Şimdi Ara

1 anda sigarayi biraktim sigarayi birakmak isteyenler

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
254
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • tam 1 yil once sigaraya baslamistim 1 yildir gunde ortalama 4-6 dal sigara iciyodum ilk aldigim paketler camel softtu sonra aci gelmeye basladi parliament e gectim bi sure devam ettim sonra bi gun marlboro light denedim begendim acikcasi.ama degerlerinin yuksek olmasi beni rahatsiz etti ve marlboro touch a gectim.cok begendigim bi sigaraydi.en son 2 hafta once touch almaya gittigimde kasada birden winston light denemek istedim aldim ama hic begenmedim.ustumde koku birakiyordu nefret ederdim bundan.sonra bi dergide sigarayla ilgili bi yazi okudum.beynin uzerinde inanilmaz kotu etkilerinin oldugunu makalelerle anlatmislar.ayrica diger organlarida.o yaziyi okudugumda o an birakiyorum dedim 9 gundur elime almadim yolda sigara kokusunu duyuncada rahatsiz oluyorum artik.sagliniza verdigi inanilmaz zarari birakin bir insana hic bir artisi olmayan biseymis yeni yeni fark ediyorum maalesef

kesinlikle psikolojik bir olay beyler kararli bi sekilde biraktigim icin aklima bile gelmiyor icmek herkese tavsiye ederim deneyin en azindan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi enoob -- 16 Mayıs 2015; 23:30:12 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• bu arada belirtmedigim ama parliament tam bir fiyasko marlboro 11 tl olsun parliamnetin iki kati satar sirf en pahalisi o diye icenler cok sayida parliamnette

• tam birakmaya gerek yok. ayda yilda bir fena olmuyo. 7 gundur tek dal ictim

• Sigarayı bırakmakta kolay, tabi başlamakta. Bende uzun süre aralığı ile sigara bırakıyorum ama bir ikram sonrası tekrar başlama durumları oluyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Çağdaş

Sigarayı bırakmakta kolay, tabi başlamakta. Bende uzun süre aralığı ile sigara bırakıyorum ama bir ikram sonrası tekrar başlama durumları oluyor.

Aynen

• kendimizi öldürmek için yaşamıyor muyuz? kasmayın bu kadar.
  • Hornitorenk H kullanıcısına yanıt
    aynen ortamlarda icerim 1 dal geri cevirmem

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.