Şimdi Ara

1.6 Mitsubishi Lancer mı 1.5 Subaru Impreza mı ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
10.216
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orjinalden alıntı: bmeshur

Subarunun Türkiyedeki internet adresi nedir?Bi modellere bakıcam da...

http://www.subaru.com.tr
    site bu adreste , ancak yenileniyor sanırım.

http://www.subaru-global.com/
    bu adreste de tüm dünyada subaru satan ülkelerin site adresleri var. --TURKEY-- i tıkladığında yine aynı site çıkıyor.

• dostum ikisi arasında subaru daha ağır basıyor.ama ikisininde daha üst versiyonunda evo derdim.ama bunlar arasında kesinlikle subaruhem dört çeker hemde daha iyi çeker
  • 2 sininde kasa değişecek yıl sonunu bekle . gerçi o zamanda fiyatları yüksek olur .subaru daha çok yakıyor .ikisininde ikinci eli çok zayıf .
  • Subaru'dan Boxer dizel motor

Boxer motor ve dört tekerlekten çekişli otomobilleriyle haklı bir üne kavuşan Japon üretici Subaru bu geleneği sürdürüyor. Subaru dünyanın ilk boxer motorlu SUV'undan sonra şimdi de ilk boxer dizel motora imza attı. Legacy ve Outback modelleri dizel motorla donatılan ilk Subaru'lar olacak.

Cumhuriyet 19 Mart 2007
  • lancer ı tercih ederim diyen hiç yok mu ya
  • hocam lancer tabiki yalıtım+yakıt tasarrufu+ kısa vites oranı aracın şasesinin sağlamlığı
    araç c sınıfı araçlar içerisinde en sessiz japon aracından biri artı
    98 bg evet ancak teknik özelliklerine bakarsanız max torku 150nm ve bu torku kaç bin devirde veriyor dikkat
    aşağıda teknik özellikler
    MOTOR

görüldüğü üzere 5000 devirde 98 bg 100km hızlanması 11.8 sn

FABRİKA VERİLERİ
    lancer -------------------> subaru
    begir gücü 5000dk=98bg -------------------> 6400dk=105
    tork 4000dk=150 -------------------> 3200dk=142
    yakıt 100km 6.7 -------------------> 7.9 karışık fabrika verileri
    çekiş 4x2 -------------------> 4x4
    max hız 183 km/s -------------------> 174 km/s

VİTES ORANLARI
    Tip 5 ileri, düz lancer -------------------> subaru

Şanzıman oranları 1. 3.583 --------------- 3.454
    Şanzıman oranları 2. 1.947 -------------- 2.062
    Şanzıman oranları 3. 1.343 -------------- 1.448
    Şanzıman oranları 4. 0.976 -------------- 1088
    Şanzıman oranları 5. 0.804 -------------- 0.825

SES YALITIMI +++ -------------------> ----

ARTI İÇ MALZEME KALİTESİ

BİRİNCİ VİTES HARİCİ LANCER KAFA ATIYOR

1.6 Mitsubishi Lancer mı 1.5 Subaru Impreza mı ?

----------------------------------

YUKARIDA DA GÖRÜLDÜĞÜ GİBİ 4X4 İSTEĞİM OLURSA DAKAR FATİHİ VE TESCİLLİ MARKA PAJERO TERCİH EDİLMELİ ANCAK
    ONUN HARİCİNDE LANCER HER DURUMDA SUBARUYU YİYOR İŞİN İLGİNÇ TARAFI 100 km hızlanması sitede görünmüyor nedendir bilinmez?

ARTI BU ARÇLARDAN LANCER 2006 YILI RUSYA'DA 40 KADAR JÜRİ ÜYESİ TARAFINAN YILIN EN SAĞLAM VE EN SEVİLEN ARACI SEÇİLMİŞTİR.
    YANİ ÖDÜLLÜ KALİTE VE SAĞLAMLIK

BU VERİLER İLGİLİ ARAÇLARIN SİTELERİNDEN ALINMIŞTIR.

AYRICA BİR OTO DERGİSİ KARŞILAŞTIRMASINI YAPMIŞTI VE ORADADA LANCER'I SEÇMİŞLERDİ ÖZELLİKLERİNDEN DOLAYI
    TÜRK OTO DERGİLERİNDEN BİRİSİ SAYGILAR

------------------

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi karayel_kara -- 20 Mart 2007; 3:14:11 >

• Yılbaşından öncesi bende ikisi arasında kararsız kalmış idim.

Tercihim Lancer oldu ve şu an çok memnunum.

Tercih Kriterlerim

- fiyat : Lancer 26.500 idi İmpreza 32.500( şimdi 30 a veriyorlar impreza yı Lancer 27 bin) fiyat farkı 6.000 idi
    - konfor: Lancer burada da + da idi daha sessiz , daha konforlu ve iç mekan daha şık idi bana göre
    - teknik veriler : lancer son hız daha iyi 0-100 daha iyi , yakıt tüketimi daha iyi ( fabrika verileri)
    - teknik servis ve yedek parça : mitsubishi daha yaygın

İmpreza + ları boxer motor ( ama bakımda ve arıza durumlarında handikap olabilir), 4 çeker olması ve çıtasız camlar ve tip daha agresif ve daha albenili.

En son olarak ta oto haber dergisinde karşılaştırmalı testi vardı. Kağıt üzerinde + olan teknik değerler yolda da Lancer'ı öne çıkarıyordu Lanceri tercih ettim.

Lancer , sizi hayal kırıklığına uğratmayacak bir otomobil. Seri , atak yol tutuşu iyi ( impreza kadar olmasa da sınıfındaki bir çok rakipten üstün. En azından benim bugüne kadar kullandığım otomobiller içinde en iyisi, focus, megan, astra , jetta , kia shuma vb)

tercih sizin Ama Subaru'nun yolda çok daha fazla dikkat çekeceği ve izleyici toplayacağı malum. Eğer farkedilmek istiyorsanız.

• Subaru Imprezayı ancak Boxer dizeli gelirse tercih edin bence çünkü motor çok vasat.

Dış görünüş olarak süper. 50bin liralık bir araba gibi duruyor.

Veya daha doğrusu IMPREZA gibi duruyor

Yolda geçerken çok genç erkek , AHA IMPREZA der bu hoşunuza gider.

Ama genelde erkekler ilgi gösterir bu arabaya

Kızların ilgi göstermesi için kırmızı bir araç mümkünse BMW lazım
  • bencede mistsubishi daha çok bilinen bir marka türkiyede satmasıda kolay olur.subaru arkadaşlar çok bılınmıyor vatandaş tarafından çokta tercıh edılmıyor yanı mazda bile fazla satılmıyor.ben olsm toyota ve hondadan başka japon almam 27 28 verceksen sıfır astra klasik al o fiyata ikinci elde eski kasa olmasına rağmen bunlardan daha rahat satarsın çok değer kaybıda olmaz kanımca.2 si arasında da lancer al.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.