Şimdi Ara

PTTAVM güvenli ödeme

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
273
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İzmir İlan Türü #Alınık Kondisyon #Kullanılmış
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al
    1
    1 PTTAVM güvenli ödeme
    Dolap uygulaması üzerinden g29 direksiyon seti buldum fakat dolabın verdiği yüksek komisyonlar nedeniyle sahibinden üzerinden satın almayı teklif ettim adam ise bana 2k indirim yaparak pttavm güvenli ödeme ile alacaksınız dedi fakat bu işlerde bilinçsizim pttavm güvenli ödemeyi ilk defa duydum ve biraz şüphelendim birşeyler olabilir mi sizce
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.
    Fiyat : 6200 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Evet | 13 Şubat 2025 Satıldığı Şehir : İzmir Kargo Ücreti : Gönderici Öder Kargo Şirketi : PTT İlan Durum : Satışa Açık

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Atacağı link çakma bir link olabilir ve sizi dolandırıyor olabilir. Çok fazla görüyorum bunu.
  • Pttavm nin dolap ya da sahibinden gibi ikinci el güvenli ödeme sistemi olduğunu sanmıyorum. Orada sadece ticari firmaların sıfır ürün satışları var. Benim bilgim bu yönde. Çok çok dikkat edin
  • Size adadasdasd-pttavmguvenliodeme diye bir link atacak sizde SALAK GİBİ ORADA YAZAN ŞAHIS İBANINA parayı atacaksınız ürün bekleyeceksiniz.

• AlperÇorapçıgil kullanıcısına yanıt
    Evet bende ondan dolayı konu açtım şüpheleniyorum çünkü

• DRHARMLESS kullanıcısına yanıt
    Olabilir kral zaten wp hesabı ticari hesap gözüküyor ama kişisel wp gibi kullanıyor senin dediğin gibi dolandırıcı olabilir

• Mertistee kullanıcısına yanıt

wp hesabı ticari hesap 

Hocam ticari wp yapmak için ticari olmak gerekmiyor sonuçta. Dolandırıcı olduğunun kokusu sardı havayı.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    GÜVENLİ BOZUM İŞLEMLERİ
    5 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • DRHARMLESS kullanıcısına yanıt
    Bende onu diyorum çoğu bireysel dolandırıcı ticari hesap kullanıyorlar

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.