Bildirim
GOLF 8 1.5 STYLE MI? AUDİ A3 1.5 SPORTBACK ADVANCE Mİ?
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Sıfırsa Audi, ikinci el ise temiz olanı alırdım.
-
Golf 8 aracım var. Teknik olarak aynı araç olsalarda audi alırdım. Vw ve audinin marka algısı aynı değil. Ayrıca audi iç-dış daha cazibeli bir araç. Golfe göre en büyük eksiği ambiyans aydınlatmalı getirmemişler.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Görünüş olarak da golf 8'in bir cazibesi yok bence, a3 daha mantıklı duruyor.
-
Golf al bence. Daha premiyum
Ben de geçen sene iki araç arasında kalıp Audi'yi tercih ettim,özellikle iç mekanda Audi daha farklı hissettiriyor.
-
Fiyat olarak aynıysa (bilgim yok çünkü) tereddütsüz audi seçerdim. Almayı düşündüğünüz iki aracın da aynı paket 5 yaş düşük modelini ikinci elde aratın ne demek isteyeceğimi anlarsınız.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CaglarAkcam -- 16 Mart 2022; 17:44:36 > -
Denediniz mi bilmiyorum ama a3 inanılmaz gürültülü...
-
Cam tavan seviyorsanız onu alın. Sonra keşke dersiniz ama iş işten geçer.
-
Tercihim can tavanlı olurdu. İlkbahar sonu ve yaz akşamları için enfesti. Son zamlardan önce 😁
Golf alınmıştır...Herkese Allah daha iyisini nasip etsin...
-
Hayırlı olsun aracınız,güle güle kullanın.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X