Şimdi Ara

1.6 touran mı 1.6 tdi seat xl mi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
1.044
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar selam .lütfen bana yardımcı olurmusunuz.hangisini alayım uzun süre kullanmak istiyorum.

• Kardeş sen touran al hem konforun hemde performansın tadını çıkar
  • quote:

Orijinalden alıntı: muratkptan

Kardeş sen touran al hem konforun hemde performansın tadını çıkar

1.6 hitler motorla performansın tadını çıkarmak 1.4 tsı olsa neyse arkadaşa tavsiyem touran alacaksan kesinlikle 1.4 tsı al
  • Bie aile aracı 205 km/h kadar çıkabiliyorsa performans var demektir. Ve Türkiyede galiba 2006 sonra satılmadı.
  • 1.4 lere lpg olmuyo.olsada 5 bin lira istiyolar.1.6 102 beygir idare eder mi o arabayı.?kullanan var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: muratkptan

Bie aile aracı 205 km/h kadar çıkabiliyorsa performans var demektir. Ve Türkiyede galiba 2006 sonra satılmadı.

öncelikle bana cevap yazacağın zaman alıntı yaparsan sevinirim.Öncelikle performans dediğin zaman akla bir aracın 0/100 ü kikcdown yapıldığındaki ivmelenmesi vs gibi şeyler gelir 205 hıza çıkması değil 205 km hıza ne kadar zamanda çıkıyormuş 1 gundemi bence performans yönunden 1.6 hitler tam bir facia üstelik araç neredeyse 1.5 ton ama sorunsuz derseniz ona katılırım buda 1.6 touranın teknik verileri şehir içi 9,5 denmiş ama emin ol 10 litrenin altına düşmez ancak bu araçlarda fsı motor var 115 hp ama bu onu yine performans abidesi yapmaz 0/100 12 saniye ve yazdığım gibi 1.5 ton
  • quote:

Orijinalden alıntı: bamuka

1.4 lere lpg olmuyo.olsada 5 bin lira istiyolar.1.6 102 beygir idare eder mi o arabayı.?kullanan var mı?

öncelikle tekrar edeyim araç 1.6 hitlermi 1.6 fsı mı ?????bildiğim kadarıyla 1.6 hıtler yok touranlarda biraz daha araştırmak lazım ayrıca fsı ada lpg uygulanabiliyor fakat ne denli randımanlı
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • araç 1.6 102 beygir (yani hitler motor) 2009 touran .dediğim şu ağır kalacağını biliyorum ama idare eder mi bizi. seat altea xl var 1.6 tdi 2010 motor olarak daha iyi.ama pek tutulan bi model değil sanırım.
  • quote:

araç 1.6 102 beygir (yani hitler motor) 2009 touran .dediğim şu ağır kalacağını biliyorum ama idare eder mi bizi. seat altea xl var 1.6 tdi 2010 motor olarak daha iyi.ama pek tutulan bi model değil sanırım.

fiyat ne kadar peki km ne araç durumları ne donanımlar ne bunlar önemli şeyler
  • quote:

araç 1.6 102 beygir (yani hitler motor) 2009 touran .dediğim şu ağır kalacağını biliyorum ama idare eder mi bizi. seat altea xl var 1.6 tdi 2010 motor olarak daha iyi.ama pek tutulan bi model değil sanırım.

ayrıca touran ın ikinci elinin pek iyi olduğuda söylenemez hem ikinci elini düşünüyorsanız başka araba bakın bu araçları alacak olan kişilerin önceliği aile ve konfor olmalı ikinci el son planda diye düşünüyorum
  • 1.6 Function Touran'lar donanım olarak zayıflar.
    Altea XL daha donanımlı,daha ekonomik,daha performanslı.Baktığınız araç da bu sanırım.

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-seat-tuzla-sahsuvaroglu-ssangyong-ymy-otomotiv-109973851/detay
  • Valla sözü geçen araçları inceledim bildiğin c sınıfı sedan gibi araçlar. Bu sınıfta almanlar tirt. 5008, 3008 ve picasso gibi araçları inceleyin. Test sürüşü yapın. Anlarsınız demek isteğimi. .

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • km. ler idare eder.40.000 civarı.donanımlarıda yeterli bana göre.fiyatlarıda 38 -40 bin civarı.5008 3008 fiyat olarak beni aşıyo. vw kullanmaya alıştım.o motorda bildiğim bi motor.ama kasa biraz ağır mı kalır diye düşünüyorum.epica arkadaşım evet o arabayı düşündüm.ama altea da motor iyi de kafamda soru işaretleri var.touran bana çok yakın geliyo keşke şu arabanın 1.6 dizeli olsa.getirmedi doğuş.
  • grand scenic 1.5 dci nasıl ne dersiniz arkadaşlar.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.