Şimdi Ara

1.6 arabanızın 0-130 km hızlanması kaç saniye?buyrun performansları görelim... (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
130
Cevap
0
Favori
6.622
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: blacksea533

benım araba için 16 sn de 0-100 yapıyo diyen bi arkadaş vardı o hemen karşı çıkabılır her neyse bugun bir deneme daha yaptım

skoda octavia 2005 1.6 102hp tri. vites le 0-100=10.2 sn en iyi performansım 9.8sn

HOCAM YOKUŞ AŞAĞI MI YAPTIN O SANİYEYİ? DÜZ YOLDA ZOR O BENCE...
  • quote:

Orjinalden alıntı: vti_1.6

quote:

benım araba için 16 sn de 0-100 yapıyo diyen bi arkadaş vardı o hemen karşı çıkabılır her neyse bugun bir deneme daha yaptım

skoda octavia 2005 1.6 102hp tri. vites le 0-100=10.2 sn en iyi performansım 9.8sn

• nerede benim liberty im
  • octavianın 0-100'ü 13sndir
  • quote:

quote:

düz yolda yol sonuna doru rampalaşıyo.inanmıyorsan gel ataşehir e gösterelim ayıp edıosn...
  • vti olayı iice abarttın.birde civic ın ustun yol tutugunu sabunuosun.civic de yumusak suspansiyon vardır ve yol tutusu iyi değildir.
    sen civic den baska araba kullanmadım sanırım.
    sana bi a3 verelim de yol tutus neymıs ozman daha iyi anlarsın
  • porche cayenne 3,2 V6: 0-100: 9 saniye 0-130: 19,7 saniye.. Civic nerde yaa:)
    mercedes E230 komp. : 0-100: 9,9 saniye 0-130: 15,2 saniye.. oo kompresör civice 2 saniye takmış
    audi A4 2,0 turbo: 0-100: 9,9 saniye 0-130: 14,4 saniye.. oo 2,0 turbo civice 3 saniye takmış
    alfa romeo GT 2,0 JTS selessp. : 0-100: 9,8 saniye 0-130: 15,8 saniye oo civice 2 saniye takmış..

ford focus neredeydi ya?onu unuttum.ama yukarıdaki listede biraz komik olurdu. 1,6 ile 2,0T motorlara kıyas yaparken komik duruma düşme tehlikesi var.

yapacak bişey yok.civic zirve.emsallerinden az yakıyo,en iyi gidiyo...

bitti..
  • quote:

Orjinalden alıntı: gyrmann

vti olayı iice abarttın.birde civic ın ustun yol tutugunu sabunuosun.civic de yumusak suspansiyon vardır ve yol tutusu iyi değildir.

hocam 1999 1,8T A3 kullanmakla beraber çok fazla araba kullandım.
    A3 iyidir.Civice fark atamaz ama.Kullandım diyorum,her hareketi yaptım diyorum.Nasıl ispat edeceğim ki şimdi?Ya da ben hareket yapmayı bilmiyorum o zaman.Böyle bir ihtimal var...
  • bir ayrıntı daha,civic in orjinal lastikleri emsallerinkinden daha küçük ve ince...Bu dezavantaj...
  • abarttınız beyler.Topik ta nerelere geldi.Online mod varsa kilit gelecektir
  • bu arada türk insanının tanımıda yapıldı kısaca

quote:

Orjinalden alıntı: antiochos

hondalar hiç güzel arabalar değil

araba dedinmi alman kardeşim.

