< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
1 aya üniler kapanır diyen tipler nerde ya :d
-
-
yozgat kykda ağlayarak derslere girmeye devam ediyorlar.d kim dedi oğlum size saçma sapan tercihler yapıp evinizde okuma bi yandan da sınava hazırlanma hakkınız var diye, açıköğretim mi ulan burası :dd
-
Ülkenin arka kısım diye tabir edebileceğimiz yerinde ayı bağırıyor para sirkülasyonu yapabilecek hiçbir kurum/kuruluş/topluluk ve oluşumun kapatılması söz konusu değil bu saatten sonra. Bırak kemik için duaya devam eden etsin. Kemik yağmayacak.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
?
-
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
birbirini gösteren spiderman
buradayım :D
ne bilim doğal bağışıklamaya geçeceğimizi günlük 1 milyon vakaya varacaz neredeyse önlem alan yok :D
-
Yüz yüze anı
Pandemi adına olumlu haberler görüyorum ya hadi bakalım
Boş muhabbet.
sen dolusunu yap evlat
-
Uzaktan Eğitim an itibariyle kesinleşti.
Bakan Koca Twitter - Koronavirüs Bilim Kurulu yarın, salgınla mücadelede gelinen nokta ve kısıtlamaların tekrar değerlendirilmesi gündemiyle toplanıyor. YARIN SAAT 18.00’DA bir açıklama ile huzurlarınızda olacağım. Bu açıklamanın, bir süredir beklenen açıklama olacağına inanıyorum. Buluşmak üzere.
pes doğrusu
penguen dh forum da
kanye west doğrusu
adam beklenen açıklama diyor bu zamana kadar hiç böyle tweet paylaşmamıştı. yok öyle ortam yapmak virüs var
cok beklersin knk
Kafasını al bakalım ufaklık
adam maskeleri çıkarın diyecek sen uzaktan eğitim diye bekliyorsun penguen
-
geliyor hocam bu sefer..
Burdayiz ama lazerangelov gibi krallar online gemisini terkettigi icin hüzünlüyüz
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Buyrun size kafası geldi 😁😁😁
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
? |
birbirini gösteren spiderman
|
yozgat kykda ağlayarak derslere girmeye devam ediyorlar.d kim dedi oğlum size saçma sapan tercihler yapıp evinizde okuma bi yandan da sınava hazırlanma hakkınız var diye, açıköğretim mi ulan burası :dd |
Benzer içerikler
- vitreolizis tedavisi olanlar yorumları
- aile evinde üniversite okumak
- tyt fizik kaynak önerileri
- sayısal 300 bin sıralama kaç net
- doping hafıza yorumlar
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X