Şimdi Ara

1.6 dizel astra gelmis :) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
48
Cevap
0
Favori
2.341
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 1.3 leri fiatla beraber geliştirmişti gm.acaba 1.6 damı öyle ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: üsttenegzantrik

1.3 leri fiatla beraber geliştirmişti gm.acaba 1.6 damı öyle ?

Hayır, bu motor sadece GM'ye ait.
    Fiat'ın 105 ve 120 hp seçenekleri var 1.6 dizel motor gamında.
    Kaldı ki Fiat, bu motorlarını verecek olsa şimdiye kadar beklenmezdi.
  • hocam listede 71.400 yazıyor ? eminmisiniz 4.400 indirim mi yaptılar gelir gelmez? ben sanmıyorumda.

bu arada 1.3 sport 67K sanırım yanlıs bakmıssınız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi manisali0645 -- 23 Mart 2014; 20:56:11 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: manisali0645

hocam listede 71.400 yazıyor ? eminmisiniz 4.400 indirim mi yaptılar gelir gelmez? ben sanmıyorumda.

Aynen bencede bir terslik var?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ftr35

quote:

Orijinalden alıntı: kin_ci

Acaba hangi motor seçeneğini kullandı test eden arkadaş. Bizi aydınlatırsa sevinirim. DTH-DTE ve CDTİ seçenekleri mevcut. Bide benim anlamadığım bu motor seçeneklerinden DTH ve DTE motor seçenekleri 2004 yılı öncesine ait değilmiydi? Yanlış biliyorsam kusura bakmayın.

Sanirim dte oluyor 136 hplik araci kullandim. 1.3ude test etmistim daha once. Astrayi uygun dizel motoru olmadigi icin alamamistim 1.3 te klima acikken stop etme manisa rampalarinda cekmeme vs vs gibi durumlardan seat leon almistim. Astra cok begendigim bir arac 1.6 si canli olmus gercekten. Uzun bir test degildi dedigim gibi haftaici tekrar gidecegim uzun bi test yapacagim detaylari paylasirim arkadaslar

Bende 1.3 var klima açık kapalı sorun olmuyor öyle rampalarda kalma falan yok.

• Pug 308'in en donanımlısı 71000 lira bence daha iyi bir seçim olur.
  • Guzel arac fakat uste leon +15 bin verilirmi tartisilir

• quote:

Orijinalden alıntı: Apocalypto33

quote:

Orijinalden alıntı: manisali0645

hocam listede 71.400 yazıyor ? eminmisiniz 4.400 indirim mi yaptılar gelir gelmez? ben sanmıyorumda.

Aynen bencede bir terslik var?

Opel liste fiyatı üzerinden güzel indirimler yapıyor, özellikle listede "Kampanya Fiyatı" yazmıyorsa. Kaldıki bu sene bayiler kotalarını zor dolduracaklar o yüzden böyle indirimleri kovalamak lazım; özellikle satışı çok olmayan bayilerde bu tip indirimler daha kolay alınabilir. Fakat unutmamak lazım, opsiyon seçerseniz onlarda bir kuruş indirmiyorlar. Örneğin atıyorum aracın liste fiyatı 60bin, üzerinde sunroof buna dahil değil. 58 bin'e indiler diyelim, sunroof'ta 2bin ise tekrar 60'a çıkar. O 2 bin'den 5 kuruş indirmiyorlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sigmaPI -- 24 Mart 2014; 4:51:59 >

• 1.3 cdti kullanicisi olarak bayiye gidip test surusu yapacagim. Video cekmeyi ve burada da paylasmayi planliyorum da muharrem benden once davranir kesin

• Valla alınır alınmasına da sizin arabayı öldürürler. En güzeli kendi aracınızı önce pazarda, sahibinden de satıp sonra gidip Astrayı almanız.

Bayiilerin galericiden farkı yok o yüzden söylediğimi yaparsanız daha karlı çıkarsınız gibime geliyor.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: kin_ci

Acaba hangi motor seçeneğini kullandı test eden arkadaş. Bizi aydınlatırsa sevinirim. DTH-DTE ve CDTİ seçenekleri mevcut. Bide benim anlamadığım bu motor seçeneklerinden DTH ve DTE motor seçenekleri 2004 yılı öncesine ait değilmiydi? Yanlış biliyorsam kusura bakmayın.

Sanirim dte oluyor 136 hplik araci kullandim. 1.3ude test etmistim daha once. Astrayi uygun dizel motoru olmadigi icin alamamistim 1.3 te klima acikken stop etme manisa rampalarinda cekmeme vs vs gibi durumlardan seat leon almistim. Astra cok begendigim bir arac 1.6 si canli olmus gercekten. Uzun bir test degildi dedigim gibi haftaici tekrar gidecegim uzun bi test yapacagim detaylari paylasirim arkadaslar

hocam hangi bayide test ettiniz acaba aracı,ben istanbul'da erdemirleri aradım ama araç daha gelmemiş bile. Birde fiyat konusunda emin misiniz ? arkadaşlarında dediği gibi 1.3 fiyatı olmasin o,bu konuda biraz daha aydınlatırsanız bizi seviniriz.

