Şimdi Ara

1.88 m boy için otomobil tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
643
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sizce 1.88 m boy için 700-800 bin liraya hangi araçları tavsiye edersiniz? B hatchback araçlarda i20, Rio gibi görüş açısı ferahlık vs sorun olur mu acaba, sorunsuz sıkıntısız kronik problemi olmayan ne olur bu fiyatlara?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• bence citroen ami almadiginiz surece herhangi bir arac olur. 1.98'e kadar sorun olmaz, asil olay bacak/govde orani ne kadar

• Özellikle görüş açısı çok dar gibi hissettiriyor araca bindiğinde, normali mi böyle yoksa ben mi sıkıntı yaşıyorum

• Alman aracı bakın.

• ARES007 A kullanıcısına yanıt

Almanlar iyi midir bu konuda

• tyler.durden1907 T kullanıcısına yanıt
    Eskilerden bakarsan mitsubishi colt derim. Degil 1.88 2.0 olsan sen oturursun arkana da hala birileri oturabilir

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

Alman araçları daha geniş oluyor. Sürüş pozisyonları daha düzgün oluyor. Kısa boylular ayar mekanizması yettiği için fark etmesede boy uzadıkça bu fark belirginleşiyor.

en kötü olanlarda Fransız araçları. Tavanları çok basık oluyor. Güneşliği indirmeden güneşliği indirmiş gibi gidiyorsun.

eğer b segment bakıyorsanız fiesta tavsiye ederim. 2020 sonrası bakarsanız hava yastıklı modeli almış olursunuz. Öncekilerde 2 hava yastığı var.

surus olarak bu sınıfın zirvesi. Eğlenceli bir araç.

gorus açısı, ferahlık vs gibi konularda fabia, Polo gibi araçlar daha iyi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ARES007 -- 7 Ekim 2024; 10:32:4 >
  • Kore arabaları dar baş tavan mesafesi çok az ,gunesligi indirince hepten gidiyor açı

• Toyota Auris 1.6 motor nasıldır tavsiye eder misiniz, fiyatları yüksek ama

• Egea crossu dene

Auris temiz bulursan oda olur

japon araçları tavan ferahlığı konusunda alman araçları kadar olmasa da diğer ülkelerin üreticilerine göre iyidir.

• Peki bu bantta ikinci el bir araç mi yoksa bayiden kredi çekip sıfır arabalar mi?

Bu bantta bayiden kredi çekip ne alabiliyorsun yazarsan ona göre cevap verelim

• en1gma kullanıcısına yanıt

Borçlanıp Stonic 1.0 Cool plus, i20 gibi

• Hocam benim boy ile aynı boyunuz direk kişisel tecrübelerimle aktarayım.

1 - Güncel i20, B sınıfı olmasına rağmen tam dik oyursanız bile mükemmel aracın koltukları oldukça alçak.

2 - EGEA kesinlikle herkesi düşünülerek üretilmiş bir otomobil, en dik oturma poziyonu bile mükemmel.

3 - Corolla, eğer sunroof yok ise mükemmel ancak sunroof var ise birazcık yatmak gerekiyor. Dik oturmak pek mümkün değil.

4 - Megane pek iyi değil yatarak kullanmaya alışmanız lazım tavsiye etmem.

5 - Elantra aman aman aman evlerden ırak aynı şekilde ioniq 6 hatta daha beter.

6 - Üzerinde volkswagen logosu olan herşeye sığar rahat da edersiniz.

7 - Fiesta denildiği gibi sığarsınız ama rahat edemezsini. Focus ise tam sınırlarda ama rahat.

9 - Stonic yine sığılır. Rahat da edilir.

10 - Bir önceki kasa Corolla ve son kasa Auris yine rahat edeceğiniz araçlar.

11 - Ticari araçlara sığacağınızı düşünsenizde yine fransız araçlarından uzak durun onun dışında problem yaşamazsınız.

12 - AUDI A4 yine hafif yatarak kullanmanız gereken arabalardan. A3 daha uygun. (Şaka gibi gelebilir ama segment yükseldikçe iç hacim azalıyor.)

13 - BMW logosu olan herhangi bir araca yine sıkıntı çekmeden binebilirsiniz. (Koltuklar ciddi alçak.)

Kesinlikle aracı denemeedn almayın, her ne kadar ben dik kullanmam desenizde ideal oturuş pozyinunu ve dik oturma pozisyonunu denemeden araba almayın. Aracı aldıktan sonra koşullara göre çok farklı pozyonlarda kullanmak isteyeceksiniz. İdare ederim demeyin çok pişman olursunuz.

Burada sorun olmaz diyen arkadaşlara bakmayın siz, öyle bir sorun oluyorki şaşırırsınız. Dediğim gibi ben yazdım kişisel tecrübelerimden aklıma gelenleri ama denemeden sakın ama sakın aracı satın almayın.

• think of idea kullanıcısına yanıt

Tecrübeleriniz için çok teşekkür ederim tam benim istediğim bir şekilde açıklama olmuş. Siz en çok hangisinde rahat ettiniz bir sıralama yapacak olsanız

• Stonic de i20 de Auris ve egea crossun yanında araba maraba değiller

İ20ye sigmazsin

• Golf 6 , tavanı yüksektir içi çok ferah. Koltuklar en aşağıya kadar iniyor. Araç içinde gömülursün.

• hocam bende aynı boydayım. B segmenti bana kalırsa kesinlikle olmuyor. İsteyen istediğini desin, kafam sığacak diye koltuğu en aşağı getiriyorum ve sonucuda koltuğun alt minderi çok dikleşiyor o da belimi ağrıtıyor. Egea bizim boy için çok ideal. Kendim 208 kullanıyorum, sırf belim ağrıdığı için aracı değiştireceğim günü dört gözle bekliyorum. Yok belim ağrımaz derseniz 1.5 dizel, manuel 208 tavsiye ederim. Az yakar, iyi kaçar, motor da parça ve bakım anlamında iyi, bilinen bir motor

• -FoundeR- kullanıcısına yanıt

Çok sıkıntı oluyor gerçekten iki büklüm

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.