Şimdi Ara

* 1 Ayda 1 Milyon Sp Farm Nasıl Yapılır, (Rehber) * (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
87
Cevap
1
Favori
33.988
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: Mr.CoWbOy

Emeğime saygı gösteren arkadaşlara sevgilerimi yolluyorum , sağolun

Konuyu açan arkadaşım rehbere göz attım da linkler dışında pek bi değişiklik göremedim.. Ancak eksiklikler halen var istersen bi daha alıntı yaptığın yere bakarak oraları düzelt , madem bilmeyen arkadaşlar öğrensin diyorsun bari tam olarak yap

Belki unutmuşsundur yardımcı olayım..
    http://www.srotr.com/1-ayda-1-milyon-sp-farm-rehberi-t11833.0.html

Son olarak ; az da olsa verdiğin emeğe saygı duyarak eline sağlık diyorum

oyun bilgin ,oyun içersindeki çevren ve oyundaki eski oyuncu olmana diyecek bir sözüm yok ancak ,
    sp rehberindeki şu yazılanlar dikkatimi çekti

"ve de ekstra oLarak ;

Oyunu adam gibi oynayınız.. Siz zevk aLırken başka insanLarın zevk aLmasına engeL oLacak hareketLerden kaçınınız.
    BiriLeriyLe bir sorununuz oLduğunda konuşarak haLLetmeye çaLışınız , ana-avrat-memLeket düz kaydırarak değiL.
    Oyunun geneLinde yabancı oyuncuLar oLduğu için yabancıLarLa veya türkLerLe iyi bir diyaLog kurmaya çaLışınız. Unutmayın ki yerLi veya yabancı kimse küfürLü diyaLogLardan hoşLanmaz"

koyu olarak altını çizdiğim bölüme seninde çok uyduğunu görmedim

özelliklede bana ettiklerini Örnek göstermek için örnek davranışlarda bulunmalıyız ....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vertus65 -- 9 Ekim 2008; 17:21:23 >

• ong farm yapcamda ongların orası hep dolu
  • eLine ve emeğine sağlık
  • bir haftadır sp farm dayım 10 k oldu ya ama yılmak yok alexandırdayım yardım edicek varmı bütün slotlar dolu ya
  • Emegi Gecenlere Mc_Coyboy Konu Sahibi Ve Bizimle Paylasan Buraya Kadar Konuyu Getiren Mücahid Arkadasımıza Teşekkürler...
  • Eskidendi onlar şimdi premium+sincap+sp ticketli taxi ile onglardan kastığımız charlarımızı bile banladılar, banlanmazsan belki 1milyonu görürsün
  • @Mr.CoWbOy

Eline,emeğine sağlık hocam.
  • quote:

Orjinalden alıntı: _aNaToLia_

Eskidendi onlar şimdi premium+sincap+sp ticketli taxi ile onglardan kastığımız charlarımızı bile banladılar, banlanmazsan belki 1milyonu görürsün

Devir değişti artık silkliler banlanıyor;Bende silk yok char hala duruyo...Anlamadım valla kura filan mı çekiyolar...Silkli silksiz herkez gidiyo

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ArjesT -- 5 Kasım 2008; 15:59:40 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: .bedo.

quote:

Eskidendi onlar şimdi premium+sincap+sp ticketli taxi ile onglardan kastığımız charlarımızı bile banladılar, banlanmazsan belki 1milyonu görürsün

Devir değişti artık silkliler banlanıyor;Bende silk yok char hala duruyo...

Oynamıyondurda ondan, ya madem pre dahi alsan onglarda farm yapınca banlıcaksın, ulen Joymax ongları kaldır bi patchle sende kurtul bende kurtulayım di mi ama

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: .bedo.

quote:

Devir değişti artık silkliler banlanıyor;Bende silk yok char hala duruyo...

Oynamıyondurda ondan, ya madem pre dahi alsan onglarda farm yapınca banlıcaksın, ulen Joymax ongları kaldır bi patchle sende kurtul bende kurtulayım di mi ama

Yok oynuyorum.Ong farm filan yok.Kendi çapımda uslu uslu takılıyomHem koyuyon ongları oraya seri seri Sonra farm yok diyon insanı çıldırtmaya

• Güzel paylaşım.
  • walla senin mod olmanı o kadar çok isterim ki abi :)
  • Eline sağlık.Ben bunları başka sitelerden hatırlıyordum.
  • Tek Kelimeyle Mükemmel!!!!
  • Güzel olmuş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GeceMavisi18 -- 14 Kasım 2008; 18:55:15 >
  • ellerine sağlık emeği geçen herkese teşekkürler
  • up yaptiğiniz iyi oldu bende bu konuyu ariyordum...
  • nivlamda hesapladığıma göre 19dan itibaren 3 fark ile 90a gidersem 412k sp oluyormuş buna ne kadar güvenebilirim yanılma payı varmı? şuan 60k sp var 19dan 34e 9 farkla 100k sp geliyor diyor 60+100=160 34den 90ada 3 farkla gitsem bu sp miktarı hakikaten 500ü bulurmu? yardımınız için şimdiden teşekkür ederim
  • up
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.