• Arkadaşlar yettim gari :)) bugün testi yaptım uzun boyluca acikliyorum simdi

• Öncelikle bugün 1.6 136 luk cosmo paket araç ile test yaptim liste fiyatina bakmayin 1.6 sport 136 ilk 67300 fiyat aldim İzmir egem bayiinden. Simdilik sadece sport donanimi geliyor sedanda haziran gibi gelicekmis edition ve 110luklar ay sonuna doğru.

• quote:

Arkadaşlar yettim gari :)) bugün testi yaptım uzun boyluca acikliyorum simdi

Bekliyorum
  • Teste gelelim leonla kıyaslayarak acikliyorum bilenler daha iyi değerlendirebilir. Yorumlarim çok olumlu olmayacak en bastan sunu söyleyeyim bu araca bu motor olmuş sikintisiz çekiş hizlanma vs vs ama benim durumum farklı keon+15000 sen bahsediorum :)) araç genel itibari ile canli start stop standart. Rölanti devri 800 gibi 1000 devrin altında calisiyor start stop basarili ve hizli. İlk vites biraz agirkanli ama 2.ci vites çok iyi 3 4 de iyi 5 idare eder 6.ci viteste araç cansiz. Genel itibari ile ivmelenme de sknti yok. Motor sesi alt devirlerde yok pek hatta rolantide hic yok 130 üstünde rüzgar sesi rahatsiz edici boyutta 2500 devir ustu sesi duruyorsunuz ama rahatsız edici değil genel itibari ile sessiz bir araç. Araç yol tutuşu iyi yoldaki darbeleri iyi absorbe ediyor. Gelelim yakit olayina 10 km test ortalamam 7.8 iyi sayılabilir kullanma gore. Simdi leon ile kiyasliyorum. İç dizaynda astra iyi tartismasiz. Astranin arka diz mesafesi daha basarili. Yol tutuş stabilizasyon da leon daha iyi 16 jant olmasına rağmen bendeki. Ses olayinda 60 70 kmlere kadar astra daha sessiz daha yuksek hizlarda astrada ses artiyor rüzgar sesi rahatsız edici oluyor yüksek hizlarda leon daha sessiz.start stop astra basarili ve hizli leonunki biraz daha yavaş kaliyor. Astra daha konforlu sayılabilir süspansiyonlar daha yumuşak gibi geldi bana. Ses sistemi leonun daha iyi diş görünüş goreceli olmakla birlikte astra derim ben. Frenleme benzer iki aractada iyi yakit olayi leon daha az tüketti ayni yolda leonlada ayni şekilde test yaptim 6.9 ortalama gösterdi. Performans olayina gelince astra bana umduğunu veremedi acikcasi. Beklentim yüksekti sanirim iki kişi test ettik biz arkadaşla ikimizde 105lik leonla arasında bir fark hissedemedik bu araç cansiz anlamiba gelmiyor yanlis anlasilmayayim bariz bir fark yok :) 136 degilde 105 110 bglik bir araç gibi. Acikcasi yakisikliligi haricinde leondan bir artisini göremedim ben benim durumum da araç değiştirmek çok manasiz olucak Katarina vardim ve Vazgeçtim bu sevdadan :))

• quote:

Öncelikle bugün 1.6 136 luk cosmo paket araç ile test yaptim liste fiyatina bakmayin 1.6 sport 136 ilk 67300 fiyat aldim İzmir egem bayiinden. Simdilik sadece sport donanimi geliyor sedanda haziran gibi gelicekmis edition ve 110luklar ay sonuna doğru.

Fiyatlar gerçekten ilginç olmuş.Daha 1 tane bile satılmamış araca direk 4 bin indirim yapmışlar.Buda demek oluyor ki bir kaç ay sonra bu araç 60 bin civarına alınır.Şimdi ne tutturursak kar diyorlar.Hala 1.3 almak isteyenler için büyük fırsatlar olabilir.

• Satildi bir tane dun ben oradayken :) 1.3 lerin 2013 editionuna 55 istiyorlar arkdaşlar ilgilenenlere duyrulur

• opelden performans beklemek hataydı zaten. 0-100 zamanı bu arabanın performanslı olmayacağını gösteriyor.
  • Dizel bir arac icin 0-100 10 saniye olmasi yeterli bence. Suanki kasanin agir olusu 10 saniyeyi normal kilar. İlaveten bana gore performanstan cok 1.6 dizelim rakiplerine gore yakit konusundaki durumu ve konfor, ic sessizlik daha onemli. Haksiz miyim ?

• dizel motor dedin mi renaultdan şaşmayacaksın.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.