Şimdi Ara

1 yildir boks ile ugrasiyorum sorulari cevaplarim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
95
Cevap
1
Favori
4.544
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zekanın Yanıtı

1 Yıl Boks Yapmanın Faydaları

Boksa 1 yıldır devam ediyorsanız, önemli fiziksel, zihinsel ve duygusal faydaları deneyimliyor olmalısınız. İşte boksun uzun vadeli yararlarından bazıları:

• Artan Fiziksel Form: Boks, tüm vücudu çalıştıran yoğun bir kardiyo egzersizidir. Düzenli boks antrenmanları, kas kütlesini artırmaya, yağ yakmaya ve genel dayanıklılığı geliştirmeye yardımcı olur.

• İyileştirilmiş Koordinasyon ve Denge: Boks, hızlı hareketler, ayak çalışması ve denge gerektirir. Bu hareketler, günlük yaşamda ve diğer sporlarda koordinasyonunuzu ve dengenizi önemli ölçüde iyileştirir.

• Stres Azaltma ve Zihinsel Sağlık: Boks, stres atmanın harika bir yoludur. Fiziksel zorlama, endorfin salgısını tetikleyerek ruh halini iyileştirir ve stresi azaltır. Ayrıca boks, odaklanma, konsantrasyon ve öz disiplini geliştirmeye yardımcı olur.

• Özgüvenin Artması: Boks, hem fiziksel hem de zihinsel zorlukları aşmanıza yardımcı olur. Başarıları görmek, kendinize olan güveninizi ve özsaygınızı artırır.

• Kendini Savunma Becerilerinin Geliştirilmesi: Boks, kendinizi savunma konusunda değerli beceriler kazandırır. Temel teknikleri ve darbe savuşturma becerilerini öğrenmek, tehlikeli durumlarda kendinizi korumanıza yardımcı olabilir.

Boksa 1 yıl devam etmek, genel sağlığınızı ve zindeliğinizi, zihinsel sağlığınızı ve özgüveninizi iyileştirmek için harika bir yatırımdır. Boks antrenmanlarına devam ederek, bu faydaları uzun vadede deneyimlemeye devam edebilirsiniz.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Kimse srmamış meşhur soruyu soriyim hemen
    Karşına 2 serseri çıksa dövebilir misin? biri senle aynı boy-kilo diğeri senden 10-15 cm uzun kalıplı :D
  • Bişey bilmeyen ama izbandut gibi birini tekniklerle alt etmek mümkün mü?
  • bi vuruşta bütün beyninin pekmezini akıtırım
  • en sevdiğin boksör ?

• yere düşen burunları ne yapıyosunuz
  • Soruları cevaplarim deyip gitmissin.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Torneol

en sevdiğin boksör ?

Muhammed ali :) musluman oldugundan

• quote:

Orijinalden alıntı: SADRETTİN UMMAN

Bişey bilmeyen ama izbandut gibi birini tekniklerle alt etmek mümkün mü?

Hocam tekte iniyorlar genelde 2.yumrugu kaldiran gormedim

• Up

• Kendi kendimi nasıl geliştirebilirim?
  • Evde youtubedan vs. öğrenilebilir mi?
    Savunma amaçlı tabii ki.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dethagorf

Evde youtubedan vs. öğrenilebilir mi?
    Savunma amaçlı tabii ki.

İmkan varsa spor salonuna gitmek daha iyi olur ama öyle bi imkan yoksa video izleyerek ve araştırarak birşeyler öğrenebilirsin.
    Hiç bilmemekten iyidir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: LOCOO

Kendi kendimi nasıl geliştirebilirim?

Teknikleri biliyorsanız gölge boksu,lapa ve torba çalışması yaparak teknikleri geliştirebilirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SweentLyy

quote:

Orijinalden alıntı: Dethagorf

Evde youtubedan vs. öğrenilebilir mi?
    Savunma amaçlı tabii ki.

İmkan varsa spor salonuna gitmek daha iyi olur ama öyle bi imkan yoksa video izleyerek ve araştırarak birşeyler öğrenebilirsin.
    Hiç bilmemekten iyidir.

Önerdiğin kanal var mı hocam?
    Boks salonu yok normal spor salonuna gidiyorum.
  • Özel mesaj ile yolladım.
  • Cinsel isteksizliğe sebep oluyor mu ? Veya penis küçültmeye sebep oluyor mu ? Yoksa tam tersi bir etki mi yaratıyor?
  • Boksla ilgilenen bir kaç kişi böyle problemleri olduğunu internetten paylaşmıştı. Bu yüzden merak ettim.
  • Lise sona gectim haftada 2-3 spora gidemeyecegim artik.Haftada 1 falan boks dersi alsam bir faydasi olur mu ki?Hem bir seyler kapayim hem spor olsun amacli.Zaten 186 boy 70 kilo zayifim yani.

• Ben okulumda boksla uğraştım.burun kemiğim alındı.sende varmı öyle bir olay?

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.