Şimdi Ara

18 yaşında 1.70 boy

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
30
Cevap
1
Favori
5.264
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Sadece bilgisi olanlar ve tecrubeliler konuşsun lütfen. Bütün internette bu konuyla ilgili çok fazla yazı var ve her kafadan bir ses çıkıyor. Yeterince boş laf gördüm, uzarsın daha 22ye kadar uzuyormuş, veya 18 olmuşun daha ne uzucan tarzı şeyler yazmayın, gerçekten bu konularda tecrubeli birileri varsa, onlar konuşsun lütfen.
    Şimdi gelelim konuya, annem 1.55 babam 1.70, dayım ve büyük kuzenim 1.78. Aslına bakarsanız fazla kasmıyorum kız konusunda filan, o kadar sorun olmadı şimdiye kadar, çok olacağını da sanmıyorum. Ama 1.80 olmak çok istiyorum, ayrı mesele. Sonuçta kim iyi görünmek istemez ki? Olamazsam canım sağolsun da, hiç mi umut yok be hacı, bi diyiverin. Ne kadar uzarım daha. Lise 1 den beri hiç uzamadım. 3 yıldır aynı boydayım. Altımdan gelenler üstüme geçti, patlama mı beklemeliyim şu sıralarda yoksa ümidi mi kesmeliyim? Bilgisi olan var mı?

YAKLAŞIK 2 YIL SONRAKİ EDİT: Çok nadir uzayanlar varmış meğer, gözümle gördüm. Ama şahsi olarak bu konuyu açtıktan hemen sonra 1 cm daha uzadım. Daha da umutlanmıyorum, cidden takmıyorum da çünkü gerçekten sosyal hiçbir engeli yok ve türkiyedeki insanlar sizi kısa görmüyor. Sadece avantajı olurdu, o yok o kadar. 2 yıllık tecrubem gösterdi ki hayatta kafayı takacak daha güzel şeyler var.

EDİT İÇİ EDİT : BİLADER HORTLATIP DURMAYIN ŞU KONUYU ÜZÜLÜYOM BAKTIKÇA

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-263E28909 -- 14 Aralık 2016; 0:38:11 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Aile kisa, bi kaç yıl önce biraz spora baslasaydin 1.75 falan olurdun.
    17 yaş 1.89 boy yıllarca basketbol oynadim, ailede 1.80 zaten

• Boy konusunda sana sunu soyleyeyim benimde yaş 19 olmak üzere boy 1.75 benim babam 1.83 annem 1.70 dayilarim biri 1.85 digeri 1.90 amcalar 1.75 digeri 1.80 ama ben suan 1.75 im ve bende senin gibi en kötü 1.80 olmayı çok çok istiyorum inşallah seninde boyun uzar benimde bizim gibilerinde ama şöyle birşey var bu işte aile kadar kendininde etkisi çok hergün biraz zıpla eğer biraz kilo varsa kilo ver biraz spor yap basketbol oyna en azindan spor olur ama gerçekten belli olmaz bazı doktorlar var onlar sana kaç cm e kadar uzayacağını uzamanın durup durmadığına felan bakıyorlar böyle bir yola başvurabilirsin umarım yararlı olmuşumdur.

• ortalama 25'e kadar uzar ama cok az uzar. maksimum 175 olursun, o da spor yapıp iyi beslenirsen.
  • Yakında 20 yaşıma gireceğim , 18 yaşımda 1.75 dim hala aynı
  • quote:

Orijinalden alıntı: TownSportif

Boy konusunda sana sunu soyleyeyim benimde yaş 19 olmak üzere boy 1.75 benim babam 1.83 annem 1.70 dayilarim biri 1.85 digeri 1.90 amcalar 1.75 digeri 1.80 ama ben suan 1.75 im ve bende senin gibi en kötü 1.80 olmayı çok çok istiyorum inşallah seninde boyun uzar benimde bizim gibilerinde ama şöyle birşey var bu işte aile kadar kendininde etkisi çok hergün biraz zıpla eğer biraz kilo varsa kilo ver biraz spor yap basketbol oyna en azindan spor olur ama gerçekten belli olmaz bazı doktorlar var onlar sana kaç cm e kadar uzayacağını uzamanın durup durmadığına felan bakıyorlar böyle bir yola başvurabilirsin umarım yararlı olmuşumdur.

Aslına bakarsan hocam, baya kilom var ama sıkıntı olmuyor kilo vermek benim için. Lise boyunca 73-86 arasında dolaştım durdum, kolay alıp kolay veriyorum. Şu an 86 yım ama . Doktor olayını düşündüm de, adamlar moral bozabiliyorlar. Cidden ortopedide çok hata yapılabiliyor. Arkadaşın tekine 17 yaşında artık uzamazsın dediler, çocuk 19 oldu 10 cm attı. Velhasıl hepsine güven olmuyor, çaba göstermeyi planlıyorum ama doktora gidersem olucağı halde olmaz demelerinden korkuyorum. Böyle olursa çaba göstermem çünkü.

