Şimdi Ara

15 Yaşındayım 120 Kilo 1.80 Boy.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
1.406
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Evet arkadaşlar başlıkta da belirttim. Tam bi yarmayım ama bu sene aklım başıma dank etti. Aslında hayvan gibi, yuvarlanan kaya gibi yaşadığımı fark ettim. Dedim ki "Artık kendime bi çekidüzen vermem gerekiyor.". Kalabalık bir yere girdiğim zaman fena geriliyorum, Arkadaşlarım top vs. oynarken ben öyle kenardan izliyorum, hızlı koşamıyorum vs vs. Ama artık yeter. Bu sene artık zayıflamaya karar verdim. 17 yaşa varmadan zayıflayacağıma dair kendime söz verdim. Bugün bir diyetisyene gittim. bi diyet listesi verdi ve her gün 30dk tempolu yürüyüş yap dedi. İşte artık başlıyorum.

++ Bu aralar patene merak sardım. Böyle bana dayanabilecek, kırılmayacak bir paten markası, modeli vs önerebilir misiniz

Cevaplarınız için teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CryWarsTM -- 7 Şubat 2015; 21:19:20 >

• CryWarsTM C kullanıcısına yanıt
    Zayıflamazsın uğraşma ben bıraktım 192 boy 110 dum 118 olmuşum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sen ergenliğin doruk noktasına varmışsın

• Eee arkadaşlar bu yarmaya dayanabilecek bir paten markası, modeli vs. Önerecek yokmu

• quote:

Orijinalden alıntı: Dr.Aiginas

İşte Bunun gibilere inat zayıflayacaksın , şeker yok , meyve suyu yok , kola yok , düzgün beslen , sabah aç karınla yürüyüş yapman dahada verim almanı sağlar .
  • Beels kullanıcısına yanıt
    Aç karnına koşarak kilo değil,kas kaybı yaşarsın.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: klawizell

Profesyonel vücut geliştiriciler de uyguluyor bu yöntemi. Vücut rutine alıştıktan sonra enerji kaynağı olarak yağ yakmaya başlıyor. Kas yakımı en son şeydir ve ekstrem durumlarda olur.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    15 Yaş , 174 boy normal mi ?
    12 yıl önce açıldı
    YAŞ 15 BOY 156
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Bilmeden Konuştuğun belli , bilmediğin bir konu için neden konuşuyorsun be arkadaşım , Her sabah 20 DK aç karınla koşarsa daha iyi yağ yakar , sonrasında kas yakımı başlar , herşeyin fazlası zarar zaten.
  • Beels kullanıcısına yanıt
    Biz burada profesyonel bir sporcuyla,en azindan bu işe uğraşmaya başlamış biriyle konusmuyoruz.İlk 1 ay kosusunda aç karnına diğil,beslenerek başlamalı.Kademeli olarak azaltmak ve 2 ay sonra dediğiniz gibi aç karnına kosması gerekir.Ek olarak düzenli seviyede kilo vermen gerekiyor.Kilona bakarsak,birden kilo vermeye calısırsan derinde sarkma olur.Kademeli olarak başlaman şart.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bi 20 falan gösteriyo musun ? kilodam çok ilerde büyük gösteriyorum diye dert yanarsın

• Adam 120 kilo beyler

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Birak pateni tempolu kosu yap

• CryWarsTM C kullanıcısına yanıt
    Bütçene göre değişir . Seba fr1 / metropolis / seba frx(Fr1 e göre daha uygun) bunlar ileri düzey yarı prof ve tam profesyönel patenler . Başlangıçtaysan en saglam paten busso abec7 dir ögrenene kadar çok rahat götürür seni.

• Vay h...

• quote:

Orijinalden alıntı: Beels

quote:

İşte Bunun gibilere inat zayıflayacaksın , şeker yok , meyve suyu yok , kola yok , düzgün beslen , sabah aç karınla yürüyüş yapman dahada verim almanı sağlar .

Aç karnına yürüsün,sonrada tansiyonu düşsün yolda bayılsın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oksygen -- 8 Şubat 2015; 2:35:30 >
  • Before koy da after da koyarsın editleyip

• quote:

Kendin başaramadın diye başkalarına çamur atma.
  • Daha birkac ay once 100 u bir kere gordum sonra yediklerime dikkat etmeye basladim 95 civarina inmistim sonra spora basladim 1 2 ayda 85 im suan aslinda memnunum ama bir 75 80 arasina dusersem daha iyi olur boy 1.80 kisaca spora basla :)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: oksygen

quote:

Orijinalden alıntı: Beels

quote:

Aç karnına yürüsün,sonrada tansiyonu düşsün yolda bayılsın

Çok güçsüz biriyse 1 tane yeşil elma yiyip koşabilir , 20 DK bu çok değil yada kendine göre ayarlasın.

• quote:

Orijinalden alıntı: Ted Mosby

quote:

Profesyonel vücut geliştiriciler de uyguluyor bu yöntemi. Vücut rutine alıştıktan sonra enerji kaynağı olarak yağ yakmaya başlıyor. Kas yakımı en son şeydir ve ekstrem durumlarda olur.

olum gidin san andreas oynayın cj önce yağ sonra kas kaybediyor. zamane gençleri cs go lol dota oynasın. ben hatırlıyorum kaçak cdciden 16 cd sa alıp yüklemeye çalışırdık. dvd yoktu tabi o zamanlar.

bu da böle bir anım

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.