Şimdi Ara

Mazda CX-3 Alınır mı? (Üst Limit 120.000 TL)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12
Cevap
0
Favori
5.594
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Aslında aklımda Peugeot 3008 veya 2.el GLA vardı ama hesapta olmayan bir nakit gideri nedeniyle ertelemek zorunda kaldım.

Mazda cx3 her yönüyle çok beğendiğim bir araç. Piyasası konusunda şüphelerim olmasa balıklama atlayacağım bir model hatta. Tasarımı tamamen benim zevklerime hitap ediyor. Ama piyasası yok desek yeridir.

Bu model için sahibindende toplam 4 adet ilan bulunmakta (İstanbul). Otoyola çıkıp gözlem yapıcam deseniz günlerce beklemek zorunda kalabilirsiniz belki bir CX-3 görmek için. O derece piyasada az olan bir model. 3-5 sene kullanmayı düşünsem hiç umrumda olmaz alırım belediye dağıtmış gibi herkesde olmaması avantajdır tam aksine ama aksilik olmazsa önümüzdeki yazın başında satıp GLA/3008 alacağım.

Önerileriniz nedir? Bu fiyat aralığında SUV/HB/Sedan ayırt etmeksizin beğendiğim başka araç olmadı. Beğenmediğim arabayı kullanamama gibi pis de bir huyum var. İdarelik araçlar bana göre değil.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Cx3 ic mekan olarak dar bir arac ve malzeme kalitesi mazda3 e gore dusuk. Gene de hosuma gidiyor benim ama almam. Goz gore gore zarar etmem :)

• Eğer seneye satmayı düşünüyorsanız almayın.Onun yerine kolay elden çıkacak,piyasası hızlı bi model tercih edin.Eğer illa suv olacaksa Tiguan alıp 1 sene eşek niyetine kullanıp tekrar elden çıkarın.

• Tamamen kişisel görüşümdür ve muhtemelen çoğunuz katılmayacaksınız.

Trend olduğu için ya da normal araçlardan 10 cm daha yüksek diye; arazi kabiliyeti olmayan, yol tutuşu görece düşük, her çukuru apandistinizde hissettiren, parça maliyetleri görece yüksek araçlara para vermek bana mantıklı gelmiyor.

Başka bir araçtan bozma olan bu tür bir araç alacağıma, o aracın orjinalini ya da adam gibi arazi aracı almayı tercih ederim.

Dediğim gibi, kişisel görüşümdür.
  • B suv diye tabir ettiğimiz segmentten araba alacak olsam araçtırmadan Cx3 alırım. Çok dolu 4x4 ve performansı yeterli bir araç. Haa eğer 120 bine kadar zorlamak isterseniz de daha geniş olan Seat Atecayı veya yakıt derdiniz varsa Toyota Chr hybrid tavsiyemdir.

• sınıfının en pahalı aracı. bence 10 daha koyup benzinli 3008 alın.
  • Fiyatı göz önüne almazsak en güzel b-suv.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Fiuatı yüksek.
    İlanlarda fiyat düşürselerde satamıyorlar.
    Araba kötü değil, firma ilgisiz.
    Talep de ona göre.

B suv (cuklar) maksimum marka bağımsız 75 bin den bir kuruş fazla etmez. (Bence)

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben araci kullandim cidden cok guzel bir arac. Bir SUV hissi vermiyor ama hem dis gorunusu hem ici cok guzel dizayn edilmis. Kullanimi zevkli ve sportif.

Ama bir yil sonra satacaksaniz tabiiki tutulmayan arac alinmaz. Ikinci el ucuza alip ucuza satacaksaniz o zaman alin. 0 alip bir yil sonra satacaksaniz almayin bence.
  • 6 ayda bi bakım servis parça azlığı 2.el kaygısı küçük oluşu dert değilse modern ve kaliteli işçilik inovatif motorla alınabilir ben almazdım.

• Hemican kullanıcısına yanıt
    Yok sıfır almayacağım. Piyasası olmayan hiçbir aracı sıfır almam zaten.

107-108 bin tl düşük km araç var 2 tane. Zaten başka da ilan yok

Şimdi ben bunu alıp seneye yaza doğru 100 bin tl ye dahi satmak için 40 takla atacaksam hiç işime gelmez. Arabadan kar etmeyeni dövüyorlarken "lanet gitsin" rakamlarına dahi satanayacaksak canım sıkılır. Ah ulan Mazda fıstık gibi tasarım felsefen var ama Avrupa'ya olan ilgisizliğin batırıyor herşeyi. Vazgeçmek zorundayım sanırım bu modelden

• quote:

Orijinalden alıntı: MajestiC

Yok sıfır almayacağım. Piyasası olmayan hiçbir aracı sıfır almam zaten.

107-108 bin tl düşük km araç var 2 tane. Zaten başka da ilan yok

Şimdi ben bunu alıp seneye yaza doğru 100 bin tl ye dahi satmak için 40 takla atacaksam hiç işime gelmez. Arabadan kar etmeyeni dövüyorlarken "lanet gitsin" rakamlarına dahi satanayacaksak canım sıkılır. Ah ulan Mazda fıstık gibi tasarım felsefen var ama Avrupa'ya olan ilgisizliğin batırıyor herşeyi. Vazgeçmek zorundayım sanırım bu modelden

Hocam gidicen adamlara 100 bin teklif edicen bekleyecen. Verirlerse alirsin.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.