Şimdi Ara

Battlefield 1'de neden az server gözüküyor?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
558
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba, oyunu 6 aydır oynamıyordum, 2 gündür tekrar oynamaya başladım ama sunucu ara kısmında eskiden çok fazla server olurdu ama artık çok az server çıkıyor, hepsi de 50-70 ping arası, daha yükseği çıkmıyor, sanırım o yüzden az server gözüküyor, yüksek pingli olanları göstermiyor gibi, bunun sebebi ne olabilir?

• filtreleri resetleyip refresh atip tekrar bakin. arasira ben de filtre acik unutuyorum ve az server gozukuyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yaxis

filtreleri resetleyip refresh atip tekrar bakin. arasira ben de filtre acik unutuyorum ve az server gozukuyor.
    Hocam reset atıyorum yine aynı, sadece şu bölme kısmı var filtrede, orayı tümü yapınca çok server çıkıyor ama onların da hepsi boş serverlar. Ekran görüntüsü atacağım. Şu an filtre sıfırlı hali tüm oyun modları açık ve çıkan server sadece 3.

Battlefield 1'de neden az server gözüküyor?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jacques Reverdi -- 22 Nisan 2018; 14:42:44 >

• Jacques Reverdi kullanıcısına yanıt
    hocam tam filtreye girin ordan filtreleri resetleyin.

yine olmazsa bi repair atmayi deneyin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yaxis -- 22 Nisan 2018; 17:13:4 >
  • Yaxis kullanıcısına yanıt
    Dolu olan fetih modundakileri göster deyince 65-85 arası çıkıyor hocam sanırım bu normal, 10 kişiye kadar boş olan fetihleri göster deyince çoğu zaman 3-6 arası, tüm modları seçince de 10 kişiye kadar boş yer olanlar 12-20 arası falan çıkıyor, sizde de benzer rakamlar varsa sorun yoktur herhalde.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jacques Reverdi -- 22 Nisan 2018; 20:3:38 >
  • Jacques Reverdi kullanıcısına yanıt
    Şuan hatırlamıyorum bayadir da oyuna gimedim ama muhtmelen sayıları o kadardır.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.