Şimdi Ara

1.6 TDI 105PS Maks.TORK-240 1519kg'lik Yeni Superb Kaldirirmi??? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
53
Cevap
0
Favori
1.072
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • arkadaslar daha once actigim konulari bu kadar cok abartnaniza sasirdim ilk actigim konuda arac secimi icin yardim istemistim kimse cvp yazmamisti ztn o araclardan hepsini eledim sonra tekrar octaviaya dondum octavia aldigimda herkesin gozu uzerinde olsun diye 20" jant taktirmayi dusundum bunun icin konu actim fakat sonra makyajli superb gelince ondanda vazgectim ailem bnm vercegim karara gore araba alacak tabiki onlarda begenirse en son hepimiz superb karar kildik fakat bi kac forumda o motorun o araci kaldiramadigini fln okudum arkadaslar
    diger ikincisi ise chevrolet sitesine baktigimda captivanin full+full 98.000 oldugunu gordum ve forumdaki arkadaslara sorayim dedim bu araba bu kadar etmez diye dusundun herkesin fikrini almak istedim hepsi bu kadar ve su arkadasimda bos isler pesinde kosmayi biraksa iyi olur

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Furkoo.17

2.0 mfotorlar cok pahali oluyor arkadasim

Hocam bazen 3,6 fsi aradığım oluyor.Türkiyede satılmayan 265 hplik bir makinadır.2litre bile bazen yetmiyor emin ol.
  • quote:

Orijinalden alıntı: _MaxPayne_

Bunlar ne ?
    http://forum.donanimhaber.com/m_78744669/f_//tm.htm#78744669
    http://forum.donanimhaber.com/m_78620975/f_//tm.htm#78620975
    http://forum.donanimhaber.com/m_78859582/f_//tm.htm#78859582
    @shadowgeist
    Yine haklısınız hocam

Yapmayin şunu , çocuğunuz böyle olur :).

• Oyle akip giden bir performansi olmaz ama tatmin eder neticede 250 nm torku olan bir arac kaldiki zamaninda s80 de vardi 1.6d 110 ps gayette guzel verileri vardi
    Sonuc olrak kaldirir

• Eyvallah uzatmasak artik

• Superb bende Passattan daha çok kalite hissi ve ferahlık uyandıran bir araç.Hakkı imzamdaki aracın motorudur diyorum :)

• valla bu aralar forumda superb konularından geçilmiyor...

hocam performans canavarı olmasada gayet iyi kalkıyor hiçbir sorun yok sadece yüksek hızda ara hızlar yetersiz,yani 120-180 hızlanması bence ağır..

onun dışında yok kaldırırmı kaldırmazmı diye konu açmaya gerek yok gider test edersin ,bu paraya bu kadar ...

madem kalkmama endişen var gider 100bin+ verir 2000cc araç alırsın..
  • quote:

Orijinalden alıntı: sarapci

quote:

Orijinalden alıntı: 207m

quote:

Orijinalden alıntı: Furkoo.17

yani bizi performans acisindan uzer diyorsun

1.4 tsi idare eder, 1.8 tsi ve 2.0 tdi bu arabanın hakkıdır. 1.6 tdi ise gidiyor mu gidiyor işte. Yakıt ekonomisi ve konforu bir arada sunabilen bir motor. Ama performans beklentiniz kesinlikle olmasın. Bu sadece Superb için değil, Passat, Mondeo, 508 vs. türevi araçlar içinde geçerli. Onun haricinde her türlü bu araca kefilim. Segmentinin en iyilerinden.

Konfor derken surucu degıl yolcu konforundan bahsettınız degılmı ?

Her ikisi içinde konfor gerçekten güzel bu araçta.

• Aracı kullanmıştım, yokuşta vs kesinlikle sıkıntı yaşamazsınız, araç ebatlarına göre makul şekilde performanslı.
  • http://forum.donanimhaber.com/m_78620975/f_//tm.htm#78620975

Transporter ile golf arasında kalmış arkadaş. Hangi eleme kriterleri ile bu 2 araca kaldınız merak ettim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi the.professor -- 15 Eylül 2013; 11:29:33 >
  • the.professor T kullanıcısına yanıt
    kardesim sanane istediğim aracı kıyaslarım sanamı soracam
  • burak kenan B kullanıcısına yanıt
    hımm
  • 207m kullanıcısına yanıt
    2.0 TDI 170hp - DSG - 4x4 Haldex de fena gitmez sanki
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.