Şimdi Ara

1.88 m boy için otomobil tavsiyesi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
647
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Eğer, mümkün olduğunca düşük fiyatlı ikinci el bir araba ve b sınıfı veya onun gibi olsun diyorsanız Renault Modus'a da bakmanızı hatta denemenizi öneririm. Araç küçük ama MPV segmentinde. Çok çok az yakıyor, dışarıdan minik görünüyor, içi geniş oldukça.

• B Hatchback için kesinlikle Ibiza. 1.95 boy ile sorunsuz kullanıyorum, sürüş pozisyonu şaşırtıcı derecede iyi. Hatta Leon ile aynı konforu yakaladığımı söyleyebilirim.
  • marslan1999 kullanıcısına yanıt

Ibiza dar görünüyor hocam ama geniş mi içi

• tyler.durden1907 T kullanıcısına yanıt
    1.5 senedir makyajlı mk5 sahibiyim, ön taraf kesinlikle geniş ve ferah. Yalnız ideal sürüş pozisyonumda arkama çocuk dahi oturamıyor, onu da belirtmek gerek. Şehir içi ancak idare eder durumda 5 kişi kullanabiliyoruz.
  • B suv lar da o zaman çok randımanlı olmaz onlar da yerden bir tık yükseltilmiş hatchback araçlar gibi.
  • tyler.durden1907 T kullanıcısına yanıt

Listede SUV araçları pas geçtim ama tartışmasız en çok rahat ettiğim araba önceki kasa Ford Kuga. Böyle bir konfor ben görmedim.

Ondan sonra Opel Grandland gelir son kasa makyajlı, ondan sonra Opel Mokka ancak orada da sıkıntı ikisininde araba olmaması.

Sonra Skoda Superb ama sıkıntı o arabada bana göre araba değil arkası 3 gün sonradan geliyor.

B8 Passat kesinlikle pişman etmez Volkswagenleri genelledim sığar diye ama uzun adam için B8 iyi bir tercih.

E serisi Mercedes yine kesinlikle çok iyi.

/// Alakasız ilgilenmediğiniz modelleri yazmamın sebebi birileri ilerde konuya denk gelirse fikir edinsin. ///

Bu arada i20 modele sığmamanız im kan sız rahat etmemenizde imkansız, araçta cam tavan olmadığını belirteyim bu arada cam tavan önemli bizim için. Araçlar beş santime yakın alçalıyor. (İç tavan olarak)

Birde şuanki aracımı almadan 308 GT test etmiştim bizim ona sığmamızda imkansız.

Bu arada şunuda belirteyim boyu aynı olsa bile her insanın anotomosi farklıdır. Kiminin bacağı uzundur kiminin gövdesi. Kimi etli butludur kimi sıskadır. Etli butlu olmanız bile size oturduğunuzda baş yüksekliği olarak geri dönecektir.

Benim vücut yapım simetrik, iri de sayılırım. Benim tecrübelerim bu yönde ancak dediğim gibi denemeden almayın.

Benim şimdi sunroof lu son kasa corolla aracım var, biraz yaslanmam gerekmesine rağmen gayet rahatım. En rahat ettiğim aracın Kuga olduğunu söylemiştim, aynı tadı RAV4 de verdi. RAV4 alabilecek olursam aracımı değiştiririm yoksa düşiünmüyorum.

Benim tecrübelerim bundan ibarettir.

• Başka tavsiyesi olan var mı?

• Bütçene uygun olarak alabileceğin en geniş, motor sorunsuz, otomatik şanzıman sorunsuz, yakıtı uygun, masrafsız model toyota corolla ve toyota auristir.

Alıcı için uygun olduğunu düşündüğüm ilan:

https://www.sahibinden.com/s/HCFNAmR6

Bu ilan gibi komple panoramik cam tavanlı denk getirebilirseniz de çok ferah olur araç
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.