• Uzun gosteren tabanlar var.Ayakkabınin icine yerlestiriyorsun belli olmuyor disaridan bakinca.5cm'lik alsan 2 cmde ayakkabi tabani olsa 177 cm yapar

Bende 180'im 186 oluyorum bunu kullanarak

Boy yine 170 ama 177 gozukuyor.

Adidas yada nike'in modellerinde daha iyi oluyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kartal_Kastamonu -- 21 Şubat 2015; 23:30:17 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    15 Yaş , 174 boy normal mi ?
    12 yıl önce açıldı
    18 yaşında 1.70 kaldım
    7 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • 13 yaşında 1.64 boyum vardı.22 oldu 1.69 şu an kardeş.

• Buna benzer konu açtım bir kaç gün önce, benimde yaşım 1 ay sonra 18 yani 18 doluyor. 22 mart 97 doğumluyum. Kilom 58 boy 167, babam 182 dayım 180-85 arası dedemler de uzunmuş. Yalnız annem 155. Lise 1de 167 oldum 3 senedir uzamadım.

• quote:

Orijinalden alıntı: Kartal_Kastamonu

Uzun gosteren tabanlar var.Ayakkabınin icine yerlestiriyorsun belli olmuyor disaridan bakinca.5cm'lik alsan 2 cmde ayakkabi tabani olsa 177 cm yapar

Bende 180'im 186 oluyorum bunu kullanarak

Boy yine 170 ama 177 gozukuyor.

Adidas yada nike'in modellerinde daha iyi oluyor

Hocam çok okudum çok duydum biliyorum. Ama olay şu ki, vücut yapmaya kalktığınız zaman 1.70 e yapacaksınız, sadece yüksek gösteriyor o dedikleriniz. Uzun değil. İkisi farklı şey, 1.70 in yaptığı vücutla 1.75 in yaptığı vücut duruş olarak aynı görünmüyor yani, 1.75 daha bi hoş görünüyor, anlatabilmişimdir umarım.

• Anladim hocam ama bu yastan sonra 175-180 olmaniz cok zor.En mantiklisida dedigim yontem.

Ama 180 olsan 185 olmak isteyeceksin kendimden biliyorum.Insanlar boyledir hicbirseyle yetinmez

• quote:

Orijinalden alıntı: Zetadriel

quote:

Orijinalden alıntı: cavalry123

Buna benzer konu açtım bir kaç gün önce, benimde yaşım 1 ay sonra 18 yani 18 doluyor. 22 mart 97 doğumluyum. Kilom 58 boy 167, babam 182 dayım 180-85 arası dedemler de uzunmuş. Yalnız annem 155. Lise 1de 167 oldum 3 senedir uzamadım.

27 Nisan 97 kardeşim ben de :) senin genetik avantajın var, eğer gerçekten uzayacaksak bence ikimiz de uzayacağız ya da ikimiz de uzamayacağız. Çünkü üç senedir uzamıyoruz. Ya erken ergenliğe girip bitirdik ya da geç ergenlikten dolayı daha sonra uzayacağız. Ama sen benden daha fazla uzayacaksın genetikten dolayı, eğer uzarsak

Kardeşim uzayalım da ne kadar uzarsak, küçükken 185 falan olmayı çok isterdim fakat şimdi çaresizlikten 175 yeter diyorum valla. 3 senedir neden uzamadığımı bir türlü anlayamadım arkadaşlarım solladı geçti aşağıdan bakıyorum çoğuna. Lise 1 de çoğuyla aynıydım hatta benden kısalardı fakat şimdi herşey çok farklı

• quote:

Anladim hocam ama bu yastan sonra 175-180 olmaniz cok zor.En mantiklisida dedigim yontem.

Ama 180 olsan 185 olmak isteyeceksin kendimden biliyorum.Insanlar boyledir hicbirseyle yetinmez

Biliyorum insanlar böyle söylüyor. Asla yetinmiyorsun diyor. Ama öyle bi noktadayım ki hocam artık yaş 18, maçın son dakikaları olduğu için, son umutlar olduğu için beraberlik golünü atsam bile yetecek, galibiyet golüne gerek yok 180 oluyim de, 185 istemem gibime geliyor. Kılını da aramam heralde anlayacağın. İstediğimizi bulalım da

• 180 zor hocam maalesef.Doktora gidip ogrenebilirsiniz asagi yukari ulasacaginiz boyu

• quote:

quote:

quote:

Buna benzer konu açtım bir kaç gün önce, benimde yaşım 1 ay sonra 18 yani 18 doluyor. 22 mart 97 doğumluyum. Kilom 58 boy 167, babam 182 dayım 180-85 arası dedemler de uzunmuş. Yalnız annem 155. Lise 1de 167 oldum 3 senedir uzamadım.

