Satıldı! Bu ürün DH Forum üzerinden satılmıştır. Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 1 AY KULLANILMIŞ LOGITECH G600 MMO OYUNCU MOUSE SADECE 180 LİRA! Satın Al 10 Haziran 2019 19:34 1 1 1 AY KULLANILMIŞ LOGITECH G600 MMO OYUNCU MOUSE SADECE 180 LİRA! Daha önceden merak edip aldığım logitech g600 mouse'umu satıyorum. Normalde g502 kullanıyordum. Bunu alıp 1 ay kadar kullandıktan sonra alışamadım o yüzden g502'ye geri döndüm. Aslında bir kenara kutusuna koyup bırakmıştım ama etrafı düzenlerken gözüme takılınca boş duracağına satmaya karar verdim.Ürün yurtdışı garantisi yok. Bingölde oturuyorum. Burdan veya yakın illerde oturup yolu düşen olursa elden verebilirim. Onun dışında kargoyla almak isteyen olursa önce havale sonra kargo şeklinde ürünü gönderebilirim. Kargo alıcıya ait.Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. Fiyat : 180 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : Bingöl Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : UPS İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün MSI RTX 3080 GAMING X TRIO 9250 TL SON FİYAT SATIŞ İPTAL SİLENEBİLİR SİLİNSİN SATIŞ İPTAL SİLİNEBİLİR