Şimdi Ara

1.6 TDi araclara ABT yaptiranlar (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
45
Cevap
0
Favori
17.898
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kendisine PM attım.En kısa zamanda sizinle ileişime geçecektir.Saygılar
  • sn. furkan tasdemir;

ben de sizin bahsettiginiz konuya msg attım, sonradan da telefon ile gorustum kendisiyle.. 1.6TDi araclar icin remapping yapılmadıgını, powerbox ile halledildigini soyledi.. 127 hp manuel ve 124 hp DSG ile sonuclar almıslar.. yalnız arac sınırlamadan oturu 200kmh'i asamıyor, bunun icin remapping bekleyecegiz dedi..

ilginize tesekkur ederim.. cok yardımcı oldunuz..
  • yaptıran bulamazsınız çünkü yapamıyorlar..

ben 750tl ye sorunsuz problemsiz aracın omru boyunca garantili 15 gün test imkanı olan gücü olcerek artışı belgeleyebilen bir çözüm sunuyorum..

şuan için TR de ki en mantıklı çözüm budur..

saygılar..
  • bu 1.6 tdi 6ileri passatta garanti dışı kalmadan abt chip ile kaç paraya, kaç hp ile kaç tork + sağlayabiliriz?.......
  • sayin smg05;

abt 1.6 tdi motorlarin hepsinde ayni verileri taahhut ediyor.. 250nm olan torku 285nm'ye, 105 hp olan motor gucunu 125hpye cikariyor.. aracin son hizi 207kmh oluyor, ucreti de 1490 euro + kdv.. butun datasheetler abtnin sitesinde mevcut
  • 3500 tl .. YAZIK GÜNAH..
  • Yazık günah o kadar paraya anlmadığım, ben sadece dsg problem olur diye düşük tork veriyorlar diye tahmin ediyordum ama genel olarak böyleymiş manuel de tork problem olmaz diye düşünüyordum. +35 tork için değmez gerçekten, garantisi bitince 1000 tl ye çok kaliteli yapılabilir....
    SAYGILAR.
  • sn smg05;

ben de tork problem yaratır mı diye aynısını dusunmustum ama DSG-manuel farketmiyormus..
  • O zaman yapcak birşey yok kanaatimce 250 tork ile takılmaya devam aslında 1.6 motor içinde fena bir değer değil..... +35 tork için değmez o kadar paraya birde ;

Race chip var linki burada bu nasıl 331 nm yapıyor anlamadım.

http://www.racechip.de/racechip-chiptuning/Volkswagen-Passat-B7-1-6-TDI-4032-r.html
  • Bu konudan devam edelim, 1.6 tdi motorlu herhangi bir araca, ABT olmasa bile race chip deneyen varmı? fiyat olarak ekonomik bir ürün ve alman menşeili.

box tunning tarzı ürünler basit şekilde takıldığından. garantili bir araç için arıza durumunda 5dk da kendimiz sökebiliyorsak, yetkili servis anlayabilir mi?
  • Ve artık Yapılabiliyor. 1.6 TDI 90hp polo 135hp 330nm

1.6 TDi araclara ABT yaptiranlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: ChipTuning Uzmanı

Ve artık Yapılabiliyor. 1.6 TDI 90hp polo 135hp 330nm

Konuya biraz uzak ama mondeo 1.6 tdci 115 hp ile insignia 1.4 turbo 140 hp de sonuc nedir tam olarak?
    Konu kirlenmesin derseniz pm de atabilirsiniz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: muharrem.05

quote:

Konuya biraz uzak ama mondeo 1.6 tdci 115 hp ile insignia 1.4 turbo 140 hp de sonuc nedir tam olarak?

