Şimdi Ara

1 ağustos geldi....... (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
0
Favori
1.777
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orjinalden alıntı: #FireLord#

ne hzı dahada yavaşladı net

• Ben hatırlıyorum.O zat-ı muhterem "türk telekomun önemli bir mevkiinde" çalışan bir akrabası olduğunu söylemişti..YALAN HABER!
  • Heççç sormayin yauww nerdee VDSL geldi diye belki ucuzlatırlar diye düşündüm ama hiç bir faaliyet yokkk
  • her insan hata yapar

ama sanki bende biraz hızlanma var mesela hiçbir premiumum olmamasına rağmen ortalama 88 kb ile çekiyorum
  • O kadar söyledik. Sakalımız var da, ille web kamerası mı açmak lazım sözümüzü dinletmek için?

• hepsi cacık haberdi.
  • quote:

Orjinalden alıntı: metrixcafe

hepsi cacık haberdi.

Zamanında söyleyecektiniz
  • arkadaşlar sakin olun ve daha önce de dediğim gibi
    bu tarihlere kanmayın ben 2 kere kandım , 1 ocak 2008 ve 1 temmuz 2008 bu tarihlere çok inan dım ama olmayınca artık tüm ümidimi kestim ttnetten , size kısaca şöyle söyliyeyim bu yüksek hızda internet erişimi sağlanabilmesi için hepinizinde bildiği gibi alt yapının sağlam ve yeterli olması lazım (fiberoptik kablo)
    ve şükür yeni yeni başladılar....biraz kafanızı kaldırım bakarsanız şöle ana caddelerde fiberoptik kablo döşendiğini göreceksiniz...bu da demek oluyor ki biz anca 2009 başı gibi bu sisteme geceriz ...
    downloadınız bol olsun bb
  • quote:

Orjinalden alıntı: #FireLord#

ne hzı dahada yavaşladı net

katılmamak elde değil yeni abonelik diye ucuzluk yaptilar hep kasti internet lanet olsun böyle ise
  • quote:

Orjinalden alıntı: yasircetinkaya

arkadaşlar sakin olun ve daha önce de dediğim gibi
    bu tarihlere kanmayın ben 2 kere kandım , 1 ocak 2008 ve 1 temmuz 2008 bu tarihlere çok inan dım ama olmayınca artık tüm ümidimi kestim ttnetten , size kısaca şöyle söyliyeyim bu yüksek hızda internet erişimi sağlanabilmesi için hepinizinde bildiği gibi alt yapının sağlam ve yeterli olması lazım (fiberoptik kablo)
    ve şükür yeni yeni başladılar....biraz kafanızı kaldırım bakarsanız şöle ana caddelerde fiberoptik kablo döşendiğini göreceksiniz...bu da demek oluyor ki biz anca 2009 başı gibi bu sisteme geceriz ...
    downloadınız bol olsun bb

Aynı paraya 2 misli hızlı ADSL bağlantısı verip de "sözde indirim" yapmak TTNet'in ve onların has sözcüsü Ulaştırma Bakanı'nın artık "kaşarlanmış" politikası haline geldi. Ama bu sefer işleri biraz zor; yani kaba tarifle "zurnanın zırt dediği yerde"ler:

1) Evet büyük şehirlerde ve genelde ana arterlerde bir fiber optik çalışması görülüyor ama acaba Hakkari'de veya Iğdır'daki durum nedir. İstanbul'daki abonenin hızı arttırılırken mecburen Hakkari'dekinin de hızına arttıracaklar... Oralardaki altyapı belki şu an için bile yetersiz, 2 misli hızı kaldırabilecek mi?
    2) Yurtdışı çıkış kapasitesi şu anda nerelerde ama belirtilen sözde indirim yapıldığında bugünkünün iki katına (hadi diyelim %50 fazlasına) pat diye arttırılabilecek mi? (Daha doğrusu, aslında bu arttırım için kurulu kapaiste var ve devreye alınabilecek durumda da TTNet bu kapasite arttırımının mali bedelini karşılamaya acaba niyetli mi?)
    3) Biliyorsunuz şu an için, 30 Eylül'de bitmek üzere TTNet'in bir "Yaz ADSL Fırtınası" kampanyası var. Bu kampanya bitmeden (tüm diğer altyapı koşulları iyileştirilmiş olsa bile; kaldı ki bu da pek olası değil...) kimse hız arttırımı beklemesin bence.

• quote:

Orjinalden alıntı: yasircetinkaya

downloadınız bol olsun

Kota olmasa olacak da sınır var işte
  • ya bırakın hız mız artmaz ucuzlamazda
  • TT NETTEN BAŞKA BİYEREDE GÜVENEMİYORUZKİ!
  • quote:

Orjinalden alıntı: alimakkaya
    ...
    benimki 2 oldu derken normalde hattim 1 mbit, 3 hafta once sebepsiz yere 2mbit oldu hattim (faturam 1 mbit olarak geliyor) . Anlik midir diye birkac kere resteledim modemi su an halen daha 2 olarak baglaniyorum . o bakimdan bir kereligine bile olsa sagolsun telekom. :)

Bir taraftan verirken, diğer taraftan alır o kurum. Fazla güvenme. Muhtemel fatura tavanlarına hazırla kendini.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Brutalite

quote:

Orjinalden alıntı: alimakkaya
    ...
    benimki 2 oldu derken normalde hattim 1 mbit, 3 hafta once sebepsiz yere 2mbit oldu hattim (faturam 1 mbit olarak geliyor) . Anlik midir diye birkac kere resteledim modemi su an halen daha 2 olarak baglaniyorum . o bakimdan bir kereligine bile olsa sagolsun telekom. :)

Bir taraftan verirken, diğer taraftan alır o kurum. Fazla güvenme. Muhtemel fatura tavanlarına hazırla kendini.

+1
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.