Şimdi Ara

1.9 TDI motorun yakıt tüketimi nedir? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
54
Cevap
1
Favori
14.896
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Ingilizanahtari

Cruze control açıp sabitleyince değerler şu:

80km 3.2 lt

100km 3.6lt

120km 4lt

140km 4.2 lt

160km 4.6 lt

cruze kontrol yeni mi çıktı?
  • 2010 BJB motor Caddy Manuel,

Şehiriçi seri kullanım 7.5-8.0 civarı.

Uzun yolda 5.8-6.2 civarı.

Keyifli motor araba kombinasyonudur, keyif verir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • O toledo yakında mazot üretimine başlar 160 km/h 4.6lt

• GreatWolf G kullanıcısına yanıt
    Tork arttığı için gaz tepkimeniz az oluyor öyle olunca daha az yakıyor ama yazılımlı arabaya az yaktırmak için biraz kullanıp dilini çözmeniz lazım

1.9 TDI motorun yakıt tüketimi nedir?

Buda inanmayanlar için istanbul şehir içi ortalamam
    Edit: şunuda ekliyeyim vag fanı filan değilim param olsa direk subaru alırım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ingilizanahtari -- 25 Mayıs 2017; 23:58:38 >
    Hocam ben gerçek değerleri yazdım İstanbul trafiğinde araç hep senede 30 bin yapıyor ve yakıtı bu durumda ben forumda daha gerçek yakıt değerleri yazan bir insana rastlamadım ki adamlar 140 ile 4.0 yaktığını iddia ediyor.

Biz almadan önce as yaksin diye bir alet takmışlar bizde ondan şüpheleniyoruz ama bakalım

• Araç 2007 model caddy 3000 km yol yapmışım ortalama hız 31 km 100km de 7.2 Litre yakıt tüketmiş. Bu değer her gün, sabah trafiksiz akşam ve gün içi yoğun İstanbul trafiğinde elde ettim. Aracı performanslı kullandım biraz kısarak kullanılırsa 7 nin altına çok rahat iner. Uzun yolda 120 km geçmeyen bir kullanımda çok rahat 6.5 altını görüyor. Tam depo ile şehir içi 850-900 km arası yol yapıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi K.PAŞALI -- 26 Mayıs 2017; 8:55:37 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: cndnlrr

Hocam ben gerçek değerleri yazdım İstanbul trafiğinde araç hep senede 30 bin yapıyor ve yakıtı bu durumda ben forumda daha gerçek yakıt değerleri yazan bir insana rastlamadım ki adamlar 140 ile 4.0 yaktığını iddia ediyor.

Hocam kimseye yalan söylüyor diyemem. Toledo için söylediyseniz bunu arabada yazılım varmış artı yazılımlı araba kullanmayı çözdüm diyor. Umarım doğrudur hem kendisi için hem aynı motoru kullananlata örnek olması için.

• Genel olarak küçük arabada kullanılmadığı sürece (polo, fabia, ibiza vb.) 1.6 tdi motorla hemen Helen aynı yakıt değerlerine sahip diyebilir miyiz? Mesela jetta, toledo, octavia, yeni Caddy gibi 1.6 tdi motor kullanılan arabalar kadar yakıyor eski 1.9 tdi diyebilir miyiz?

• Ingilizanahtari kullanıcısına yanıt
    stage kaç dostum yazılımın yani dumanlımı dumansızmı kime yaptırdın merak ettim ?
  • 50 tl ile İstanbul kartaldan tekirdağa gittim tekirdağa Merkezde ışık yandı.

• Ingilizanahtari kullanıcısına yanıt
    O taraflarda yaşamıyorum ama internetten baktım şimdi kartal Tekirdağ 150 km diyor. Buna göre bu sefer çok yakmışsınız hocam??

Evet çok yaktım hız sabitleyici kullanmadım ve mezuniyete yetişmek için ayağımı gazdan çekmedim birde fsm ye kadar trafiğe çok takıldım bana atıp tutoyun diyenlere gelsin iyi veya kötü doğru değer verdiğimi görsünler

• Kendinizi kandırmaya çalışmayın o motorlu superbde 7 nin altını görmedik Ankara'da

• Benim octavia istanbul sehir ici son 40 bin km ortalama 6.3 litre uzun yolda ortalama 5 litre yakiyor gurultulu calismasinin yaninda ben cok memnunum

• quote:

Orijinalden alıntı: elegantt

Kendinizi kandırmaya çalışmayın o motorlu superbde 7 nin altını görmedik Ankara'da

Superb biraz daha büyük ve ağır kasaya sahip 0.5 ten tam 1 litre olmasa da 1 litreye yakın fark olması normal değil mi?

• quote:

Orijinalden alıntı: CeLLaT_1905

Benim octavia istanbul sehir ici son 40 bin km ortalama 6.3 litre uzun yolda ortalama 5 litre yakiyor gurultulu calismasinin yaninda ben cok memnunum

Hocam peki konu ufaktan kayacak ama yakıt tüketimini yanında motor sorunsuz bi motor diyebilir misiniz? Arabalarınız kaç km de ve kaç km'dir kullanıyosunuz? Enjektör turbo sorunu yaşadığınız mı? Bunların yanında diğer ufak tefek ve ya büyük problemler yaşattı mı?

• Bir arkadaşım sanırım 2009 du dsg caddy kullanıyor 9 litre altını şehir içi görmedim demişti
  • Ben aracımı 3 yıl önce 160 binde aldım 50 bin kmdir kullaniyorum motor konusunda hic sorun yasamadim güç kaybı vs olmadı hiç 105 beygir olmasina ragmen 250 tork olmasindan dolayi hizlanmalari cok iyi henuz turbo veya enjektor degisimi olmadi arac 210 binde.

Ortalama hızımız 40 a yakındır eğer siz de rahat trafikte kullacaksanız tabi ki 5.5 6 yaparsınız ancaktrafiğe girdiğimiz an 8 leri geçerdi. Biraz gürültülüydü ama araba sesi içeri hiç almazdı. Bir de superb ağır olmasına rağmen çok iyi taşırdı ve de 220 bine kadar ciddi masraf açmadı bize. siz de memnun kalırsınız . Sadece 4-5 litre yakacağınız beklentisiyle almayın diye dedim.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.