Şimdi Ara

1 yildir boks ile ugrasiyorum sorulari cevaplarim (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
95
Cevap
1
Favori
4.669
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: mavi kalem

quote:

Orijinalden alıntı: Kuresel ikinma

bi vuruşta bütün beyninin pekmezini akıtırım

Beynimin pekmezini akitabilmen icin kafama yani arnima vurman gerek. O kadar sert vurmalisin ki eklem kemigin arnimdaki kemigi kirmasi gerekir. Hatta kirip ic kanama gecirmem icin beyin loblarina erisebilmen gerekir.
    Buyuk ihtimal ki arnima yumruk attiginda kendi eklem kemigini kirarsin benim arnimda sadece sislik olur. :)))

kardeşim sen sağlıkçısın galiba 2 haftadır belimde bi ağrı var sebebi nedir
  • quote:

quote:

Beynimin pekmezini akitabilmen icin kafama yani arnima vurman gerek. O kadar sert vurmalisin ki eklem kemigin arnimdaki kemigi kirmasi gerekir. Hatta kirip ic kanama gecirmem icin beyin loblarina erisebilmen gerekir.
    Buyuk ihtimal ki arnima yumruk attiginda kendi eklem kemigini kirarsin benim arnimda sadece sislik olur. :)))

1 yildir boks yapip kendini dunyanin krali sanan tip

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jude Law

quote:

Orijinalden alıntı: onur12onur12onur

muhammed ali 20 yasinda mike tyson 20 yasinda. kim alir?

tyson tabiki. tek yumrukta indirirdi

Güldürme

• quote:

quote:

quote:

kardeşim sen sağlıkçısın galiba 2 haftadır belimde bi ağrı var sebebi nedir

2 haftadirsa problem var ben sizin icin google arastirdim. Kanser verem odem ve sakat kalabilirmissiniz

• Up

• dünyanın bir numaralı boxörü olacaksın gerkes seni alkışlayacak ringde herkes MAVİ KALEM MAVİ KALEM diye haykıracak ama bunların olması için önce mıke tyson sana muştayla vuracak kabul eder misin?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Wing tsung konusunda sıkı bilgisi ve refleksleri olan iri kıyım birisini nasıl alt edersin? Mezomorf bir vücut.
    Not: Yakın arkadaşımdan bahsediyorum seninde fikirlerini merak ettim.

• Hajime No Ippo'yu izledin mi?

1 yildir boks ile ugrasiyorum sorulari cevaplarim
  • quote:

Orijinalden alıntı: expressimo

Wing tsung konusunda sıkı bilgisi ve refleksleri olan iri kıyım birisini nasıl alt edersin? Mezomorf bir vücut.
    Not: Yakın arkadaşımdan bahsediyorum seninde fikirlerini merak ettim.

Hocam karsimda olsa ikimizden birisinin yuregi agir basicak. Agir basan alir bence. Tekniklede alakali. Dedigim gibi kararlilik yurek ve geri cekilmeyen alir

• eve kum torbası alıp.youtube den nasıl yumruk atılır videolarını zlesem öğrenebilirmiyim,faydası olurmu ne önerirsin?
  • quote:

Orijinalden alıntı: PersonaNonGrata-

aynı kilo değerlerinde örnek 175cm-65 kg boksör VS kickboksör kapışsa kim alır sence

kickboxcu bacaklarını kırar
  • Mertum kullanıcısına yanıt
    Ağırsiklet boksörlerin karşısında "kickboksör"lerin durabileceğini sanmıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Viper13

Ağırsiklet boksörlerin karşısında "kickboksör"lerin durabileceğini sanmıyorum.

Arkadaş aynı boy ve kilo demiş.
  • mavi kalem kullanıcısına yanıt
    2 Yıl kick boks ile uğraştım. Lisanslıyım. Sorun varsa ben alayim
  • SlimShay kullanıcısına yanıt
    3 yıl 3 farklı tekniğin eğitimini aldım l,ön lisanslıyım seninde sorularını ben alayım
  • 2 yıl muay thai eğitimi ve murat Kazganla 3 ay sıkı kamp ı da sayarsak 4 yıl 3 ay oluyo.2 yıldırda body yapıyorum. Bir kaç madalyamı ve %11 lik yağ oranlı vücudumuda katarsak tekrar düşünün
  • quote:

Orijinalden alıntı: SlimShay

2 yıl muay thai eğitimi ve murat Kazganla 3 ay sıkı kamp ı da sayarsak 4 yıl 3 ay oluyo.2 yıldırda body yapıyorum. Bir kaç madalyamı ve %11 lik yağ oranlı vücudumuda katarsak tekrar düşünün

Bende mavi gözlü, sarışın, kaslı ve 190 boylarındayım. Sorun varsa alabilirim.

• kramponcu kullanıcısına yanıt
    Sorun var. Rakip arıyorum kendime ringte 1-1 yapabilecek. Hardline çalıştırabilecek. bana dayanabilecek biris. Varsa iletişim için w app veririm.
  • Ben 4 senenin üstünde boksla 3 sene civarı da wing chun ile uğraştım ama son 2 yıldır iki sporla da pek ilgilenemedim.Geçen kum torbasında zorlandığımı farkettim, ayrıca fent ve eskiv çalışırken belimin kıvraklığının çok çok azaldığını ve hızımın neredeyse yarı yarıya düştüğünü farkettim.Sana abi tavsiyesi seyrek te yapsan antrenmanlarını ihmal etme ayrıca burnun kırılmadıysa ilk ya da 2. sparring de kırılabilir.Elinde boksör kırığı(çatlağı) olma ihtimali yüksek, çok ağrı yapar ve kırıldıktan sonra 3 ay çalışmaların aksayabilir, bandajını sıkı sar.Ayrıca kendine sokakta çok güvenme her zaman mütevazi ve soğukkanlı ol.Boks veya uzak doğu sporları kaba görülebilir ancak çoğunun felsefesini ve insana kattıklarını yazmama gerek yok sanırım...
  • Günümüz boksörlerinden kimi takip ediyosun, Joshua, Muhammed Ali kadar buyuk bi yildiz olbilir mi

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.