1.6 TDCI 115hp 135-140hp oluyor
    1.4 T Astra ise 140hp den 170hp ye çıkıyor..

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: muharrem.05

quote:

1.6 TDCI 115hp 135-140hp oluyor
    1.4 T Astra ise 140hp den 170hp ye çıkıyor..

mehmet bey;

beklediğimiz haber gelmiş..

konuyu acmama sebep DSG'li TDI'ı elden cıkardım.. manuel TDI 105hp duruyor..

zaman icinde hem tsi 122hp hem de golf manuel TDI icin konustuk.. hatırlarsınız herhalde..

fiyatta anlaştık, dönüş yapmadınız.. yoğunluktan olsa gerek diyelim..

14 temmuzda bir 10 günlük ispanya sürecim var.. sağlıcakla gidip geleyim, dönüşte konuşuruz..

90 ile 105hp'lik iki model de 135hp'ye kadar cıkıyor herhalde..

ayrıca merak ettiğim bir konu; remap ederken 200'de devreye giren limitörü kaldırabiliyor musunuz?

iyi çalışmalar, görüşmek üzere diyelim..

• güncel
  • Programladığımız 1.6 TDI sayısı 50 nin üzerinde.. Hala daha ABT yaptıran duymaıdm..

http://www.facebook.com/pages/Megachips/308480769170957

burdan yapılan araçların resimlerini Dyno verilerini takip edebilirsiniz
  • kullandığım araç yazılımlı olarak 20.000 km'yi devirdi.. kasim ayındayız, herhalde 4-5 ay oldu.. yazılımlı aracın uzun dönem testi benim tarafımdan yapiliyor herhalde..

şu ana kadar hiçbir şikayet veya sorun yaşamadım.. tüketim konusuna yorum yapmayacağım ama performans konusunda bir çift lafım var.. segmentindeki 1.6-1.5 dizel araçlarla oyuncak gibi oynuyor.. sayısız şirket aracı focus-fluence vs üzerindeki tecrübem bu.. qq-s60 drivelar da ağırlıktan kaybediyor....

söyleyeceklerim bitmedi ama burada kesiyorum.. bundan sonra söyleyeceklerime serserinin biri gelir bir laf eder, kimseyle uğraşamam..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: CemUsUs

kullandığım araç yazılımlı olarak 20.000 km'yi devirdi.. kasim ayındayız, herhalde 4-5 ay oldu.. yazılımlı aracın uzun dönem testi benim tarafımdan yapiliyor herhalde..

şu ana kadar hiçbir şikayet veya sorun yaşamadım.. tüketim konusuna yorum yapmayacağım ama performans konusunda bir çift lafım var.. segmentindeki 1.6-1.5 dizel araçlarla oyuncak gibi oynuyor.. sayısız şirket aracı focus-fluence vs üzerindeki tecrübem bu.. qq-s60 drivelar da ağırlıktan kaybediyor....

söyleyeceklerim bitmedi ama burada kesiyorum.. bundan sonra söyleyeceklerime serserinin biri gelir bir laf eder, kimseyle uğraşamam..

Cem bey oldumu o kadar yahu..

MaşAllah..

Yakında Bursa ya geleceğim haberleşelim daha güncel bir yazılıma gçelim..

• quote:

quote:

kullandığım araç yazılımlı olarak 20.000 km'yi devirdi.. kasim ayındayız, herhalde 4-5 ay oldu.. yazılımlı aracın uzun dönem testi benim tarafımdan yapiliyor herhalde..

MaşAllah..

oldu..

hep 90-110 bandında seyahat ediyorum.. çok çok nadir agresif kullanıyorum..

ilk yazılımınızla ikincisi arasında dünyalar var mehmet bey bunu söyleyeyim.. ikincisinden çok memnunum..

bu güncel yazılımın getirdikleri götürdükleri nelerdir?

• quote:

quote:

quote:

MaşAllah..

oldu..

hep 90-110 bandında seyahat ediyorum.. çok çok nadir agresif kullanıyorum..

ilk yazılımınızla ikincisi arasında dünyalar var mehmet bey bunu söyleyeyim.. ikincisinden çok memnunum..

bu güncel yazılımın getirdikleri götürdükleri nelerdir?

Daha az yakıt ile daha fazla tork üretebiliyoruz ..

hız limitörünüzü kaldırmışmıydık ?

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.