27 Nisan 97 kardeşim ben de :) senin genetik avantajın var, eğer gerçekten uzayacaksak bence ikimiz de uzayacağız ya da ikimiz de uzamayacağız. Çünkü üç senedir uzamıyoruz. Ya erken ergenliğe girip bitirdik ya da geç ergenlikten dolayı daha sonra uzayacağız. Ama sen benden daha fazla uzayacaksın genetikten dolayı, eğer uzarsak

Kardeşim uzayalım da ne kadar uzarsak, küçükken 185 falan olmayı çok isterdim fakat şimdi çaresizlikten 175 yeter diyorum valla. 3 senedir neden uzamadığımı bir türlü anlayamadım arkadaşlarım solladı geçti aşağıdan bakıyorum çoğuna. Lise 1 de çoğuyla aynıydım hatta benden kısalardı fakat şimdi herşey çok farklı

Valla tamamen aynı durumdayız hocam kaderimi paylaşan birinin olduğunu görmek güzelmiş bundan sonra ikimiz için de dua edeceğim emin ol
    Oda arkadaşım var, çocuk 1. Sınıfta 1.55 ti, her sene geldiğinde bi 5 cm uzamış, ses kalınlaşmış filan. Çocuk şimdi 1.75, ben hiç uzamadan aynı mesafeden seyrettim çocuğun uzayışını. Alttan gelip üste geçti, biz niye bu şekilde büyüyemiyoruz anlamıyorum, nolacağdı 20 cm atsam Kılını aramayalım da, cidden 180 olabilsem allahtan başka dileğim yok, adak adadım lan, iki tane siyah kuzum var. Ciddi diyom

• uzarsın daha 22ye kadar uzuyormuş
    olmuşun daha ne uzucan

• umudunu kırmak istemem ama çok zor bir kaç cm belki ama istisnalar var.Bende uzun değilim

• quote:

quote:

quote:

quote:

Valla tamamen aynı durumdayız hocam kaderimi paylaşan birinin olduğunu görmek güzelmiş bundan sonra ikimiz için de dua edeceğim emin ol
    Oda arkadaşım var, çocuk 1. Sınıfta 1.55 ti, her sene geldiğinde bi 5 cm uzamış, ses kalınlaşmış filan. Çocuk şimdi 1.75, ben hiç uzamadan aynı mesafeden seyrettim çocuğun uzayışını. Alttan gelip üste geçti, biz niye bu şekilde büyüyemiyoruz anlamıyorum, nolacağdı 20 cm atsam Kılını aramayalım da, cidden 180 olabilsem allahtan başka dileğim yok, adak adadım lan, iki tane siyah kuzum var. Ciddi diyom

Valla kardeşim aynı kaderi paylaşıyoruz bence anneler bozuyor işi konuyu görünce şaşırdım 3 senedir uzamadığımı kendi konumda da belirtmiştim benim de çok şahit olduğum oldu öyle valla göz göre göre beni geçen arkadaşlarım adak ta adasak kıçımızı da yırtsak olmayacak kader bu bekleyip görücez valla yapıcak tek şey doktora gidip öğrenmek ben en yakın zamanda gitmeyi düşünüyorum. Endokrinoloji bölümü ilgileniyormuş bu konuyla, kemik yaşına bakıyomuş el filmini çekiyomuş falan, uzamanın durup durmadığını söylüyormuş eğer durmadıysada ortalama ne kadar uzayacağını söylüyomuş. Merakımızın gidermesini sağlayacak tek yöntem bu

• quote:

180 zor hocam maalesef.Doktora gidip ogrenebilirsiniz asagi yukari ulasacaginiz boyu

TownSportif e yazdığım cevapta dediğim gibi, doktora güvenmiyorum. Bikaç kez yanlış yaptıklarını gözünle gördüm çünkü. Uzayacabileceğim halde uzayamazsın demelerinden korkuyorum. Umut yitirmek kötü bişey. Belki de uzayacağım ama uzamayacaksın deyip benim önümü kesecekler, kim bilebilir? Velhasıl, doktor filan düşünmüyorum. Ben umudumu koruyacağım, uzamak için çaba sarfedeceğim. Olmazsa olmaz ama denemiş olurum en azından. Ne kaybederim ki?

• Ben lise2de 1.65 dim.şimdi üniversite hazırlıktayim 1.75im

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.