Türk insnanı 2 tane hızlı ve öfkeli izlio nfs oynuo japon hastası oluyor özentilikten başka bişi diil
    Aynı insanlar Hitler Kavgamı okuyup nasyonel sosyalistim diyip ortalarda dolaşıyor

Aynı insanlar şahinlerle kro kro lastik yakıp youtube a koyuyorlar

quote:

quote:

Orjinalden alıntı: gyrmann

vti olayı iice abarttın.birde civic ın ustun yol tutugunu sabunuosun.civic de yumusak suspansiyon vardır ve yol tutusu iyi değildir.

hocam 1999 1,8T A3 kullanmakla beraber çok fazla araba kullandım.
    A3 iyidir.Civice fark atamaz ama.Kullandım diyorum,her hareketi yaptım diyorum.Nasıl ispat edeceğim ki şimdi?Ya da ben hareket yapmayı bilmiyorum o zaman.Böyle bir ihtimal var...

yalanın daniskası hayatında a3 1,8 t ya binmemiş kabul ediyorum seni yalan attıgın her halinden belli

bu elemanın ehliyeti varsa... yok ki

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi akc1111 -- 2 Eylül 2007; 9:32:32 >

• vti_1.6 bn 2005 civic te kullandım 1.6 . yanii havadan atma laflar değil gerçekleri konuşuyorum konfor varmı =yok iç dizayn varmı =yok ((hatta kuş serisinin ön konsoluyla neredeyse 1 e 1 aynı)) araba 0-100....0-130 koymuşn focus un 0-100 ü 10.3 0-130 u da 18.2 bu arada arada civic 110 bg focus 100 civic 154 tork focus 145.....vede civic kağıt gibi daha hafif ve ince olduğu için rüzgarı daha iyi geliyor ona rağmen 0.7 sn çekiyor diye şampiyon değil sen raadına bak... adanayada beklerim...hangi yolda 180 le el sallican bana merak ettim doğrusu...herhalde askere gideceğin için bunalımdasın bi kendimi dağıtayım dedin........nese kafana göreee takıllll

• quote:

porche cayenne 3,2 V6: 0-100: 9 saniye 0-130: 19,7 saniye.. Civic nerde yaa:)
    mercedes E230 komp. : 0-100: 9,9 saniye 0-130: 15,2 saniye.. oo kompresör civice 2 saniye takmış
    audi A4 2,0 turbo: 0-100: 9,9 saniye 0-130: 14,4 saniye.. oo 2,0 turbo civice 3 saniye takmış
    alfa romeo GT 2,0 JTS selessp. : 0-100: 9,8 saniye 0-130: 15,8 saniye oo civice 2 saniye takmış..

ford focus neredeydi ya?onu unuttum.ama yukarıdaki listede biraz komik olurdu. 1,6 ile 2,0T motorlara kıyas yaparken komik duruma düşme tehlikesi var.

yapacak bişey yok.civic zirve.emsallerinden az yakıyo,en iyi gidiyo...

bitti..

bunlara 2.0 focus uda ekle hadi bakalım focus 2.0==0-100 9.0sn 0-130 14.0sn gelebiliyosan bunlara gel..yukarıdaki araçlar sağlamlık konfor için üretilmiş 1500 kg den aşağı olmayan araçlar vede çok büyük güç olması bi anda insanı rahatsızedebilir o yüzden serii konforlu olması için sınırlandırılmıştır.....

• KONUUUUUS. SANA KATILIYIYORUM. HELALA VALLA NE GUZEL DOKTURMUSSUN

MAREA NEDEN YOK ISIN ICINDE ONU NIYE KOYMADIN.HEM LASTIKLERIN KUCUKLUGU KALKARKEN DEZAVANTAJ DEGIL AVANTAJDIR. HEM MADEM ASKERE GIDICEN ARABANIDA SATMISSIN. LAF OLSUN TORBA DOLSUN RUTBE KAZANIYIMDA ASKERE GIDINCE LAZIM OLUR DIYEMI YAZIP CIZIYOSUN.
    HEY ELLAM YAW
    quote:

Orjinalden alıntı: connectgücü

vti_1.6 bn 2005 civic te kullandım 1.6 . yanii havadan atma laflar değil gerçekleri konuşuyorum konfor varmı =yok iç dizayn varmı =yok ((hatta kuş serisinin ön konsoluyla neredeyse 1 e 1 aynı)) araba 0-100....0-130 koymuşn focus un 0-100 ü 10.3 0-130 u da 18.2 bu arada arada civic 110 bg focus 100 civic 154 tork focus 145.....vede civic kağıt gibi daha hafif ve ince olduğu için rüzgarı daha iyi geliyor ona rağmen 0.7 sn çekiyor diye şampiyon değil sen raadına bak... adanayada beklerim...hangi yolda 180 le el sallican bana merak ettim doğrusu...herhalde askere gideceğin için bunalımdasın bi kendimi dağıtayım dedin........nese kafana göreee takıllll

