Şimdi Ara

1 ay boyunca Philips arastirdim tam alacakken 1 dakikada Samsung'a donduk iyi mi :)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
1
Favori
894
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar babamlara neredeyse 1 aydir led tv arastiriyorum fakat arastirdikca insan daha da cok kararsiz oluyor en son yeter deyip philips 47PFL7606k da karar kildim.

teknosa da acilmamis sifir urun kampanyali 2400tl idi fakat mediamarket e de gidip bi sorun ucuzsa ordan alin dedim

Bizim akraba Philips ana yetkili servis oldugundan bizimkiler Philips bak demislerdi (ariza yaparsa ilerde problem olmaz dusuncesiyle) o yuzden sadece philipsin modellerine bakmistim.
    kendim samsung kullandigim halde samsung yeni samsung modelleri incelemedim.

Bizimkiler gitmisler mediamarket'e satici eleman philips bakmayin samsung ve lg dururken, philipsin devri kapandi, 47" philips alacaginiza 40" samsung alin vs demis bikac samsung model gostermis 2 dakikada bizimkilerin aklini karistirmis kisaca almadan gelmisler

Oncelikle tv nin konulacagi duvarin(kolon) eni 117cm evde, bizimkilerde de yas ilerledigi icin 46 yada 47" den dusuk ekran olmasin diyorum ben (yaklasik 4-5metre izleme mesafesi var) ve kablo net kullandiklarindan kablo tv abonesiler onuda hd yayinlar icin paket alip teledunyaya cevirecekler.
    3D olmazsa olmaz bi ozellik degil bizim icin ama smart tv ozelligi olsun istiyorum. Tv icin butce max 2500 olsun diyorlar sehpasiyla vs 3000 gecmesin istiyorlar.

Bu sartlar altinda sizin tavsiyeniz nedir?

NOT: teknosa com da 47pfl7606k yok gorunuyor artik. 7696k seri sonu olarak 2200TL gorunuyor. seri sonu urun olmasi bi dezavantajmi? teshir urunler bunlar sanirim ve netten alamiyoruz?
    samsung 46d8000 icinde 2600tl fiyat koymuslar fakat serisonu.

• Selam hocam, öncelikle satıcı elemanlara asla inanmayın.Çünkü onlar şirketlerin kendi elemanları.Size lg veya samsung sattırmak için Philips'i sony'i haklı ya da haksız yere kötüleyeceklerdir.Aslında tam tersi Philips'in devri başlıyor, 2012 ürünleriyle muhteşem özelliklere sahip televizyonları geliyor.Samsung'un ışık sızması sorunları, servislerinin kötülüğü, LG'nin de görüntü kalitesinin iyi olmaması gibi sorunlar baş gösteriyor zaten forumlarda okursunuz.Servis sorunlarını düşününce tanıdık bir servisin olmasından dolayı Philips tercihi sizin için doğru olacaktır, ihtiyacınız olmaz ama her türlü sorunda hemen çözülür en azından.Samsung'un fiyatı çok pahalıymış, 7696 için o fiyat cidden iyi, ambilight olması da apayrı bir avantaj.
  • bizde dün teknosadan philips 42PFL4007K aldık.teknosadaki satış görevlileride aksine philips i cok savundu.satıs gorevlilerine guven olmuyor, her zaman farklı konusuyotlar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bildiğim kadarıyla en çok HD yayın Digitürk'de, üstelik maçlar da var.Fakat sizin de bildiğiniz üzere hala çoğu yayın SD ve SD görüntülerde açık ara Philips çok daha kalitelidir, en başta tavsiye etmemdeki sebep de buydu zaten.
  • bende 2 aydır tv araştırıyorum LG LM 660 S le başlayıp panasaonic ET5 derken ,philips 6687 almaya gittim.ancak yanımda götürdüğüm 3 d filmleri kasmaya başalyınca 1 dk da soğudum.Altyazıların birçoğunuda açmadı.Özellikle medya playerları çok sorunluymuş phlipslerin.Görüntüsü bana daha mat gelmesine rağmen LG LM 669 S aldım.Üstelik 3d BRay playerda indirim yapıyorlar. LM 660 s e göre kasa farkı yanında otomatik kontrast ayarlayıcı var.daha canlı görüntü veriyor.100 Tl daha pahalı
  • bende 47inch 6687 modeline bakıyorum sadece darty de var neden anlamadım. bu ürün hakkında yorum yaparsanız sevinirim..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.