Bildirim
1.6 online oynama sorun.
Philips OneBlade QP630/51 Yedek Bıçak Seti : Amazon.com.tr: Kişisel Bakım ve Kozmetik
https://www.amazon.com.tr/dp/B0C2J8XTYY?ref=ppx_yo2ov_dt_b_fed_asin_title
8 sa. önce paylaşıldı
Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
sırası önemsiz v7 ve v19 kur -
sağolasın aga yukluyor inşallah çalışır cok teşekkür ederim iyi akşamlar -
quote:
Orjinalden alıntı: ©@®SI
sırası önemsiz v7 ve v19 kur
V26 dururken millete V19 önermeyin artık.
Sonra milletin sxe sorunlarına yetişemiyoruz.
Adam güncellemiş, daha iyi bir versiyon çıkarmış işte, ısrarla neden eski versiyon kullanıyorsunuz?
Şu an SXE ile en sorunsuz çalışanı v26, bunu 1 senedir anlatamadım ben kimseye... -
quote:
Orjinalden alıntı: DiabloXT
quote:
Orjinalden alıntı: ©@®SI
sırası önemsiz v7 ve v19 kur
V26 dururken millete V19 önermeyin artık.
Sonra milletin sxe sorunlarına yetişemiyoruz.
Adam güncellemiş, daha iyi bir versiyon çıkarmış işte, ısrarla neden eski versiyon kullanıyorsunuz?
Şu an SXE ile en sorunsuz çalışanı v26, bunu 1 senedir anlatamadım ben kimseye...
benim ki v19 1senedir sorun yok
-
V19da sorun var demiyorum, ama v19 çözüm değil, bazı sorunların en temiz çözüm yolu v26dır, v19 herşeye gelmiyor yani. -
arkadaşlar şimdi sadece v26 kursam yeterlı mı -
ADD Server dediğinde server ipsi giriyosun, ama listede çıkmıyor öyle mi?
Baştan yapalım şunu, V26 patch kur, kurarken VALVE dizinini seç, sonra oyunu aç..
Find Servers -> Favorites -> Add Server -> 85.153.15.85 yaz mesela.
Eğer o listede server görünmezse, oyunun internet bağlantısında sorun var diyebiliriz.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X