.tmm dedim.geçeceğimden de emin gibi başladım yarışa ama beni hakikaten zorladı.acaba bendeki arabada mı bi sorun var 2,0 olmasına rağmen neden zorlandım??
    birde gene modifiyeli motoruyla uğraşılmışmı bilmiyorum bi focus var.1,6 benzinli.2004 model.o arkadaşıymış onla kapışsam acaba sonuç ne olur?
    son olarak birde 2005 model golf var.2,0tdi.o nasıl gider?
    golfun sahibi çok iddalı.ben 2,0 benzinliyim.oysa dizel.geçerim diye düşünüyorum ama emin değilim çocuk çok iddalı.sonuç nolur sizce?

• buyrun bunu izleyin 0-100 8 sn 0-130 15 sn

http://www.youtube.com/watch?v=8fSHv0cSlqI&feature=related

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi full_speed_89 -- 1 Ocak 2009; 16:50:31 >
  • Eğer 1.6 bora'yı anca geçteysin bence 2.0TDI 140HP'lik Golf seni rahat geçer. Eger senin araban manuelse ve onun arabasında herhangi bir modifiye yoksa senin çok daha rahat geçmen gerekirdi. Fakat tahminim onun araba ile biraz oynanmıstır ve 115hp civarına getirilmiştir. O zaman Bora biraz daha hafif olmasının avantajını kullanmış olabilir belli bir hıza kadar.
    Bende zamanında 1.6 astra vardı ve 6 silindirli bir vectra ile kapısmıstım trafik lambalarından baslayarak adam beni 90-100 arası anca geçti o kadar güçlü bir motoru olmasına ragmen. Tabi ben full pati ile kalktım o gayet sakin Bende sadece açık hava filtresi vardı bu arada ama arabam hafifti tabi. Işıklarda durduk da sonra bana "yanlış kayaya çarptın genç" dedi
    Bu arada o arkadasın o kadar iddialıysa çok büyük ihtimalle dizel motora chip yapmıstır ve şu an en az 180hp civarlarındadır, o zaman da hiç şansın olmaz =)

quote:

Orjinalden alıntı: aemred

meraba arkadaşlar bi kaç sorum olacak:
    bendeki araba 2000 model opel vectra 2,0i cdx
    bi bora ile kapıştım.1,6 8v.adam epey bi modifiye etmiş dışını.bildiğim kadarıyla aracının hava filtresini değiştirmiş.motoruyla başka bi oynama yapmışmı bilmiyorum.
    yaklaşık olarak 70 le falan giderken kapışmaya başladık.bi 180 civarlarına kadar kafa kafaya gittik.(bendeki arabada zerre kadar modifiye yok.onda manyak bi abartı egzost vardı.harika bağırıyordu).iki şeritli yolda gidiyorduk.ben sağda oda soldaydı.hızım 210 cvarlarına geldiğinde baktım arkama geçti.biraz daha gittik ve sellektör yapmaya başladı.durduk bana dedi ki 2,0 ın hakkını verdin.bendeki 1,6.tmm dedim.geçeceğimden de emin gibi başladım yarışa ama beni hakikaten zorladı.acaba bendeki arabada mı bi sorun var 2,0 olmasına rağmen neden zorlandım??
    birde gene modifiyeli motoruyla uğraşılmışmı bilmiyorum bi focus var.1,6 benzinli.2004 model.o arkadaşıymış onla kapışsam acaba sonuç ne olur?
    son olarak birde 2005 model golf var.2,0tdi.o nasıl gider?
    golfun sahibi çok iddalı.ben 2,0 benzinliyim.oysa dizel.geçerim diye düşünüyorum ama emin değilim çocuk çok iddalı.sonuç nolur sizce?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kaya5789 -- 2 Ocak 2009; 13:12:24 >

• Buyrun E-5'e Size focusla 0-240 gösteriyim
  • bn buraya yeni katıldım ama biliyorum ki
    bnde bi vw bora comfortline 1.6 16V 2003 var ve 140`a 15 saniye falan sürmüyo
    ama ayı gibi ses çıkarıyo
  • bu linkte vw bora nın gücünü göreceksiniz
    http://www.youtube.com/watch?v=fzfRv5lZIz8
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.