Şimdi Ara

1.6T 170 hp İnsignia almak? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
4.273
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • quote:

Orijinalden alıntı: zeytinkoy

Sürüşü çok keyifli, zengin donanımlı, tam bir D-segment F/P arabası.

Benzinle binebileceksen al. LPG takılacak bir araba değil. LPG'de yaşayacağın sorunlar arabadan iyice soğutur seni.

LPG'den bahsedip, LPG montajına verecek ekstra param çıkmıyor demek de biraz garip olmuş bu arada. Bu motora 1600TL'lik Atiker'in baz sistemi takılacak değil, sıvı püskürtmeli ve en az 8000-10000 TL'lik sistem takılabilir. O da ne kadar sorunsuz çalışır, arıza ışığı yakar mı soru işareti.

LPG ile binilecek D-segment prestijli ve turbo araba arıyorsan C180 1.6 komp. öneririm. 1.6 komp. motor sıralı sistem LPG'ye son derece uyumlu. Atiker bile gayet güzel uyum sağlıyor bu motora.

Şöyle birşey:https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-mercedes-benz-sahibinden-masrafsiz-amg-731668283/detay
    kesinlikle iyi bir seçenek olur.

d sınıfı dizel otomatik diğer 508, c5 gibi uygun fiyatlı seçenekler de var. ancak tabi ki benzinliler kadar güzel gidişi olmayacaktır.

insignialarda orjinal lpgli olanlar vardı sanırım.
    ben olsam uygun fiyatlı denk gelirse bakardım ancak.

• quote:

Orijinalden alıntı: CihangirCanavarı

Araç 170hp ama 0-100 hızlanması 9,9 saniye... Ne anladık bu işten...
    Opellerin genelinde 0-100 değeri uzundur. Vites oranları uzun olduğu için durum böyle.

Fakat 100'den sonraki hızlanması eş değer araçlara göre daha iyidir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: BPG2004

Vectra c ye biniyorduk zaten. C segmente düşmek istemiyorum açıkcası

Alıntıları Göster
    Vectra zaten günümüz D segmenti araçları seviyesinde değil, C segmenti seviyesinde. Vectra C'nin ve megane sedanın boyutlarını karşılaştırın meganın daha büyük. Aynı şey B ve C segmenti için de geçerli, günümüz çoğu B segmenti 10-15 sene öncesinin C segmenti boyutlarında.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.