• ORaya bi Palio 1.6 16V 103HP'lik motorun da 0-100'ünü eklesene bi bakalım

Hem birazcık ufak atta civcivler de yesin , fanatikliğin ne lüzumu var ne de mantığı.
  • quote:

Orjinalden alıntı: MGMuhammet

Bu kıyaslamalar yapılırken konfora falan bakılmaz. Konuyu açan arkadaşımız sadece hızlanması en iyi araç olarak göstermiş civic i, en iyi konfor ve hızlanan dememiş veya civic en konforlu, en donanımlı araç dememiş. Yorumları konun dışına çıkarmayın bence. Tabii ki bir BMW, audi civicten çok daha konforludur bunu herkes bilir..Burdaki amaç hızlanmalarını kıyaslamak.

valla arkadaşın yazdıgını nasıl okudun bilmiyorum ama biraz daha dikkatli bak evet hızlanma sürelerini verdiği gibi, "civic gene her alanda şampiyon" gibi pek gerçekçi olmayan bir fikir atmış ortaya buradaki bu fikre katılanlar onaylar,bu fikre katılmayanlar karşı fikrini sunarlar,yani konfor ve donanım,yol tutuşu ve benzeri konularda yapılan yorumlarda konu dahilindedir

• Burada 1.6 lar arasında 0-130 km hızlanma en iyi hangi araçta,onu ortaya çıkarmak içi yaptım.Bu karşılaştırmada civic başı çekti.Ne yapayım şimdi gidip ağacın arkasında mı saklanayım?Adam en iyi 1.6! Konfordan bahsetmedim.Evet focus civicten 1-2 saniye geç kalıyor ama çok rahat.O yüzden bu sıralama yanlıştır gibi yorumların neden yapıldığını anlamıyorum.Civic bu konuda en iyi.Bu kadar....
  • quote:

Burada 1.6 lar arasında 0-130 km hızlanma en iyi hangi araçta,onu ortaya çıkarmak içi yaptım.Bu karşılaştırmada civic başı çekti.Ne yapayım şimdi gidip ağacın arkasında mı saklanayım?Adam en iyi 1.6! Konfordan bahsetmedim.Evet focus civicten 1-2 saniye geç kalıyor ama çok rahat.O yüzden bu sıralama yanlıştır gibi yorumların neden yapıldığını anlamıyorum.Civic bu konuda en iyi.Bu kadar....

bak arkadasım en iyi hızlanma dersen sadece belki haklısındır dogru söylüyosundur ve herkes ona göre yorum yapar, ama sen kalkıp her alanda oldugu gibi yinde bu daldada birince dersen gene olarak,konfor hakkındada yorum yapılır donanım hakkındada yol tutuş hakkındada

• quote:

Burada 1.6 lar arasında 0-130 km hızlanma en iyi hangi araçta,onu ortaya çıkarmak içi yaptım.Bu karşılaştırmada civic başı çekti.Ne yapayım şimdi gidip ağacın arkasında mı saklanayım?Adam en iyi 1.6! Konfordan bahsetmedim.Evet focus civicten 1-2 saniye geç kalıyor ama çok rahat.O yüzden bu sıralama yanlıştır gibi yorumların neden yapıldığını anlamıyorum.Civic bu konuda en iyi.Bu kadar....

Arkadaşım ben niye göremiyorum orada TOYOTA COROLLA yı.İstersen bununda bi ekle
  • en iyi hızlanma ondaymış adam en iyi 1,6ymış
    çoluk çocuk muhabbeti bunlar en iyi hızlanmaya sahip aracı en iyi zannediyor zavallı
    sen önce ehliyetini bi alda ondan sonra el salla ...
    quote:

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi akc1111 -- 2 Eylül 2007; 16:29:40 >

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.