Şimdi Ara

1.70 boyunda 50 kilo erkek vs 1.90 boyunda 110 kilo erkek

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
3.242
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1

1.70 boyunda 50 kilo erkek vs 1.90 boyunda 110 kilo erkek

(En Son Oy Tarihi: 12.9.2024)
Giriş

• Yapay Zekanın Yanıtı

Kilo ve Boy Oranları: 170 Boy 50 Kilo Erkek ve 190 Boy 110 Kilo Erkek

Sağlıklı bir kilo aralığı, kişinin boyuna, yaşına ve genel sağlığına bağlı olarak değişir. İki farklı bireyin, örneğin 170 boy 50 kilo erkek ve 190 boy 110 kilo erkek arasındaki kilo ve boy oranları önemli ölçüde farklılık gösterebilir.

170 Boy 50 Kilo Erkek

170 boy 50 kilo erkek, 170 cm boyunda ve 50 kg ağırlığında bir bireyi ifade eder. Bu kişi, vücut kitle indeksi (VKİ) 17,3 ile zayıf olarak kabul edilir. Zayıf bireyler, sağlık sorunları yaşama riski daha yüksek olabilir ve kilo almaları gerekebilir.

190 Boy 110 Kilo Erkek

190 boy 110 kilo erkek, 190 cm boyunda ve 110 kg ağırlığında bir bireyi ifade eder. Bu kişi, VKİ 30,3 ile obez olarak kabul edilir. Obez bireyler, kalp hastalığı, diyabet ve diğer sağlık sorunları geliştirme riski daha yüksek olabilir ve kilo vermeleri gerekebilir.

Karşılaştırma

170 boy 50 kilo erkek ile 190 boy 110 kilo erkek arasındaki temel farklar şunlardır:

• Boy: 20 cm fark
    • Ağırlık: 60 kg fark
    • VKİ: 13 puan fark

Bu farklılıklar, iki bireyin beslenme, egzersiz ve yaşam tarzı alışkanlıklarından kaynaklanabilir.

Sağlıklı Kilo Aralığı

Sağlıklı bir kilo aralığı, VKİ'ye göre belirlenir. VKİ 18,5 ile 24,9 arasında olan bireyler normal kilolu olarak kabul edilir. VKİ 25 ile 29,9 arasında olan bireyler fazla kilolu olarak kabul edilir. VKİ 30 veya daha fazla olan bireyler obez olarak kabul edilir.

Sonuç

170 boy 50 kilo erkek ile 190 boy 110 kilo erkek arasındaki kilo ve boy oranları önemli ölçüde farklılık gösterir. Her iki bireyin de VKİ'leri sağlıklı aralıkların dışındadır ve sağlık sorunları geliştirme riski altındadırlar. Sağlıklı bir kilo aralığına ulaşmak için beslenme, egzersiz ve yaşam tarzı değişiklikleri yapmak önemlidir.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • 1.70 e 50 bi sikintisi vardir onun kalsiyum eksigi falan vucudu islemiyordur 190 a 110 fazla yiyodur daha saglikli olma ihtimali yuksek

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 170 e 50 erkek sağlıksız diğeri ondan daha sağlıklı gibi

• Ben 170 boyunda 67 kiloyum 50 kilo 170e az değil mi? Yoksa ben mi fazlayım.
  • Zayıf olan her zaman daha sağlıklıdır. Tabi bi anda zayıflamadıysa.

1.90 kilo ve 110 kiloda 50 yaş üstünde problemler çıkabilir yaşı genç ise 1.90 boy her türlü iyidir be.
  • 1.94 boy 130 kilo birisi olarak ikisini de osurturum
  • 180 boyunda 80 kilo

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • dostum kilo fazlası olanlar 1.90boy 110kg'ı eksiği olanlarda diğer seçeneği işaretledi :D ha bence 170boy 50kg olan daha sağlıklıdır ama bi 5 kg daha fazlası olsa bunu kesinleştirebilirdm
  • ikisi de sağlıksız. ama illa birini seç dersen ben zayıfı seçerim şişman olmak kötü. nereye gidersen yanında 50 kilo fazla taşıyorsun.
  • Hocam boyu 170 ve 50 kilo olan birisi yetersiz beslendiği için sağlıksız ama 190 ve 110 kilo olan biri vücut geliştirmeci(bol kaslı) ise sağlıklı şişman yani kilolu birisiyse sağlıksızdır.(istisnalar olabilir)
  • 190 lık herif Goldberg gibi bir şey olur daha iyi.

• Kilo hesabı yanlış yağ oranı ve kas kütlesi ölçüsü olması lazım, tabi 1.70'e 50 kg'in iyi olması için de - %20-25 falan yağ oranı lazım

• açlık dışında normal bmi dahilinde zayıflıktan dolayı oluşan bir ölüm nedeni duymadım.
  • 1.90 olanın yağ oranı yüksekse o daha sağlıksızdır bence.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kilo sadece bir sayıdır,uç noktalarda değilse hiçbir önemi yoktur.Önemli olan yağ ve kas oranıdır.Sokaktan 10 tane farkli gorunumde adam bulursun aynı boy ve kiloda olmalarına ragmen.

• 183

75

20

• Fazla kilo her zaman sıkıntıdır. Yaş ilerledikçe hastalıklarla uğraşır durursun.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 185 85 kg .dd

• Usta bu konu uzar.Yalnız kısa boyluların daha sağlıklı olduğuna dair birşeyler okumuştum.Hatta karizma yönünden 1,69 sihirli boy olarak düşünülüyor.(1,76 boyundayım).Spora başladım 3 santim daha uzayacak gibi.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.