Şimdi Ara

1.6 Crdi Accent Blue Alınır mı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
12
Cevap
0
Favori
4.567
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 50 bin maksimum 55 bin civarlarında otomatik araç arıyorum ve bu hafta artik almam gerekiyor. Sürekli fikrim değişiyor. En son olarak accent bluelar aklima düştü. Bu fiyata alınır mi ? Performansı, yakıtı, malzeme kalitesi nasildir? Peugeot, 208 fiesta 1.4 vb. Diger seçenekler. Bir el ativerin karar vereyim artık

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Dct konusunda dikkatli olmak şazım çift kavrama kullanmayı bilen pek fazla kişi yok bozulursa yetkili serviste bakımları yaptırılmamış ise çok yüksek masrafları oluyor. Ben 1-1.5 sene önce o bütcede temiz crdi dct bulamadım bulursan al gitsin.

Malzeme kalitesi klasik b sınıf ne kötü nede iyi, yakıt rakiplerin dizellerinden daha fazla yaktığını biliyorum (symbol 301 c-elyyse vs) performans dersen sol şerit akar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Storm Raider -- 27 Mayıs 2018; 22:1:9 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende şu an var kullandığım araba. 2012 model tam otomatik dizel 4 ileri vites..1.6 crdi 126 ps ile gücünü hissettiriyor. Ben çok memnunum. Şehir içi 100 km de 8- 9 litre civarı dizel harcıyor..Ben de bayram öncesi satışa çıkarmayı düşünüyorum.
  • klasik otomatikli dizeli fazla yakiyor.

• 2015 'in yarısına kadar 4 ileri tam otomatik şanzıman, o tarihten itibaren 7 ileri yarı otomatik şanzıman ile satılmaya başlandı bu model. Bilginiz olsun diye yazıyorum, tercih size kalmış.
  • quote:

Orijinalden alıntı: anyhill

2015 'in yarısına kadar 4 ileri tam otomatik şanzıman, o tarihten itibaren 7 ileri yarı otomatik şanzıman ile satılmaya başlandı bu model. Bilginiz olsun diye yazıyorum, tercih size kalmış.
    2015'in başından itibaren DCT'ye geçmemişler miydi?

50 - 55 Bin TL'ye DCT bulmak zor gibi sanki. Eski tip bulunabilir belki.
  • Ünal kullanıcısına yanıt
    Başında geçse de sanırım bir süre daha eski şanzımanlılar satılmaya devam etti. Ayrıca sizi bilmem ama malum Türkiye şartlarında, orta gelirli bir vatandaş olarak daha sorunsuz olan 4 ileri şanzımanlısını alırdım. Bende Accent Era var, eskiden de Admire vardı. Şahsen Accent Blue'nun bu iki araca göre daha başarısız olduğunu düşünüyorum. Pek de almak istemezdim ancak alsaydım dediğim gibi dizel 4 ileri otomatik şanzımanlı modelini tercih edebilirdim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    SEAT LEON 1.6 TDİ ALINIR MI?
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Sorunsuzluğuna diyecek laf yok tabi ama yakıtı çok arttırıyor. 4 ileri olanı kullandım ama çok devirli kullandırıyor mecburen. En güzeli hiç otomatiği almamak.
  • Ünal kullanıcısına yanıt
    bende şu an 4 ileri otomatik benzili Accent Era var, şahsen 2.200 deviri geçmem, araç sollamayı unuttum. Yakıyor meret. şehiriçi Fabrika verisi 10.2 litre yazıyor. Şu an 7.6 'yı tutturdum. Artık öyle bir kullanım şekli oluşturdum ki az yaksın diye cebelleşiyorum, yine de 50 kuruş yakıyor .
  • Zenginlik böyle bişey demek ki bu zamanda benzinli 4 ileri otomatik araç kullanıyosan.
  • Pilot ehliyetiniz var mı?

• Accent blue tasarım olarak hoşuma gidiyor ama bu arabaya neden hız sabitleyici koymazlar büyük eksiklik bence.

İllede alıcam derseniz performans için 1.6 crdi , ekonomi için 1.4 benzin+lpg tavsiye ederim.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.