Şimdi Ara

MSI RTX 3080 GAMING X TRIO 9250 TL SON FİYAT

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
3
Favori
1.651
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Bingöl İlan Türü #Satılık Ekran Kartı #Ekran Kartı Kondisyon #Kullanılmış
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum dışına satılmış ve ilan pasifleştirilmiştir.
    1
    1 MSI RTX 3080 GAMING X TRIO 9250 TL SON FİYAT

Merhabalar. MSI RTX 3080 GAMING X TRIO ekran kartımı satıyorum. İlk çıkan LHRsiz olan modeli. Üzerindeki bloklar satılık değil. Termal pad değişimi pulsarlarla yapıldı. Mining yapılıp oyun oynanmıştır. Suprim biosu yüklüdür.

Bingöl'de oturuyorum ve arasıra Elazığ'a gidip geliyorum. Bingöl ve Elazığ'da elden verebilirim. Bingöl'e yolu düşen uğrayan olursa evimde gelip test yapabilir. Elazığ'a geldiğimde kartı getiririm yeriniz varsa orda da test yapabiliriz. Onun dışında önce havale sonra kargo şeklinde gönderim yapabilirim. Get vs tarzı işlemlerle satış yapmıyorum. Takas yok. Kargo alıcıya ait.

Kartın garantisi yoktur. Fiyat son olarak 9250 TL.

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

Fiyat : 9250 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : Bingöl Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : UPS İlan Durum : Satışa Açık

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Takip

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 3090 değil miydi bu kart

• onurerer kullanıcısına yanıt

Hocam sizle 3090 için özel mesajda daha önce attığım msjlara bakarsanız bende aynı modelin birde daha eski olan 3080 kartım var diye yazmıştım. 3090'ı şimdilik satmaktan vazgeçtim bunu satışa koydum. 3090 garantiliydi buna garantisiz yazdım bide dikkat ederseniz :)

• drhiziracil kullanıcısına yanıt

Evet hocam anladım haklısınız kusura bakmayın fotoları aynı açıdan çekmişsiniz galiba acaba ben mi karıştırdım dedim :) hayırlı satışlar dilerim.

• onurerer kullanıcısına yanıt

Estafurullah hocam. Aynı açıdan çekmiştim bide modellerde aynı karıştırmakta çok haklısınız :) Teşekkür ederim iyi günler diliyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi drhiziracil -- 23 Eylül 2022; 16:42:5 >

• Yıllar önce kendisinden 1080 Ti almıştım. Bingöl’de evinde beni ağırladı. Mükemmel bir insan mükemmel bir satıcı. Bu arada drhiziracil derken gerçekten diplomalı doktor kendisi.

Sevgili hocam güzel satışların olsun. Allah hep senin gibi iyilerle karşılaştırsın.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • _RapiD_ kullanıcısına yanıt

Çok teşekkür ederim hocam güzel ve değerli yorumun için. Allah razı olsun senden de bilmukabele :) Olur da yolun düşerse gene buralara her zaman beklerim bi çayımı içmeye :))

• Fiyat takip

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.