Bildirim
1.6 dizel astra gelmis :)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Madem konu açtınız, test ettim filan diyorsunuz... Bari nedir, ne değildir bir şeyler yazsanızda kafamızda bir şeyler şekillense.
-
quote:
Orijinalden alıntı: ftr35
Arkadaslar muhtemelen forumda bahsi gecmistir ben bugun 1.6 dizel astrayi test etme sansini yakaladim. Aracin sport paketi 67000 sizce nasil fiyat ? Yeni kasa leon var dizel daha 20binde satip almaya degermi sizce
Performansını beğendiniz mi? Yakıt tasarrufu nasıl incelediniz mi? -
Uzun bir test olmadi o yuzden yazmadim pek bisey tam cikis saatlerine denk gelmisim pazartesiye randevu aldim 200 metre gittim bi tur attim geri geldim sadece. Sunu diyebilirim benim leondan seri :))
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Arkadaşın dediği gibi detaya girerseniz daha iyi olur. -
Asil konu acma amacim uzerine 15000 istediler benim arabanin uzerine. heveslenmedim degil hani ama cok begeniyorum astanin tipini :) degermi sizce demek amacli acilmis bir konu idi bu :))
67 fena değilmiş suan icin döviz normal seviyelere gelince 60 in altina iner çoğu araba 10 15 milyar zamlandi zaten.
Arac bildigimiz sport donanim idi hicbir fark yok dizelde. Kalkista iyi idi lakin ses fazla gibi geldi sadece cok birsey diyemiyorum 500 metre belki 1000 metre anca kullandim :) ama olmus bu motor bu astraya onu demeden edemeyecegim.
quote:
Orijinalden alıntı: ftr35
Arac bildigimiz sport donanim idi hicbir fark yok dizelde. Kalkista iyi idi lakin ses fazla gibi geldi sadece cok birsey diyemiyorum 500 metre belki 1000 metre anca kullandim :) ama olmus bu motor bu astraya onu demeden edemeyecegim.
Kullandığınız araç 136 Hp mi 110 Hp miydi?Hangi versiyona 67 bin dediler?Bayilere gelmedi diye biliyordum hangi bayide test ettiniz?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Apocalypto33 -- 22 Mart 2014; 21:54:28 >
çok para -
Ekonomi normale dönmeden zor isler
quote:
Orijinalden alıntı: Baba Naber
Madem konu açtınız, test ettim filan diyorsunuz... Bari nedir, ne değildir bir şeyler yazsanızda kafamızda bir şeyler şekillense.
Aynen
Daha önce 1.3 dizel kullandınız mı. Karşılaştırma daha sağlıklı olur. Sizin yerinizde olsam çoktan değiştirmiştim. Tabi fiyatını hesaba katmadım. Araçlar pahalı bu ara. Odak ta varsa bi teste gideyim :)
Daha detaylı bir inceleme şart.
1.6 tdi 90 hp midline plus baz donanım Golf'ün 67.900 tl liste fiyatı düşünüldüğünde,görece daha üst bir donanıma sahip kendini kanıtlamış Astra J için fiyat günümüz koşullarına göre iyi sayılabilir. -
O zaman astra alınır zaten. Ama aklıma takılan birşey var motor yeni biraz oturmasını sorunu var mı yok mu diye beklemeli mi acaba.
Yarın sabah ezanına müteakip, bayii önünde sıraya geçip alalım...
Ne de olsa 67.000 TL cik. Ayda 3.000 TL kazanan bir kişinin 22 aylık maaşı... -
Keşke öyle olsa. Biz 53.000 tl cikken 10 ay para biriktirip 3 aile birleşip aldık. Şimdi imkansız gibi. Aşağı inip sarılasım geldi bak şimdi :)
Acaba hangi motor seçeneğini kullandı test eden arkadaş. Bizi aydınlatırsa sevinirim. DTH-DTE ve CDTİ seçenekleri mevcut. Bide benim anlamadığım bu motor seçeneklerinden DTH ve DTE motor seçenekleri 2004 yılı öncesine ait değilmiydi? Yanlış biliyorsam kusura bakmayın. -
quote:
Orijinalden alıntı: kin_ci
Acaba hangi motor seçeneğini kullandı test eden arkadaş. Bizi aydınlatırsa sevinirim. DTH-DTE ve CDTİ seçenekleri mevcut. Bide benim anlamadığım bu motor seçeneklerinden DTH ve DTE motor seçenekleri 2004 yılı öncesine ait değilmiydi? Yanlış biliyorsam kusura bakmayın.
Sanirim dte oluyor 136 hplik araci kullandim. 1.3ude test etmistim daha once. Astrayi uygun dizel motoru olmadigi icin alamamistim 1.3 te klima acikken stop etme manisa rampalarinda cekmeme vs vs gibi durumlardan seat leon almistim. Astra cok begendigim bir arac 1.6 si canli olmus gercekten. Uzun bir test degildi dedigim gibi haftaici tekrar gidecegim uzun bi test yapacagim detaylari paylasirim arkadaslar
1.6 yla baya satacaktir astra
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Benzer içerikler
- dsg erken vites atma
- lpg bitince benzine otomatik geçer mi
- 1 milyona alınacak arabalar
- yağsız kalan motor ne kadar çalışır
- debriyaja basmadan araba çalışır mı
- bmw i4 fiyat
- tesla hatchback
- bmw 120 fiyat
- adac testi geçen oto koltukları
- mg hs phev fiyat
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X