Şimdi Ara

1.6 DİZEL E KASA MERCEDES ÇIKIŞ TARİHİ NE ZAMAN? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
37
Cevap
0
Favori
3.083
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Renault F1 deki gibi araba yapmayı bırakıp sadece motor üretse, başka markalara satsa keşke... 1.6 160 bglik motor ile çoğu Mercedes vergi dilimine takılmadan ithal edilebilir...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: bozak07

Direk konu başlığına cevap vermek istiyorum.

Madem böyle bir hayal var.

2 yaşında bir e 250 cdı alırım. O kadar parayı gözden çıkardıktan sonra 6 ayda bir vergisinden mi korkacağım zaten gelecek seneye bir alt dilime düşecek.

mercedes ikinci elleri hiç uygun fiyatlı değil adam dünyanın parasına almış euro düştü diye ucuza verecek hali yok normal olarak ama 200 bin tl den aşağı 60 bin km altı 2 yaşında e250 bulunabileceğini sanmıyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: zulfikar

quote:

Orijinalden alıntı: bozak07

Direk konu başlığına cevap vermek istiyorum.

Madem böyle bir hayal var.

2 yaşında bir e 250 cdı alırım. O kadar parayı gözden çıkardıktan sonra 6 ayda bir vergisinden mi korkacağım zaten gelecek seneye bir alt dilime düşecek.

mercedes ikinci elleri hiç uygun fiyatlı değil adam dünyanın parasına almış euro düştü diye ucuza verecek hali yok normal olarak ama 200 bin tl den aşağı 60 bin km altı 2 yaşında e250 bulunabileceğini sanmıyorum

tam olarak bütçe belirtilmediği için yazdım
  • günümüz parası ile 170-180 bandında geleceğini en fazla 190 olqcağını düsünüyorum c200 bluetech ten yola çıkarak

• Yakında mercedes 1.5 dci renault motoru yüzünden türkiye'deki popülaritesini kaybedecek.

araçları alanlar şimdilik "mercedes aldık" diye ekmeğini yer ancak bu sistem böyle yürümez.

Ayrıca renault 1.6 dci 130'u direk mercedes'e verseydi işte o zaman iş yapardı. Şimdi 40 bin liralık araçtaki (sandero) motoru 140 bin liraya itelemekle meşguller.

12 litre yakan 1.6 156'lık psa motoruna değinmeye gerek bile yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi K.Kahriman -- 2 Mart 2015; 15:05:17 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: zotacing

Fiyatı 170.000TL üstü olacağı için çok saçma bir araç olur.

1.6 motor bir araca 80.000TL üstü fiyat verilmez.

Aynen oyle. E180, 520i en fazla 80 bin lira hakki. Haliyle 320i ed de 50-60 bin lira anca eder. O paralari verdikten sonra clio alirim zaten.

• Valla 1.6 falan fark yapmaz, bizim sokakta duruyor iki tane E kasa 1600 cc, yılan gibi duruyor körolasıca
  • quote:

Orijinalden alıntı: cbascan

Aynen oyle. E180, 520i en fazla 80 bin lira hakki. Haliyle 320i ed de 50-60 bin lira anca eder. O paralari verdikten sonra clio alirim zaten.

Son cümleyi okurken sandalyeden düşüyordum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: optiarc

quote:

Orijinalden alıntı: cbascan

Son cümleyi okurken sandalyeden düşüyordum.

insanlarda çok motor takıntısı var tabiki lüks arabaya bindikten sonra kimse yavaş gitsin istemez ama günlük kullanımda konfor istiyenler illa gereksiz beygir gücünü ne yapsın(150-180 beygir üzeri için konuşuyorum) şahsen hız merakım olsa idi ayrı bir araç alırdım bu merakım için çünkü konforlu araç ile performans aracı birbirine ters biri küçük hafif seri sert yaylı yere basık olmalı diğeri tam zıttı

bentler rr tabikide çok performanslı araçlar ama o fiyatlardan bahsetmiyorumen uyguna en konforluya binmek bence en güzeli yoksa fiyat kaygısı olmasa s65 alıp hem konfor hem performansı aynı anda yaşamakta mümkün ama gündelik hayatta türkiyede yaşayan birisinden bahsediyorum

• 200 e yakın para verdikten sonra dizel olsa ne olur benzinli olsa ne olur

• Al bi yeni suprb Skoda 1.6 bak keyfine. mercedesten size köfte çıkmaz, gasvet araba zaten, hayırlı da değil..
  • Benzinli 1.6 180 civarı olduğuna göre dizeli 200 bin civarında gelemsi oldukça muhtemel.
  • quote:

Orijinalden alıntı: trust06

200 e yakın para verdikten sonra dizel olsa ne olur benzinli olsa ne olur

türkiye'de hiç bir araba parasını hak etmiyor, yakılan yakıtta parasını hak etmiyor

parasını hak etmeyen arabaya binmek zorundayız

niye fazla yakalım?

kullanmayacağımız beygir için?

ayrıca yukarıda yazdıklarımıda okursanız bizim gibi düşünenleri daha iyi anlarsınız
  • KaSaTuRa. kullanıcısına yanıt
    w212 kasa 750 tork
  • quote:

Orijinalden alıntı: tunçgürsoy

w212 kasa 750 tork

E300 Bluetec hybrid 2.2 dizel motora sahip ve evet torku da o

• quote:

Orijinalden alıntı: zotacing

quote:

Orijinalden alıntı: K.Kahriman

Yakında mercedes 1.5 dci renault motoru yüzünden türkiye'deki popülaritesini kaybedecek.

araçları alanlar şimdilik "mercedes aldık" diye ekmeğini yer ancak bu sistem böyle yürümez.

Ayrıca renault 1.6 dci 130'u direk mercedes'e verseydi işte o zaman iş yapardı. Şimdi 40 bin liralık araçtaki (sandero) motoru 140 bin liraya itelemekle meşguller.

12 litre yakan 1.6 156'lık psa motoruna değinmeye gerek bile yok.

1.6 156hp C180 eco mode açık 7.5/8.5 aralığında geziyor hep.

E180'de 10 litre üstünü görmüyor Ankara trafiğinde.

12-13 litreler fln hep kahvehane dedikoduları.

Sende C mi vardı önceden hocam??

• quote:

Orijinalden alıntı: viva_la_muerte

Valla 1.6 falan fark yapmaz, bizim sokakta duruyor iki tane E kasa 1600 cc, yılan gibi duruyor körolasıca

körolasıca..:D gayserili bir arkadaşımı hatırlattın.. çok yaşa ilaaaa..:D
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.