Şimdi Ara

1 yildir boks ile ugrasiyorum sorulari cevaplarim (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
95
Cevap
1
Favori
4.565
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • İp atlama nasıl gelişir teknikleri nerden öğrenebilirim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 5 yıl boks ağırlıklı kick boks yaptım. İyi ki yapmışım diyorum hayatıma olumlu yönde çok şey kattı. Kavgacı biri değilim belki de bu yüzden olmadım ama kavga etsem neler yapabileceğimi nasıl ataklar yapabileceğimi biliyorum. Bi önceki sayfada bir arkadaş boş boş boks başlı başına yeterli değil saçma sapan konuşmuş. Boks dövüş sporlarının atasıdır yumruk olmadan hiçbir şey olmaz.

Boks yapan kardeşlerime önerim; yapıyorsanız asla bırakıp bırakıp başlama gibi bi olay yapmayn. Ben boks hayatımı böyle yapa yapa bitirdim. O zımba gibi olduğum formu bırakıp başladığımdan beri hiç yakalayamadım. Ha güzel şeyler yaşadım öğrendim, tekniğim bilgim hala yerinde çok şükür. Ama artık öğrencek bişeyim kalmadı, hevesim kalmadı bıraktım. Şimdi vücut geliştirmedeyim.
  • dişe takılan aparat ne kadar sağlam dişin falan kırıldımi veya kırilan çok oluyor mu

• Ben hiçbişey yapmadım soruları alayim.

• quote:

Orijinalden alıntı: gOkO

Ben 4 senenin üstünde boksla 3 sene civarı da wing chun ile uğraştım ama son 2 yıldır iki sporla da pek ilgilenemedim.Geçen kum torbasında zorlandığımı farkettim, ayrıca fent ve eskiv çalışırken belimin kıvraklığının çok çok azaldığını ve hızımın neredeyse yarı yarıya düştüğünü farkettim.Sana abi tavsiyesi seyrek te yapsan antrenmanlarını ihmal etme ayrıca burnun kırılmadıysa ilk ya da 2. sparring de kırılabilir.Elinde boksör kırığı(çatlağı) olma ihtimali yüksek, çok ağrı yapar ve kırıldıktan sonra 3 ay çalışmaların aksayabilir, bandajını sıkı sar.Ayrıca kendine sokakta çok güvenme her zaman mütevazi ve soğukkanlı ol.Boks veya uzak doğu sporları kaba görülebilir ancak çoğunun felsefesini ve insana kattıklarını yazmama gerek yok sanırım...

+1 bu guzel yorun icin tesekkur ederim hocam
    Boksor kirigini yasamistim. Elim morardi sisti orta eklem kemigim. Bune ragmen ertesi gun antremana katildim. Kum torbasina dokundukca agri yapiyor vurmaktan bahsetmiyorum dokununca agri yapti. Ertesi gun de gittim sonraki gun de. En son dayanamadim artik her dakika elimi soguk suya tutuyordum. Buz tedavisinde bulumuyordum. Doktor boksor kirigi oldugunu soyledi. Gelmicegimi soylemistim doktora aslinda gelmeseymisim yanlis kaynama ihtimali varmis. Kaymarsa boks hayatim bitebilirmis. Cok kotu bi durum hocam

• quote:

Orijinalden alıntı: Gurur34

5 yıl boks ağırlıklı kick boks yaptım. İyi ki yapmışım diyorum hayatıma olumlu yönde çok şey kattı. Kavgacı biri değilim belki de bu yüzden olmadım ama kavga etsem neler yapabileceğimi nasıl ataklar yapabileceğimi biliyorum. Bi önceki sayfada bir arkadaş boş boş boks başlı başına yeterli değil saçma sapan konuşmuş. Boks dövüş sporlarının atasıdır yumruk olmadan hiçbir şey olmaz.

Boks yapan kardeşlerime önerim; yapıyorsanız asla bırakıp bırakıp başlama gibi bi olay yapmayn. Ben boks hayatımı böyle yapa yapa bitirdim. O zımba gibi olduğum formu bırakıp başladığımdan beri hiç yakalayamadım. Ha güzel şeyler yaşadım öğrendim, tekniğim bilgim hala yerinde çok şükür. Ama artık öğrencek bişeyim kalmadı, hevesim kalmadı bıraktım. Şimdi vücut geliştirmedeyim.

Haklisiniz hocam yararli yorum

• Boksa başlamayı düşünüyordum ama vücudum öyle fit falan değil. Aşırı kilolu değilim ama klasik Türk göbekli biriyim. Fitness ve vücut geliştirmeye başlanaya da çok üşeniyorum. Boksa başlayabilir miyim?

• Up

• Karşıma cikabilirmisin ?

- ciddiyim ...

• quote:

Orijinalden alıntı: zidaneee

quote:

Orijinalden alıntı: Jude Law

quote:

Orijinalden alıntı: onur12onur12onur

muhammed ali 20 yasinda mike tyson 20 yasinda. kim alir?

tyson tabiki. tek yumrukta indirirdi

Güldürme

Şu cvptan sonra konuyu öyle bi kitleyin ki dünya ahiret acilmasin bi daha

• Hayırdır ?
  • quote:

Hayırdır ?

Hayrina hayir bro

• quote:

Orijinalden alıntı: ugurlabirgun1907

quote:

Hayırdır ?

Hayrina hayir bro

Boş adamsın
  • Up

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ugurlabirgun1907

quote:

Hayırdır ?

Hayrina hayir bro

Boş adamsın

Saygılar

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.