Şimdi Ara

scooter lastik tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
7.642
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 130/60-13 ebatlarında scooter için nasıl bir lastik tavsiye edersiniz? orjinal lastikler nylon marka ve kütük gibi lastik. Budefa konforlu yumuşak bir lastik almak istiyorum. Tavsiyelerinizi bekliyorum

• Yapay Zekanın Yanıtı

Scooter Lastiği Seçimi için Kapsamlı Kılavuz

Scooter'ının performansını ve güvenliğini artırmak için doğru lastik seçimini yapmak çok önemlidir. Scooter lastikleri, farklı sürüş stilleri, arazi türleri ve hava koşullarına göre çeşitlilik gösterir.

En İyi Scooter Lastiği Markaları

Piyasada birçok güvenilir scooter lastiği markası mevcuttur. En popüler seçenekler arasında şunlar yer alır:

• Michelin
    • Pirelli
    • Dunlop
    • Continental
    • Heidenau

Scooter Lastik Önerileri

Scooter'ın için en iyi lastiği seçerken aşağıdaki faktörleri göz önünde bulundurmalısın:

• Sürüş Stilin: Sportif sürüş için yumuşak bileşikli lastikler, daha uzun ömür için daha sert bileşikli lastikler uygundur.
    • Arazi Türü: Yol koşulları için tasarlanmış lastikler, arazi sürüşü için dişli lastikler daha uygundur.
    • Hava Koşulları: Kuru hava için diş derinliği daha az olan lastikler, ıslak hava için ise diş derinliği daha fazla olan lastikler tercih edilmelidir.

En İyi Scooter Lastiği Boyutu

Lastiğin boyutunu seçerken, scooter'ının kullanım kılavuzuna bakmalısın. Uygun olmayan boyutlu lastikler performansı ve güvenliği olumsuz etkileyebilir.

Scooter Lastiği Bakımı

Lastiklerinin ömrünü uzatmak ve güvenli sürüş sağlamak için düzenli bakım şarttır. Lastik basıncını düzenli olarak kontrol etmeli, aşınma belirtilerini izlemeli ve gerekirse lastikleri değiştirmelisin.

Scooter'ının için en iyi lastiği seçmek, güvenli ve keyifli bir sürüş deneyimi için çok önemlidir. Yukarıdaki önerileri göz önünde bulundurarak, scooter'ının ihtiyaçlarına en uygun lastiği bulabilirsin.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • pirelli veya metzeler tavsiye ederim,fakat yumusak olsun dediginiz icin secenegi bire dusuruyorum.pirelli alin cok memnun edecektir.obur lastiklere gore yumusak oldugundan hem frenleme hemde virajlarda cok iyi sonuclar veriyor.saygilar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • metzeller pirelliye göre daha iyidir. forumlardada araştırın kullananlar sürekli metzelleri tavsiye eder.
  • ikisinide defalarca musterilerime taktim.forumda yazanlar degil tecrubelerime bakarim.o forumda yazan arkadaslar pirelli takmismiki mukayese ediyorsunuz.kullanip begenmisler ama pirelliyi kullanmis olsalar yorumlari farkli olurdu.ikisini kullanmadan sadece kulaktan dolma laflarla insanlari yonlerdirmeniz cok yanlis.metzeler guzel lastiktir hemde cok guzel lastiktir fakat pirellide cok kaliteli lastiktir ve metzelerden daha yumusaktir,metzelerden daha once yipransada performansi yuksektir.ayrica lutfen forumda yaziyo bunu kullanin seklinde yazmak yerine kullandim ozellikleri sunlar farkliliklRi sunlar diye yaziniz o zaman tartisacak zeminimiz olur boyle forumda yazi gorup ona gore oneride bulunmak bana gore cok yanlistir.karar sizin iyi gunler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: theyosef

ikisinide defalarca musterilerime taktim.forumda yazanlar degil tecrubelerime bakarim.o forumda yazan arkadaslar pirelli takmismiki mukayese ediyorsunuz.kullanip begenmisler ama pirelliyi kullanmis olsalar yorumlari farkli olurdu.ikisini kullanmadan sadece kulaktan dolma laflarla insanlari yonlerdirmeniz cok yanlis.metzeler guzel lastiktir hemde cok guzel lastiktir fakat pirellide cok kaliteli lastiktir ve metzelerden daha yumusaktir,metzelerden daha once yipransada performansi yuksektir.ayrica lutfen forumda yaziyo bunu kullanin seklinde yazmak yerine kullandim ozellikleri sunlar farkliliklRi sunlar diye yaziniz o zaman tartisacak zeminimiz olur boyle forumda yazi gorup ona gore oneride bulunmak bana gore cok yanlistir.karar sizin iyi gunler.

