Şimdi Ara

1.9.4 ten 1.8.x e geçmek lütfen ilgilenin.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
320
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar benim yüklediğim cd de direk 1.9.4 ten başlıyo ama benim free serverda oynamam için 1.8.x lazım.Nasıl düşük versiyona geçebilirim lütfen yardımcı olun.2 gündür forumda arıyorum bulamadım.Bana anlatabilirmisiniz acc aldım oyunu kurdum 1.8.0gb patch i indirdim fakat kuramıyorum sende zaten 1.9.4 var gerek yok diyor buna bende düşürmek istiyoorum lütfen yardım edin.

• worLd of warcraft dosyasının içinde patch dosyası var onu silip gene o dosyanın içindeeki repair dosyasını çalıştırırsan patchin 0 lanır die biliorm sonrada istediin patchi kurarsın
  • Evet buna yakın bişey Belkıde bole
  • tamam sağolun kardeşler anlıyorumama daha net açıklıycak bi yolu yokmu yada daha somut bi yol
  • world of warcraft kladörünün içindeki data dosyasını açıyorsun ve adı patch ile baslayan bütün dosyaları siliyorsun.wow.exe yide silmeyi unutmuyorsun.ardından world of warcraft klasorundeki repairi çalıştırıyorsun(bu oyunun versiyonunu 1.0 yapacak).Repair bittikten sonra 1.8.0 full enus patchi yüklüyorsun olay bitiyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LITHIUM -- 5 Eylül 2006; 22:22:27 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    7.1 Ses'i 5.1 De Dinlemek ?
    12 yıl önce açıldı
    iOS 17 | ANA KONU l 17.6.1
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.