Şimdi Ara

1.6 TDI 105PS Maks.TORK-240 1519kg'lik Yeni Superb Kaldirirmi???

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
53
Cevap
0
Favori
1.072
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arakadaslar baslikta belirttigim gibi lutfen yardimci olun bu arabayi almayi gercekten cok ciddi dusunuyoruz arac dsg'siz olacak

1.6 TDI 105PS Maks.TORK-240 1519kg'lik Yeni Superb Kaldirirmi???

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Ne ıstıyorsunuz o onemlı rampa cıkarken veya sıkısık trafıkte vıtesle oynamayı cok sevıyorsanız buyrun alın gule gule kullanın tabıkıde hareket etmeyen aracı satısa cıkarmazlar ama omur torpusu oldugundan emınım aracın
  • Tork 250 Nm
    Kaldırır neden kaldırmasın
    1.2 benzinli 1.1 tonluk götürüyorsa
    1.6 dizel 1.5 tonu rahat rahat götürür.
  • kardes bizim icin onemli olan kalkis arabanin cok cabuk toparlanmasini istiyoruz superb bunu yapabilirmi

• benim bildigim torku 240'dı

• quote:

Orijinalden alıntı: Furkoo.17

kardes bizim icin onemli olan kalkis arabanin cok cabuk toparlanmasini istiyoruz superb bunu yapabilirmi

11 sn cıvarı 0-100 hızlanması mevcut aracın ama aracın cok cabuk toparlanma degerı bu degıldır aracın 30-100 veya 40-120 degerlerıdır ve bu degerlerın vasat oldugunu bılıyorum ozellık rampada cok fazla vıtes ıle oynamak zorunda kalıyormus arac
  • sen onu bir de neyzen61'e sor
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • yani bizi performans acisindan uzer diyorsun

• 1.4 d corolla veya auris arkadan yaklaşıyorsa bir şerit saga kaymakta fayda var.

• çok perfonmanslı olmaz
  • hadi bee

• skoda superb 1.6 tdı dsg test sürüşü ve inceleme:
    http://forum.donanimhaber.com/m_80642382/f_//tm.htm#80643613
  • quote:

yani bizi performans acisindan uzer diyorsun

Yanı bunu bılmek ıcın prof olmaya gerek yok 1 adet tanıdıgım var superb kullanan onunda baska aracları oldugu ıcın samımı sekılde aracı elestırmıstık. Unutmakı aracın sahıbı hıcbır zaman aracını kotulemez eksıgını bılsede kendıne saklar o yuzden test et gor bu kadar basıt ama ben 5 kurus vermezdım o arac ve muadıllerıne d sınıfı 1.6 dızel arac ne demek yahu hemde 105 hp sımdı bırısıde cıkacak chıplersın hem yakıtı duser hemde 140hp alırsın dıye whp degerı ne dıye soruncada boooooom
  • Kaldırmasa zaten adamlar koymaz o motoru. Ama çok fazla birşeyde beklemeyin. D segmenti araçların hakkı en az 1.8 Turbolu araçlardır. Maalesef ülkemizin vergi sistemi yüzünden 1.6 motorlara mahkum bırakılıyoruz.
  • quote:

@sarapci
    kardes bizim icin onemli olan kalkis arabanin cok cabuk toparlanmasini istiyoruz superb bunu yapabilirmi

Beyler?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shadowgeist -- 14 Eylül 2013; 23:17:10 >
  • kardesim verdigin bilgiler icin cok sagol
    sana bir sorum olacak
    peki
    1.4 140 hp insignia'ya lpg taktirsak nasil olur ??

• quote:

Orijinalden alıntı: sarapci

quote:

yani bizi performans acisindan uzer diyorsun

Yanı bunu bılmek ıcın prof olmaya gerek yok 1 adet tanıdıgım var superb kullanan onunda baska aracları oldugu ıcın samımı sekılde aracı elestırmıstık. Unutmakı aracın sahıbı hıcbır zaman aracını kotulemez eksıgını bılsede kendıne saklar o yuzden test et gor bu kadar basıt ama ben 5 kurus vermezdım o arac ve muadıllerıne d sınıfı 1.6 dızel arac ne demek yahu hemde 105 hp sımdı bırısıde cıkacak chıplersın hem yakıtı duser hemde 140hp alırsın dıye whp degerı ne dıye soruncada boooooom

Valla hocam ben kendi araçlarımı eleştirmeyi cok seviyorum. Millet bilsin istiyorum. Belki biraz faydamız dokunur diye.

• quote:

Orijinalden alıntı: shadowgeist

quote:

@sarapci

Beyler?

Yoksa -18 mı yine ?

• Arkadaşım kaçımız dipgaz geziyor sanki. Araba gitmiyor diyorsan biraz daha basarsın gaza olur biter. Ha çok üst düzey performans beklentin varsa elbette bu aracın amacı bu değildir.
  • bu da gol değil beee ...
    yine mi

@shadowgeist
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.