evet aynen öyle bizzat ikisinide denemiş kullanıcıların yorumları dostum. ayrıca ben pirelli kötüdür demiyorum metzeller pirelliye göre daha iyidir diyorum yol tutuşu daha güzeldir. ortada bir gerçek var bunu görmek lazım. fiyatlarıda birbirine çok yakındır. kalite bakımından sırasıyla michelin, metzeller, pirelli gelir. metzeller sadece motosiklet lastiği ürettiği için bu konulara daha fazla yatırım yapmaktadır. arkadaşın sorduğu pirellimi metzellermi sorusuydu. bende bana göre doğru olan cevabı verdim öyle hemen hiddetlenmeye gerek yok. buyrun buda forum sayfası birebir ikisinide denemiş ve test sonuçları yazılmıştır.http://www.scooturk.net/showthread.php?t=4977

• azda olsa inceledim verdiginiz konuyu,yan yana koydukalri lastik pirellinin kaliteli lastigi degil desenindende belli zaten.ben lafimin arkasindayim sizin motor konusunda tartismaya girmem bana baskasinin laflari incelemeleriyle gelmeyin zira ordakilerin hepsi kullanici hayatlarinda 2-3 defa lastik degistirmisler ben ortalama hergun degistiriyorum.lafimin arkasindayim arkadasim pirelli al posman olmazsin senin isteklerin dogrultusundaki en iyi lastik.uzun omurlu olsun cok yumusak olmasi onemli deil deseydin kesinlikle metzelee derdim.senin ihtiyacin pirelli.saygilar.
  • 3 kez lastik değişimi demek ortalama 10000 km den 30000 km demektir. yani bu arkadaşlar bu lastikleri uzun müddet boyunca denemiş test etmiş demektir ve en sağlıklı sonuçları elde etmiştir. lafı uzatmaya ve anlamsız bir tartışmaya girmeye gerek yok size göre pirelli bana göre michelin veya metzeller. aynı ebattaki pirelli ile michelin arasındaki fiyat farkı 20 TL. motosiklette lastik en önemli şeydir onun üzerinde gidiyorsunuz, motosikletimin yere sağlam basmasını isterim. bende öncelikle michelin sonrasında metzeller diyorum. seçim alacak arkadaşların. ayrıca bu işi sadece ülkemizde siz yapmıyorsunuz. motosiklet parça imalatı yapmış ve şu anda bütün türkiye piyasasını bilen işinde sizden uzman motosiklet sektöründe tanıdıklarım var benimde. illahaki bunu zorla söylettiriyorsunuz. sizde bu bahsettiğim ithalatçılardan alıyorsunuz bu parçaları sonuçta, sektörün içerisinde neler döndüğünü bende iyi bilirim, sizi tanımadığım için sizin hakkınızda yorum yapamam fakat tanıdığım motosiklet tamircilerinin büyük çoğunluğunun öteki dünyada kolay kolay hesap veremeyeceğini de bilirim... çok bilen çok yanılır.

• sizin bu yazdiginiz her cumleye cevabim varda ben size cevap vermeyecegim motosiklet konusunda bulundugumuz konum ayni degil,bahsettiginiz ustalar gelsin onlarla konusalim.arkadasim sen kusura bakma sayfani tartisma yerine cevirdik yorumlari okudun karar senin :) saygilar.
  • evet böyle devam edersek konu iyice dağılacak. theyocef dostum yazdıklarımla kalbini kırdıysam kusura bakma.
  • estafurullah bi hatamiz varsa affola :)
  • Yazanları okumadım ama motorun orjinal lastikleriyle çin malı 12 bin km yaptım dğeişim zamanı gelince paraya kıydım prelli aldım 2 bin kmde 2 kere patladı yanaklardan. Garanti kapsamında değiştirdiler ama çok sinirlenmiştim genede (:
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.