Şimdi Ara

1.85 Boy ve Kuba Superlight 200

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
2.058
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Başlangıç için bu motoru almayı düşünüyorum. Paramı hazırladığımda gidip direk almayı düşünüyorum. Yani daha önce oturup küçük mü değil mi diye denemedim. Bilen arkadaşlar yardımcı olurlarsa sevinirim. Acaba 1.85 boya Kuba SL küçük mü kalır rahatsızlık verirmi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi birol08 -- 18 Kasım 2015; 19:57:32 >

• Up

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Emin değilim hem uplamış olmak hemde fikrimi belirtmek için yazıyorum. Motor SS olmadıktan sonra boy, kalıp arka planda kalıyor diye düşünüyorum. Tabii kesin değil ben sadece kendi fikrimi belirttim.
  • o boyla o motorcuğun üstünde bisiklete binmiş gibi olursun, rahatta edemezsin, daha farklı bir motor düşün derim..
  • Peki boyuma uygun chopper yada cruiser önerebilirmisiniz

• yeni başlıyorsan önermem, scooter al.
  • Evet falconda karar kıldım haftalardir takip ediyorum başka bir siteden kullanıcı yorumlarını
    Küçük arizalari çok fakat garantiden yaptırilabilen şeyler
    Ayrıca her falcon kullanıcısınin dediği bişey var yokuşta artçı ile beraber motorun bayilmamasi
    Kuba da çekiş düşüşü oluyormuş yokuslarda
    Ve falconu avcılarda bir bayide ınceledim kubadan daha kasli daha büyük geldi bana buda boyumun uzun olmasından dolayı falconda karar vermeme neden olan sebeplerden biri

• quote:

Orijinalden alıntı: birol08

Evet falconda karar kıldım haftalardir takip ediyorum başka bir siteden kullanıcı yorumlarını
    Küçük arizalari çok fakat garantiden yaptırilabilen şeyler
    Ayrıca her falcon kullanıcısınin dediği bişey var yokuşta artçı ile beraber motorun bayilmamasi
    Kuba da çekiş düşüşü oluyormuş yokuslarda
    Ve falconu avcılarda bir bayide ınceledim kubadan daha kasli daha büyük geldi bana buda boyumun uzun olmasından dolayı falconda karar vermeme neden olan sebeplerden biri

DOSTUM MEMNUN MUSUN ? BNDE SSENIN GIBI KARARSIZ KALDIM ŞU AN .. KASIM ARALIKDA 0 FIYATLARI UCUZLAR DIYORLAR . BEKLIYORUM
  • Çin malına 8 bin lira mı?

Tanrılar çıldırmış olmalı!
  • quote:

Orijinalden alıntı: Emre D

Çin malına 8 bin lira mı?

daha iyi bı önerın varsa alalım hocam
  • barbaros5050 B kullanıcısına yanıt
    Her sene fiyatları artıyor. Ucuzlamazlar. Motor forumunda da artacağını söylüyorlar. Bu arada 2016 ocakta 2. el Kuba Superlight aldım. Hala da kullanıyorum.
    Şöyleki başlangıç için ideal. Ben bisikletten başka birşey kullanmamıştım bunu kullanmadan önce. İlk kez sürecek olan herkese önerim şu ki, yokuş aşağı boş bir yer bulun ve motoru çalıştırıp boşta motoru salın ve gidin. Frenle gidin tabi. Salmayın. Çok hafif sağa sola şerit değiştirir gibi geçişler yapın. Daha sonra giden motoru vitese alın ve yavaşça yapmanız gerekn gaz debriyaj vsvs kombinelerini yapın. Dur kalk ve düz yolda denge işini hallettikten sonra artık L şeklinde dönüşleri yapmaya başlayın. Sonrası yavaş yavaş geliyor zaten. Şahsen bu şekilde kullandım ve şuan trafikte aralarda artçılı veya tek başıma gerçekten çok rahat sürüyorum. Geçtiğimiz yaz istanbuldan sakarya ya gittim geldim artçı ile. Çorluya bir çok kez artçılı arçısız gittim geldim.

Bunun dışında servise benim gibi para vermek istemiyorsanız ki gerçekten sömürüyorlar cüzdanınızı. Herşeyi kendim yaptığım için mekanik olarak birçok şeyi öğrendim. Yolda zincir atsa ki attı yapıyorum. Yada kumandalar bozuldu onları yaptığım oldu birçok kez. Hidrolik balata zincir dişli lastik motor yağı değişimi ve birçok rutin kontrolleri kendim yaptım. Bu sayede bilgi sahibi olduğumu düşünüyorum. Yapmayı öğrendikten sonra inanın zevkli bir iş. Çünkü kendi vasıtanızı tamir edip onarıyorsunuz bakımını yapıyorsunuz. Ağacı sulayıp meyve almak gibi birşey.
    200 cc olmasından dolayı ilklerde çok fazlasıyla yeterli gelsede uzun yollarda iki kişi çıktığınız yolculuklarda bir shadow 750 yada intrude m800 olsun istiyorsunuz :) Onun dışında şehiriçi bana çok çok yeterli. İyiki falcon almamışım. Ağaç testereleri gibi ses çıkarıyor. Çok kez gördüm. Daha kalitesiz göründü bana. Krom adına hiçbirşey yok onda. En azından kuba da koruma demiri sissy bar ve yanlardaki koruma kapağı gibi olan parçalar geceleri güzel parlıyor hoş oluyor :) Falcon daha güçlü o ayrı tabi.

Yinede imkanın varsa gv 250 öneririm. Yok dersen superlight üzmez. Hor kullanmadıkça seninle olur. Başka forumda 23 bin küsür yapan bir kullanıcı var. Bende 16500 deyim. Halada gidiyor :)

• quote:

Orijinalden alıntı: Emre D

Çin malına 8 bin lira mı?

Aslında haklısınız bende regal raptorlarda 12 bin fiyat görünce şaşırıyorum. 12 bin bütçem olsa yamaha kawasaki suzuki markalarının 250 liklerini tercih ederim. Eski model olur ama her türlü regalden iyi olur. Şayet 8 bine temiz japon bulacak olsam tabi onu alırım ama malesef yok. ya kilometre uçmuş oluyor. Yada motor saçma sapan boyanmış sticker yapıştırılmış oluyor. O yüzden mantıklı görünen çinliler gibi :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.