Şimdi Ara

golf 1.6 tdi mı yoksa astra 1.6 cdti

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
2.852
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar haftaya araba siparişi vermeyi düşünüyoruz. 2 model arasında kaldık. başlıkta da yazdığım gibi golf highline 1.6 tdi manuel ile astra hb cosmo 1.6 136 cdti. araçları kullanan arkadaşlar yakıt konfor sürüş dinamikleri açısından bilgilendirebilir mi ? almışken bir kere alıcam ve 6-7 sene doya doya sorunsuz binmek istiyorum. sonradan pişman olmak istemiyorum. sizce hangisi daha mantıklı bir tercih olur

• DSG li Golf almayacaksan Astra

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Astra alın hocam 1.6 136 hp yağ gibi motor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Meitu1

Astra alın hocam 1.6 136 hp yağ gibi motor

+1

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Astra

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Meitu1

Astra alın hocam 1.6 136 hp yağ gibi motor

+9
  • Astra da kullanilan yeni 1.6 dizel motor gerçekten çok güzel. Motorun sesi içeriye neredeyse hiç gelmiyor ve alt devirlerde bile dizel motor olduğunu anlamak güç çok güzel bir dizel sesi var yakıt olarak 1.3 cdti ile neredeyse aynı yakıyor ve performansı ondan çok çok üstün.

Golf tdi surüş dinamikleri açısından (bana göre) daha iyi kaliyor yakit konusunda sizi uzmez bu aracta.

En iyi karari siz verirsiniz bu hafta gidin iki aracida test edin kurcalayin hangisi hosunuza giderse hayirli bir sekilde siparisinizi verin.

• motor olarak astra golften iyi fakat kasası ağır. Golf daha ekonomik olabiliyor yakıt anlamında. Astranın fiyat potansiyeli golfe göre daha iyi ancak astranında kasası değişecek seneye. Golf sonuçta yeni kasa. 3-4 sene götürür gibime geliyor
  • Test edip bakmak lazim ama sanirim Golf daha mantikli

• Bence astra. Yeni motor daha iyi. Yanlisim olmasin biri 105 digeri 136 hp. Ayni hacimde ustelik. Ama sifir asla. Ha okadar para vereceksem d sinifi

• Ikiside guzel araba,ikisi de sizi tatmin eder. Ben tasarimi goz onunde bulundurarak astra alirdim.

• 1 ay içinde 1.6 cdti 136 sport paket astra hb almayı düşünüyorum, 2 gün önce bayide test ettim çok beğendim.
  • Soru motor dışında sorulabilir ama 1.6 TDI 105 250 İLE CDTI 136 320 ASTRA VARKEN kıyas dahi edilemez çok aşırı fark açılır 100 sen sonra kopar gider CDTI 136 ama TDI 105BMT kadar az yakmaz kasa ağır diyenlerde evet ama ağır ama fark yinede ciddi derecede var onun dışında Golf te motor ve süspansiyon hariç çok iyi araç 1.6 TDI VE 1.2 TSIlarda Torsiyon var malesef AMA Astra Watts var bide Flexride paket olursa zaten rakipsiz olur artık vw nin 1.6 dizelini kuvvetlendirmesi lazım böle olmaz Ama bilinmesi gereken Astra 2015 SONU KASA DEĞİŞİCEK PEUGEOT 308 1.6 e-HDI 115 270 bakabilirsiniz motor olarak çok iyi araç en az yakanda şuanda e-HDI ama PEUGEOT biraz farklı tabi biraz terslik var her yerinde
  • frknsysl F kullanıcısına yanıt
    Nasıl bi dinamik neyse bana göre demişsiniz WATTS +Flexride paket olunca Golfte ne var bi bakın TDI VE 1.2 TSI LARDA amacım tartışma deil ama ASTRA daha iyi olduğu bariz
  • Golfün bana gore tek avantaji 2. Eli.Golfu sececek baska sebep bulamadim ben.

Tabi zevkinizi bilmiyorum golfun tipini seviyorsaniz golf alin.

• Dün itibari ile Sport paket'ini aldım, fikir belirtmek için henüz çok erken ama C segmenti dizel bir otomobil için oldukça tatmin edici performansı var.
  • Kasa degismesini goz onune almiyorum. Sonucta bence bu kasa astranin efsane kasasi. Cok hos bir dizayni var. Yere iyi yapisiyor araba. Suan icin bende astrayi dusunuyorum. Sport paket alan arkadasim tuketim degeri ve dusuk devirdeki performansi nasil ?

• Motor-tasarım gibi konularda astra önde .

İşçilik malzeme kalitesi iç mekan ufak detaylar olarak golf .

Ekonomi konusunda Golf az daha iyi olacaktır diye düşünüyorum .

Astranın yeni motoru efsane , aktarma ve ağırlık da iyi olsa 10 sn alltı değerler elde edilirdi .

Yalnız bu motor yeni , sorun çıkarır mı , uzun vadede ne olur o biraz soru işareti ..

Astra tasarım olarak eskimez , müthiş bi tasarımı var , mazda 3 harici bu konuda rakibi yok .

Bence iki aracı da alsanız pişman olmazsınız

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Disconnectus_Erectus -- 23 Haziran 2014; 10:41:37 >
  • gerek tasarım gerek motor acısından bence de astra
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.