Bildirim
1 adet çizdirmeli Geometri sorusu
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
hocam yanlış bulup bulup duruyorum kafayı yedim. Eşkenar üçgenin ağırlık merkezi, iç teğet çemberinin merkezi vb. hepsi aynı nokta değil midir? verdiği TG piramidin yüksekliği olmuyor mu? babam böyle pasta yapmayı nerden öğrendi? -
-
Bu adamı fen tr sos bilmem ama ygs lys mat geodan toplam max 1-2 yanlış yapıcak buraya yazıyorum
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mericuls -- 13 Şubat 2016; 21:43:29 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
teşekkür ederim :) .sınava girmeyeceğim.az buçuk katkım olsun diye çözebildiklerimi çözmeye çalışıyorum arada -
quote:
Orijinalden alıntı: Mericuls
Bu adamı fen tr sos bilmem ama ygs lys mat geodan toplam max 1-2 yanlış yapıcak buraya yazıyorum
bu adam sınav öğrencisi değil yalnız
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi realyifing -- 13 Şubat 2016; 21:56:33 > -
Forum adına teşekkür ederiz o zaman hocam
Kişi kişi takip etmiyorum
hocam eşkenar üçgende iç teğet çemberin merkezi, ağırlık merkezi, çevrel çemberin merkezi aynı nokta değil midir? -
Teşekkür ederim arkadaş gayet iyi anladım çok sağol -
quote:
Orijinalden alıntı: VissCatL
hocam eşkenar üçgende iç teğet çemberin merkezi, ağırlık merkezi, çevrel çemberin merkezi aynı nokta değil midir?
evet aynıdır.ama burada dikkat ederseniz "çember üzerine" diyor.çember sadece tek bir çizgiden oluşuyor,yani merkez veya çemberin içi-dışı çembere dahil değildir.o yüzden yüksekliği merkeze indirmiyoruz,çember çizgilerinin olduğu herhangi bir yere indiriyoruz -
he şimdi anladım teşekkürler dostum.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X