PEAQ PQ50FMN403 50" 126 Ekran Uydu Alıcılı Smart 4K Ultra HD LED TVPQ50FMN403 50" 126 Ekran Uydu Alıcılı Smart 4K Ultra HD LED TV fiyatı ve özelliklerini incelemek için hemen tıkla, sen de kazananlar kulübüne katıl. Kazananlar MediaMarkt'ta! İlk defa konu açıyorum farklı bir başlıkla vs açmam gerekiyorduysa affola. Linki eklediğim PEAQ PQ50FMN403 50" ekranı almak istiyorum. Ps3 ve Ps4 Pro var elimde, olur da Ps5 alırsam da 4k 60fps'te oynamaya tamamım dolayısıyla 120hz ihtiyacım yok. Çoğunlukla dizi film izlemekte, arada pcyi veya konsolları bağlayarak yatağımdan bir şeyler oynamakta kullanacağım bir ekran almak istiyordum. Araştırırken bunu buldum. 50 inch 4K HDR destekli olması, dahili wi-fi alıcıya sahip olup smart tv özelliklerinin de olması büyük artılar gibi geldi. Bu zamanda bu fiyattan sıfır malzeme bulunca biraz kıllandım. Markayı daha önce hiç kullanmadım, internette de çok bir şey duymadım. Duyan bilen var mıdır? Alınır mı acaba? Şimdiden teşekkürler. |
PEAQ PQ50FMN403 50" 126 Ekran Uydu Alıcılı Smart 4K Ultra HD LED TV
PEAQ PQ50FMN403, 50 inçlik ekranıyla geniş ve sürükleyici bir görüntüleme deneyimi sunar. 126 cm ekran boyutu, filmlerden oyunlara kadar tüm içeriğiniz için idealdir. Dahili uydu alıcısı sayesinde kablosuz yayın kanallarının keyfini çıkarabilirsiniz.
Bu Smart TV, sezgisel bir kullanıcı arayüzüne sahiptir ve Netflix, YouTube ve Prime Video gibi popüler akış uygulamalarına erişim sağlar. 4K Ultra HD çözünürlüğü sayesinde canlı ve net görüntüler elde edersiniz.
PEAQ PQ50FMN403, çevrimiçi yorumcular tarafından genel olarak olumlu karşılanmıştır. Kullanıcılar, büyük ekranından, keskin görüntülerinden ve uygun fiyatından memnun kalmıştır. Bazı kullanıcılar ses kalitesini biraz düşük bulmuştur, ancak bu sorun harici bir ses sistemi ile çözülebilir.
Genel olarak, PEAQ PQ50FMN403, uygun fiyatlı ve özellikli bir Smart TV arayanlar için iyi bir seçenektir. Geniş ekranı, 4K Ultra HD çözünürlüğü ve dahili uydu alıcısı, onu hem eğlence hem de günlük kullanım için mükemmel bir seçim haline getirir.
Anahtar Kelime Kullanımı:
- PEAQ TV yorumları
- PEAQ TV alınır mı
- PEAQ PQ50FMN403
- PEAQ TV yorum
- PQ50FMN403
- PEAQ PQ50FMN403 yorum
- PEAQ televizyon yorum